Лекции.Орг


Поиск:




Оригінальні спеціальні заходи




Це такі заходи, які фірма розробляє і реалізує, грунтуючись на своїх фактичних планах і потребах - внутрішньокорпоративних і зовнішніх. Такі події можуть бути пов'язані як з конкретною датою (ювілей організації, день працівника даної галузі, календарне свято), так з сезоном (зимові гуляння, «білі ночі») і з подією в житті фірми та її діяльність разом з іншими партнерами.

Місце. Такі заходи можуть проводитися в самих різних місцях: в приміщенні організації, в орендованих приміщеннях і зачах (ресторанах), на відкритому повітрі - усе залежить безпосередньо від програми заходу.

Реклама та інформування. Для внутрішньофірмових заходів інформування співробітників проводиться через корпоративну інформаційну мережу, інформаційні бюлетені, оголошення на стендах, з корпоративної радіотрансляційної мережі, на зборах персоналу.

Для зовнішніх заходів можуть використовуватися ЗМІ (рекламні модулі та статті керівників і PR-фахівців), а також розміщення інформації про захід в місцях реалізації товарів і послуг (філіях, відділеннях, торгових точках).

Представлення інформації. Дані заходи через їх різноманіття (вшанування кращих фахівців або ветеранів, представлення нових технологій) вимагають розробки та індивідуальних сценаріїв з урахуванням їх специфіки, наступних основної мети заходу - розвитку корпоративної культури фірми (корпоративного духу), розвитку зовнішнього іміджу організації, зміцненню іміджу організації, демонстрації її стійкості, традицій, потенціалу, можливостей.

Персонал. Весь персонал, який бере участь в таких заходах, фактично є не тільки «єдиним учасником», а й колективним каналом інформації для інших аудиторій. Наприклад, свято (ювілей) містоутворюючого підприємства - це і свято для міста, так як члени сімей працівників підприємства та колективи організацій, пов'язаних з даним підприємством, також зацікавлені в успішній діяльності даного підприємства і можуть бути залучені як у підготовку, так і в проведення заходу.

Крім того, важливу роль відіграють провідні заходи (це можуть бути і запрошені особи) і керівники фірми.

Дії після заходу. Вони полягають у закріпленні ефекту, досягнутого на заході:

а) для внутрішньофірмового - створення кращого робочого клімату на підприємстві, усвідомлення кожним працівником своєї важливості і значимості на підприємстві;

б) для зовнішнього - розуміння важливості і ролі фірми в житті міста чи регіону, її передового характеру в технологічному або виробничому плані.

Ці цілі можуть бути досягнуті шляхом публікацій у корпоративних і в загальноміських та регіональних ЗМІ інформації як рекламного, так і інформаційного характеру (випуски новин по ТБ і радіо).

 





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2015-09-20; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 482 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Своим успехом я обязана тому, что никогда не оправдывалась и не принимала оправданий от других. © Флоренс Найтингейл
==> читать все изречения...

864 - | 775 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.011 с.