Лекции.Орг


Поиск:




Використана схема (підкорегована) з часопису




Вступне слово редактора

Праця складається з двох частин. В першій подаємо дописи Богдана Ружило(скорочені), переважно з “Мага Віри” Лева Силенка та його власні аналітичні статті.

У другій частині мої дописи (редактора Б. Климчака) є популяризацією найцінніших наукових здобутків в різних галузях, знання яких життєво необхідне для повноцінного розвитку молоді. А враховуючи, що цей посібник розрахований на учнів різного віку, наукові здобутки подаю узагальнено із замовчуваних досі навчальних дисциплін (соціоніки, архітектури Всесвіту, Велеса Книги, давньоперської астрології і літочислення тощо).Поетичні твори скажуть самі про авторів. А щодо соціоніки, то учитель має пояснити учням як відповісти на запитання тестів, розрахованих для дорослих.

Виходимо з міркувань, що юні учні мають право поверхово ознайомитися з усім різноманіттям знань про світ, щоб уже в дорослішому віці вони могли усвідомлено обрати програму вивчення тої чи іншої дисципліни докладно.

Цілком природно - така програма спричинить невдоволення багатьох читачів: надто молоденькі вважитимуть добірку праць надто складною, а старші - надто поверховою. Але ж завдання таки буде виконано – усі одержать поверхові знання для роздумів про вибір того чи іншого шляху життя… Так чи інак, а найголовніша мета буде реалізована – цим відкриваємо молоді України УКРАЇНСЬКИЙ шлях життя.

Редактор готовий відповідати на запитання за т.. (067)-77-66-471

Павло Ткачук

Летять лелеченьки додому -

У рідний край прийшла весна…

А я про мову, знов про мову –

Вона, як мати, в нас одна.

На дім всідаються велично

У свій лелечий давній кіш…

Любімо мову свою вічну,

Любім щокожен день сильніш.

Живуть лелеченьки в оселі,

Навчають діток лелеслів –

А в нас надії невеселі –

В краю німіє рідний спів.

З небес дивують сонцеликі –

Їм наш неспокій не болить…

Як дбали Мудрі і Великі

Про мови нашої блакить.

 
 


…А я про мову, рідну мову -

Весніє хата несповна:

Не буде миру, ні любови,

Як пануватиме Москва.

“Бібліотека юних патріотів” підготувала експериментальну збірку патріотичних творів для дітей шкільного віку.

Як зразок високохудожнього патріотизму долучено фрагменти новели “Оаза”, Богдана Климчака та добірку поезій Павла Ткачука. Детальніше у слові редактора.

Загальна редакція Богдана Климчака.

Зміст

Частина 1

Дороги життя (передмова Б. Ружило)........1

Святі скарби мови рідної………………...3

Велич української прамови – санскриту...4

Дітям – рідну духовність.............................8

Шлях до пізнання істини………………..17

Учитель Силенко. Хто він……………….19

Як творилися поняття про Бога………..20

Віра Предків наших……………………... 22

Ростислав Наливайко-Ляхович, різне…….24

Ми вічні учні у Природи………………..31

Б. Ружило(про “Веди”)……………………33

Учитель Лев Силенко про запорожців….35

Український шлях життя…………………37

Частина 2

Соціоніка……………………………………40

Про групи крові…………………………...46

Архітектура Всесвіту……………………...49

Астропроцесор…………………………......56

Декалоги ……………………………………60

Зразки творчості Б. Климчака….60,75-81,84

Поезія П. Ткачука…………...76-79,82-3,86-7

Богдан Яхвак, “Оріяна…”, триптих ………85

Сторінка для дітей…………………………86 -88-

Богдан Ружило (передмова, скорочено))

 

«Мій народ зійшов з правильної дороги життя і йде по шляху життя, який йому показали обманливі чужинці» Лев Силенко

Учитель Лев Силенко, творець Святого Письма “Мага Віра”(слово “Мага” у санскриті означає “Могутня”), вчить нас, що є правильна дорога життя і є неправильна. А людині, бува, важко збагнути: це реальність чи філософські вигадки?

