.


:




:

































 

 

 

 


,




, . , . : 1). 2) .
, , , - , , . , . ᒺ , .
:
1. .
2. ,
3. .
4. , .
:
1) 2) 3) 4) - 5) 6) , , , .
. . , , , .
.
 .
䳿 , , .
, .
: , ,

,

aa - e aya po ia aoo icoci i cee aa, po ociy i caoociy ie i opocx eo ceioo poy ocococi a ioo o pao ioci i ei oo cepi, a ao oce aao-xox .

Ha cyacoy eai o aeopi a ioc: aa, ociy, caoociy, aa i , iaay iic (aay i ayoy), iaay aic, iaay yypy, poec aa, aa i aao-ayo poec, ic, eo i op opaiai aa, a, yi, a, o, epeoa, iaai opiai, oo.

peeo a ciopoci [43] cya iic poec ia o aoo icoci i cee, aa i xoa, ocia i caoocia yoax eaoio aoi aaa eo opoo oooi coia ocio ai cepi ioci, oo acocya, a iec poo ocococi . Bi , o-epe, ia aoo icoci i cee, o-pye - epeay i ope aco coiaoo ociy ioci yoax cipoia , o-pe - ypai poeco, o-eepe - co pie opaiai xoa i poy ocococi, o-'e - a ii, aooipoci, p, ic, aco, eo i op opaiai iaao ioci. Ta poac aax pcax o' i pee a oi eaoi cipoia. o poa e poec epeai aco oox a i yi a ipyo ocio, aeo eopi aa y yoy poyii (eopi aa aaoo ocy a). o poa poec oooi o aax peei, o aaoy i i caae ooay, o aa peeo - eoy oo.

Ciopic, cipoio epeaa ococic, epeioa ixi o aa a i io pyo oa. a a coy yypy iaao i eaoio ioci, oe ica iiyaioa i epeioa ixo o aa i xoa, opya cyacy yypy ioci i yax ioc, poo ayoi ocie. aa ciopoci a eopi aa, oci, xoa i poy ocococi a exooi peaiai yoax eaoioo cipoia i .

oia a ay - iaea. B i poyo ai (i) poec, cyepeoci, x ycye x, oyeo aaoapiaic opy eeo cce aa, eoi i op opaiai

' , - ; ' ( ) (), , , .

, , - , . , , , , , , .
, . .

- , ' ; .

, , , , , , , , , . ' ( ), '-' . . . ѳ : ' 䳿.

, ' , , . , , , , .
, ' . , , 䳿, , , ' 䳿 '. , , , . , .





:


: 2016-07-29; !; : 1640 |


:

:

.
==> ...

1255 - | 1227 -


© 2015-2024 lektsii.org - -

: 0.008 .