Лекции.Орг


Поиск:




Чи маєте або мали Ви раніше допуск до державної таємниці? Якщо так. зазначте коли, на яких підприємствах, установах, організаціях, та форму допуску




Раніше допуску до державної таємниці не мав, не маю.

Чи мали місце факти відмови Вам у наданні допуску додержавної таємниці або його скасування за порушення законодавства у сфері охорони державної таємниці? Якщо так, зазначте найменування підприємства, установи, організації, де Ви на той період працювали, проходили службу, навчалися, рік та за яких підстав було відмовлено в наданні або скасовано допуск.

Факти відмови у наданні допуску до державної таємниці за порушення законодавства у сфері охорони державної таємниці місця не мали.

Чи накладалися на Вас дисциплінарні стягнення за порушення законодавства у сфері охорони державної таємниці? Якщо так, зазначте найменування у підприємства, установи, організації, посаду, яку займали на той період, дату накладання стягнення та його вид.

Дисциплінарні стягнення за порушення законодавства у сфері охорони державної таємниці не накладалися.

Чи застосовувалися до Вас адміністративні стягнення за порушення законодавства у сфері охорони державної таємниці? Якщо так, зазначте посаду, яку займали на той період на підприємстві, в установі, організації, коли та яким судом було накладено стягнення.

Адміністративні стягнення за порушення законодавства у сфері охорони державної таємниці не застосовували.

Чи притягалися Ви до кримінальної відповідальності за вчинення злочину в Україні або за її межами? Якщо так, зазначте коли та ким, а також зазначте статтю (статті) відповідного кримінального кодексу. Ким, коли та яке рішення прийнято у кримінальній справ?.

До кримінальної відповідальності за вчинення злочину в Україні або за її межами не притягався.

Чи працювали Ви за кордоном в іноземних підприємствах, установах організаціях? Якщо так, зазначте державу, населений пункт, підприємство, установу, організацію, посаду та строк роботи. Яким органом іноземної держави надавався дозвіл на працевлаштування?

За кордоном в іноземних підприємстваї, установах, організаціях не працював.

Чи працювали Ви за кордоном нелегально, крім випадків, визначених законом? Якщо так, зазначте державу, населений пункт, підприємства, установу, організацію, посаду та строк роботи.

За кордоном нелегально не працював.

17. Чи є або були Ви засновником (учасником) підприємства з іноземними інвестиціями, а також інших юридичних осіб, утворених відповідно до законодавства України за участю іноземців або іноземних юридичних осіб, утворених за межами України? Якщо так, зазначте повне найменування такої юридичної особи, організаційно-правову форму, ідентифікаційний код, місцезнаходження, дату і місце її державної реєстрації, а також період, протягом якого Ви є або були засновником (учасником) такої юридичної особи.

Засновником (учасником) підприємства з іноземними інвестиціями, а також інших юридичних осіб, утворених відповідно до законодавства України за участю іноземців або іноземних юридичних осіб, утворених за межами України не є, не був.

Чи є, а якщо були, то в який період, Ви власником майна за кордоном, цінних паперів, рахунків у закордонних банківських чи інших фінансово-кредитних установах тощо? Якщо так, вкажіть державу, найменування фінансово-кредитних або банківських установ і населені пункти, в яких знаходяться ці установи, а також власником якого майна чи цінних паперів Ви є чи були.

Власником майна за кордоном, цінних паперів, рахунків у закордонних банківських чи інших фінансово-кредитних установах не є, не були.

Чи маєте Ви за кордоном заборгованість (дебіторська, кредиторська, зокрема заборгованість за кредитними угодами, заборгованість перед державами тощо)? Якщо так, зазначте назву держави та найменування суб’єкта, боржником якого Ви є, та розмір заборгованості.

За кордоном майнову заборгованість не маю.

20. Повідомте про свої виїзди з України протягом останнього року. Вкажіть державу та мету виїзду. (Примітка: вказуються дані згідно з відмітками у документі, що дає право виїзду за кордон. У разі багаторазових виїздів громадянина за кордон дані вказують згідно з відмітками у документі, що дає право виїзду за кордон, та згідно з фактами, про які він пам’ятає).

За останній рік за межи України не виїзджав

АБО

За останній рік з вересня 2010 року по вересень 2011 року за межі України виїздив:

в липні 2011 року виїздив у Турцію, туристична поїздка.

21. Якщо під час перебування за кордоном Ви затримувалися, опитувалися, анкетувалися представниками спецслужб, правоохоронних органів іноземної держави в зв’язку з порушенням Вами іноземного законодавства або з порушенням Ваших прав, вкажіть державу, найменування іноземного державного органу і населений пункт та строк затримання, тематику опитування, анкетування, прийняті стосовно Вас рішення.

За кордоном не перебував. АБО

Під час перебування за кордоном не затримувався, не опитувався, не анкетувався представниками спецслужб, правоохоронних органів іноземної держави





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-10-23; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 502 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Бутерброд по-студенчески - кусок черного хлеба, а на него кусок белого. © Неизвестно
==> читать все изречения...

949 - | 990 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.011 с.