Якщо реальність, то треба думати як не помилитися у виборі правильної дороги життя. Кому можна довіритися і хто з ранніх дитячих літ повинен нам допомагати?

…Напевно, слід дослухатися до думок мудрих людей.

Лев Силенко вчить нас: «Хто не знає (не шанує) минулого, стає рабом сучасного».

Закони Неба і Землі - божественні. У чужому – чуже, у рідному - рідне. В «Мага Вірі» виразно, ґрунтовно висвітлено Сім законів правильного життя.

«Людині потрібні закони правильного життя,

щоб вона могла самовдосконалюватися. Самовдосконалення – прагнення людини покращувати себе, свій шлях життя»(«Мага Віра»).

Кожна людина підлегла правилам життя: є правила життя рідні і є правила життя чужі.

Людина повинна аналізувати всі чинники життя, що впливають на її життя, докопуватися до суті проголошуваних гасел, обіцянок.

Українці вже вподовж тисячоліття потерпають від філософії підміни понять і це продовжується і в наші часи.

Народна мудрість підказує: «якими є керманичі держави, такими є й порядки. -1-

Приклади високої моралі, поваги до закону, турботи про малозабезпечених, про людей праці, повинні подавати перші особи держави – президент, голова уряду та інші посадовці. А в Україні, на жаль, відсутня належна дисципліна, низька мораль і нема поваги саме до людей праці, які опинилися за межею виживання, а пенсіонерам створені умови для швидшого вимирання.

То про яку гідність і справедливість в країні можна говорити? Для кого вона

створена?

Старше покоління українців прямувало

до світлого майбутнього, теперішніх тягнуть

силоміць до Європи.

Та це все марні балачки, бо Україна завжди була, є і буде в Європі. Навіть тоді, коли ще не було самої назви «Європа…

Треба розуміти, що насправді нас ведуть у Євросоюз, а це різні речі.

Із прожитими роками наші знання поглиблюються разом із досвідом.

Ми вже виразніше бачимо, усвідомлюємо добро і зло, чесне й нечесне життя, відчуваємо потребу жити за Правдою.

І як би влада не притискала нас, щоб ми думали лише про спосіб виживання, вивчаймо величну науку Мудрості життя Лева Силенка! Саме ця наука допоможе нам прозріти і ми зможемо збагнути де захований корінь зла – причина нашого злиденного життя.

Так вийдемо на відкритий простір УКРАЇНСЬКОГО ШЛЯХУ ЖИТТЯ.

- «З Дажбогом, ідучи!» - Лев Силенко(“Мага Віра”).

- З ДАЖБОГОМ МИ!

 

-2-

СВЯТІ СКАРБИ МОВИ РІДНОЇ

Дорогі нам рідні слова - МАМА, ТАТО

Звідки ми прийшли у цей світ?

Де наша ЗЕМЛЯ?

Так мав би розпочинатися перший урок знань в українських школах для першокласників.

Найстаріші слова у світі, свою чарівну мову, як невмирущий, вічний скарб, передали нам наші дорогі Предки.

З великої любові до дітей створили наші первомати Лель і первотато Орій такі любі слова – мама, тато. Як найдорожчий дар передали нам найчарівнішу у світі мову українську, щоб українці пізнавали себе, розуміли себе і щоб ці слова радували всіх.

Завдяки багатолітній праці у різних країнах світу віднайшов ці скарби Учитель Лев Силенко та записав для нас у книзі «Мага Віра».

«Я знайшов ці самоцвіти у нетрях історії і тішуся ними як дитина вимріяним дарунком, бо це святі скарби мови рідної... – не топчіться по них чужинецькі вчені народу мого».

Подаємо ці слова, які ніжно і мудро видобули із сим­фонії Неба і Землі Первомати Лель і Пер­вотато Орій - "тепа" (тепло), "гіма" (зима), "света" (світло), "іті" (іти), "піта" (пити), "дата" (дати), "вар" (вар, узвар), "сік" (сік, напій), "тема" (темно), "сісі" (груди), "сарпа" (серп), "трада" (труд), "лута" (люта, лютий), "по­ґанда" (погано), "жал" (жало), "вам'я" (вім'я), "парага" (порох), "така" (така), "яра" (яра), "пава" (повітря), "ід" (їда), "калюша" (ка­люжа), "руш" (рухати), "мага" (могутній), "нара" (наречена), "бгу" (буття), "да" (дати), "рос" (роса), "пас" (пасти), "дася мася" (десять місяців), "ваю" (віяння), "рик" (рик, мова), "дама" (дім), "двар" (двері), "пак" (пекти), "да­сака" (десятка), "тата'" (тато), "мата" (мати), "дара" (дірка), "мріті" (смерть), "кеса" (коса), "рода" (рід, народ, народження). Їх ми й сьогодні щодня вживаємо.

-3-

Це найстаріші в світі слова білої людини! А вони ж були на устах тих оріян, які п'ять тисяч літ тому з Оріяни (Первоукраїни) прийшли до

Північної Індії, започатковуючи історію Індо-

Европейської культури і цивілі­за­ції. Вони ж (ці перші слова людини) були на устах сумеріян, які шість тисяч літ тому з Оріяни (Первоукраїни) прийшли в долину рік Тигру і Евфрату, на береги Пелопонесу, Кри­ту, Малої Азії. Сьогодні весь світ гордиться плодами їхнього розуму - вогнищами їхньої брильянтної цивілізації і культури. Без них був би неможливий розвиток цивілізації Европи, Азії, Америки.

Вони ж (ці санск­ритські слова) до сьогодні вціліли на устах си­нів і дочок України. Горять вони, як само­цвіти, як буйне світання мислі людської, у найстародавніших книгах плянети Земної – на клинописах Сумерії, Гіттії, у "Ведах", "Авес­тах", "Трипітаках".

 

ВЕЛИЧ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАМОВИ –

САНСКРИТУ

“Значення санскриту в історії людства таке велике, як сама історія людства”.

Лев Силенко, “Мага Віра”

 

Санскрит відкрили для європейців англійські військові, що захопили Індію 1762 р.

В Англії тепер працюють чотири дослідні інститути з вивчення санскриту і чи не завдяки цьому таких успіхів у своєму розвитку досягла Англія. Саме тому серед європейських вчених англійські санскритознавці є найбільш визнаними.

Відомий дослідник санскриту, німець Макс Мюллер, якому у м. Бомбеї поставлено пам’ятник, ще століття тому переконував індусів та німців, що найспорідненішою із санскритом є німецька мова.

-4-

Згодом, як знаємо з історії, таку науку взяли на озброєння ідеологи німецького нацизму (про обраність німецької арійської раси).

А з українців, на всеіндійський Конгрес санскритологів, першим запросили Лева Силенка.

Це було 1975 року.

У своєму виступі Лев Силенко, цитуючи

видатних вчених, доводив, що саме Україна є прабатьківщиною індо-європейських мов, тому що українська мова є найбільш тотожною мові “Вед”.

І Лев Силенко довів – славний німець Макс Мюллер помилився тому, що не знав мови української. А спорідненість німецької мови із санскритом обґрунтовував лише рядком окремих німецьких слів, подібних до мови орійців Індії.

Як відомо, на той час українська мова, як мова поневоленого народу, перебувала у глибокому запіллі – замовчувана, не визнана.

Лев Силенко, першим серед українців, відвідав Бенареський інститут санскриту, санскритський архів інституту, що вважається найдавнішим і найповнішим у світі, та працював у інститутській бабліотеці над дослідженням життєпису Будди.

Детальніше про це шановний читач знайде в “Мага Вірі” та в книжці С.Лисенко “Учитель Силенко”, К., 1996 р. Вивчаючи санскрит (“Веди”, “Рик Веди”), Лев

Силенко віднайшов для нас, українців, правду історії нашого народу.

Правду про себе залишили нам наші Предки в найдавніших книгах мудрості, написання яких було започатковане на території України, а продовжувалося в Індії та серед інших народів.

Відомий Агастій – один із прадавніх мудреців, наш Предок – історик, філософ теолог, поет і письменник, організтор і провідник наших Предків. В Індії почав -5

організовувати вищу школу, уклав основи словника, що згодом назвали санскритським.

Геродот ще називає у своїй історії Анахарзиса (мудреця – скита).

В “Мага Вірі” Учитель подав ~ 2 тис. слів із мови санскрит. Маємо можливість самі відчути їхню тотожність із мовою українською. Треба пам’ятати, що минули десятки тисячоліть, і мова, як і все інше, удосконалюючись, змінюється.

Учитель Лев Силенко звертається до нас, лінивих та байдужих до своєї правдивої історії, українців:

“Без знання класичного санскриту українці не можуть правильно оцінити рідну мову і створити добре обґрунтований систематичний словник.

Багато слів українських (давньо-українських), через незнання їхнього походження, українці вважають грецькими чи латинськими.

Сумно, що санскрит досі вважається “чужим світом” в українському світі.”- Л.С.

В Україні, в наш час, можемо частково пізнавати санскрит і через інтернет.

В давні і середні віки санскрит залишався мовою науки, засобом спілкування між освіченими людьми різного етнічного походження, як і латина.

Таку ролю класичний санскрит не втратив і в теперішній час.

Нині санскрит є священною мовою індуїзму, буддизму, джайнізму та інших релігійних вчень.

В далекій праісторії наших Предків називали аріями.

Арії (в санскриті – с/с.) - означає благородні, гідні (достойні) творці.

Аріель (в с/с.) – праукраїнське ім’я – “той, що веде до Творця”.

Слово “аура” здається нам чужим і незрозумілим, та в санскриті знаходимо пояснення: “аура” – -6-

приховане випромінювання, божественний промінь.

Вивчаючи санскрит, будемо цим висвітлювати свою історію і не будуть нас повчати, ніби все у нас грецьке та латинське.

Англійцімають санскритсько-англійський словникна 180 тис. слів (!) і дуже дивуються, що українці не усвідомлюють своєї такої величавої прамови, не вивчають її.

В санскриті є тисячі правильних назв лікарських рослин (а наш часник і в Африці – часник).

В санскриті близько ста (!) назв музичних інструментів.

Скрипка – та, що викликає співчуття.

Цимбали – “сила задуму”(роздумів).

Хіба, слухаючи скрипку і цимбали, можемо заперечити сказане?

Кожне ім’я наших Предків у санскриті – як прихована духовність, випромінювало оригінальне мислення, філософію думки: Сармат, Соня, Саватій, Семен, Саманта, Галя, Дана, Дарина, Ксена, Ксеня, Орест, Орій, Богдан, Богодар, Лель…

“Сармати” - “вояки, покриті шкірою” – праукраїнська назва вояка зі щитом.

Пізнаючи санскрит, будемо пізнавати Правду про Предків, пізнавати самих себе.

Усвідомлюю, що в теперішній час, коли сучасна українська мова на межі забуття(!), українцям не до вивчення санскриту.

Чинна влада докладає всіх зусиль, аби українці переймалися лише заробітками на кусень хліба, а пенсіонери (носії української мови) остаточно вимерли…

 

 

-7-

ДІТЯМ – РІДНУ ДУХОВНІСТЬ

Якими є реалії нашого життя?

Наше рідне – приховане (замінене чужим) від рідних дітей.

Прихована правда про життя наших Предків, про їхні здобутки, філософію життя, звичаї, обряди, віру.

Народи в різних країнах світу мають можливість ознайомлюватися з багатою дослідницькою літературою історії виникнення і розвитку релігій.

Але в Україні, крім догми християнської

релігії, українці вже тисячоліттями нічого не чують, байдужі до пізнання правдивої Віри своїх Предків.

Церква виховує в людях покору до діючої влади, а влада підтримує церкву.

“Тільки той народ незнищимий і має забезпечене майбутнє, котрий має правдиві духовні вартости й віру в них.

Знання здобуваються навчанням, це стосується і науки релігії. Але не може бути жодного знання релігійного, чи морального, коли воно диктоване Біблією або церквою”

Яр.Оріон, “Бог і релігія”,.Лев Силенко,“Мага Віра”.

Щоб розуміти християнство, треба знати його історію, Християнство не є “об’явлена” релігія, бо має своїх творців.

Моральні вартості є вічними, як вічним є Бог. Пояснення тих вартостей люди мають різне, бо залежить від рівня моральности та освічености їхньої.

Ідеал християнства – покора, втеча від земного життя і надія тільки на “ласку божу”.

Як відзначають різні дослідники християнства, багато його догм, саме вчення про Бога, мають багато недоречностей і самозаперечень.

Тому висвітлюючи ці догми, критикуючи їх, ми в жодному разі не критикуємо Правдивого Бога, як найвищу реальність.

Вже минули тисячоліття від часу запровадження -8-

християнства в Україні-Русі.

Наші діти й сьогодні не знають Правди, як прийшло християнство на наші землі, якою була Віра Предків до запровадження його.

“Жодний народ в Європі таким жорстоким і таким ганебним способом не був навернений на християнізм, як Україна (Русь)”.

Лев Силенко, “Мага Віра”.

Нашим дітям треба пояснювати, що християнство в Україні (Русі) було запроваджено шляхом примусу і насильства (вогнем і мечем).

Людей заганяли в Дніпро, як худобу. Хто опирався – знищували фізично, не жаліли ні дітей, ні старих.

Святині рідні були поруйновані, а багатовікові духовні надбання (письмена) – були спалені.

Жорстоким нелюдом назвали князя Володимира Тарас Шевченко та Іван Франко, а церква Христосова в Україні проголосила Володимира “святим”.

В наш час, згідно конституції, школа відокремлена від церкви, Але вже з початкових класів запроваджені урокирелігієзнавства та вивчення “Старого заповіту” жидівського народу.

ЖОДНА РЕЛІГІЯ НЕ МОЖЕ БУТИ ВИЗНАНА ДЕРЖАВОЮ ЯК ОБОВ’ЯЗКОВА - записано в конституції України. Але церква християнська в Україні стоїть вище такої конституції.

Вже планують запровадити вивчення і в старших класах, як обов’язкову дисципліну,

“християнську етику”.

А ЧОМУ НЕ ВИВЧАТИ УКРАЇНСЬКУ ЕТИКУ?

Яку корисну науку візьмуть для себе діти, вивчаючи “Старий завіт”, чи “християнську етику”?

Церква і влада борються за “душі молоді”.

“З ранніх дитячих літ формується світогляд людини. Отже, усе залежить від того, хто формував світогляд дитини, -9-

на яку дорогу спрямував хід її мислення”, - повчає нас Учитель Лев Силенко.

Тисячоліттями українця відівчають від усього рідного, тому вони ідеологічно задурманені - славлять чуже і думають, що то своє. Українці не знають своєї правдивої історії, не мають ні національної пам’яті, ні власного світогляду. Нас роз’єднували віками (і в наш час продовжують нас роз’єднувати, але витонченіше), і в цьому є велика заслуга саме Христосової церкви і влади України.

Українці стали заручниками чужих моделей відносин у суспільстві, людських цінностей, чужих інтересів та ідеологій. І подають це їм як зразки високої гідності.

Український дослідник старовинних написів, знаків, залишених нашими Предками, А. Г. Кифішин, в історичній пам’ятці “Кам’яна могила”(“К.М.”), розшифрував п’ять варіантів так званих “Мойсеєвих законів”. За твердженнями дослідників, історична пам’ятка “К.М.” створена ~ 15 тис. років до н. е.

У “Ведах є заповіді, що приписуються Мойсеєві – вони були створені трипільцями.

Іван Франко у своїй праці “Поема про створення світу”, ґрунтовно вивчивши Біблію у зіставленні з іншими релігіями світу (не християнськими), науково довів походження “Мойсеєвих законів” та біблійних оповідань. До речі, Іван Якович знав 14 іноземних мов.

Ось короткі виписки із зазначеної праці І. Франка.

“Біблійні оповідання про те, що світ створений за 4-5 тисяч років до н. е. – примітивна вигадка, бо люди вже існували мільйон років… Біблія скомпонована жидівськими рабінами недосконало на основі асирійсько-сумеріянських текстів. Велика частина тих, ніби “божих”, слів містить лихі прокляття на адресу різних народів, погрози та вульґарну лайку, як на наше розуміння, що ніяким чином не можна пов’язувати з Божим іменем.

І. Я. Франко зазначає, що оповідання про створення -10-

світу, начебто написане жидівським законодавцем Мойсеєм, і ніби він чув його від самого пана Бога чи мав від нього об’явлену істину - насправді написане не Мойсеєм, і не з вуст Бога, а рабинами, скомпоноване з оповідань і міфів старовавілонських збірників.

Я подаю інформацію про здобутки новійшої науки, а властиво лише маленьку добірку із багатого скарбу тих здобутків.

“Недавно віднайдений (1902 р.) кодекс (“ звід ”) законів вавілонського царя Кгаммурабі, що панував 2000 літ до різдва Христоса, свідчить пророчисто, що так звані (далі т. зв.) Мойсеєві закони взяті не раз живцем із того ж вавілонського кодексу! І як же після цього вірити жидівським байкам про боже “об’явленнє” їхньому пророку Мойсеєві”.

Поема була надрукована у 1905 р. В кількох сотнях примірників. Всі примірники були викуплені (кимось!) і спалені.

Церква боялася поширення правди…

Бояться Правди і в наш час. Старше покоління уже зомбоване безпросвітно! А за молоді душі церква ще бореться. Цензура і зомбування в Україні посилюється.

Молодому поколінню буде корисно знати, що думали про ролю християнської віри в Україні визначні українці (в школі цього їм не скажуть).

“Душе моя, знай, що читати Біблію і брехню - це те саме”. Г. Сковорода

“Церков-домовина розвалиться… і з-під неї встане Україна”.

“І візантійський Саваот одурить!

Не одурить Бог, – карать і милувать не буде:

Ми не раби його – ми люде!” Т. Шевченко

“Християнство – от де зло”; Я ні краплі крові не віддам за кров Христову”. Л.Українка

“Віддати моральне виховання дітей до рук церкви

-11-

християнської, яка позначила свій кривавий похід в історії димом від стосів жертв інквізиції, міг би хіба божевільний”. “Церква, як католицька, так і православна, завжди була і є заклятим ворогом усякої свободи”. Д. Донцов – ідеолог, найвищий авторитет українського націоналізму.

Із непідкупною любов’ю до свого українського народу, із болем душі і серця страждали наші світочі Волі й Мислі, генії українського народу Т. Шевченко, Ів. Франко, Леся Українка, Л. Силенко і багато інших славних українців. Вони й розпізнали головну причину трагічної долі українського народу. Всі вони не могли так одностайно помилятися щодо негативної оцінки християнства в історії України.

На планеті Земля усе підвладне вічним еволюційним перетворенням – такий закон космосу.

Людство невпинно розвивається і багатіє новими здобутками цивілізації, культури, релігії. Людство потребує тільки переоцінки духовних вартостей.

Таку переоцінку Духовних Вартостей зробив Лев Силенко - велет Духу й Мислі, Учитель Українського народу.

Він приніс Українському народові СВІТЛО ВОЛІ Й ПРАВДИ – СВЯТЕ ПИСЬМО “МАГА ВІРУ”.

“Пийте, як з джерел степу рідного духовний напій “Мага Віри” (могутнього натхнення Віри) – в ній іскряться таїни безсмертя вашого.

Моя віра народжена силами вищими за розум, за земну суть мого “Я”, ім’я тій силі - Дажбог!”

“Господь всеправедний осінив мене ласкою своєю, освітив мислення моє. І я в душі чую святу Божу благодать, і їй підвладний проповідую нову вість - проповідую “святу Українську Віру в Бога”. Лев Силенко

Короткі виписки з науки Учителя Лева Силенка

Допитливий розум дітей треба збагачувати наукою рідної духовості, моралі, заохочувати пізнавати закони правильного життя, любови до рідної землі, своїх рідних, до Предків.

-12-

Любов до Рідного утверджена життям на планеті Земля і благословенна Дажбогом.

Ми зріднені з Дажбогом, правдивим Господом нашим так, як зріднена Земля з Сонцем, мати з дитиною.

Любити Дажбога – значить любити життя.

Ми діти Дажбожі, а Україна – храм Дажбожий. Любімо Дажбога, Господа Бога свого і будемо віруючими по-рідному, матимемо свою дорогу життя. Дажбог у нас і ми в Дажбогові.

Віра, яку я проповідую, не пригноблює і не залякує людину, а дає їй душевну радість, навчає вільно вдосконалювати своє єство.

Ніхто не має права в ім’я віри в Бога залякувати людину. Усяке залякування є злочином.

Віра повинна нести людині душевну радість, давати впевненість у житті, давати натхнення творити добро, красу на Землі.

Віра має віддзеркалюватися у поведінці людини, в її мислях і дії.

Українець має бути українцем по-народженню і по-вірі.

Якщо духовність (Віра) – це Душа, то недобре в рідному тілі мати чужу Душу.

Чим благородніша релігія, тим вона толерантніша. Жодна релігія не має права домінувати над іншою.

Якщо ти віриш у Христа, то дотримуйся його вчення. Христос учить: “Люби Господа Бога свого”(Маттей, 22, 36-38). Розумієш, що значить “Бога свого”, а не Бога чужого?”

Отже, любити “Бога свого” – значить мати своє рідне розуміння Бога, і це є святим каноном Рідної Української Національної Віри (РУНВіри).

Я вірую в Дажбога і моя Віра божественна, ніким і ніколи незнищима. Я показую народові своєму шлях спасіння, і цей шлях зветься РУНВіра.

РУНВіра – дар Дажбожий, в якому проявлені Мудрість, Воля, Краса і Могутність народу Українського. -13-

РУНВіра збудована на вічних основах життя.

РУНВіра – релігія національна, у ній немає ворожого ставлення до інакшевіруючих.

РУНВіра – духовна єдність минулого, сучасного і майбутнього народу українського, вона очищає душу українську від рабских звичок, манер, від почуттів меншевартості, угодовства.

У святому Письмі “Мага Віра” духовний Учитель, рідний Пророк Лев Силенко проголосив Заповіді, Закони правильного життя, Молитви в РУНВірі.

Подаю перші чотири Заповіді:

1. Розумій і люби Бога по-рідному. Ми Українці - по Вірі Українці. У нас, Українців, українське розуміння Бога і в це розуміння ми вкладаємо силу свого розуму і багатство своєї душі. Ми свято віримо, що для нас рідне розуміння Бога найпритаманніше, найкраще.

Жодна чужа віра не може замінити Рідну Віру так, як не може чужа мати замінити рідну. Ми розуміємо і любимо Бога по-рідному.

2. Не поклоняйся чужоземним поняттям Бога.

Ти є той, кому ти поклоняєшся. Ти поклоняєшся Ісусові – значить ти юдеєць українського походження. Ти поклоняєшся чужим духовним істинам – значить ти чужовір. Тобі дана віра, а не знання. Ти від чужинців віру отримав, а волю втратив.

Отже, тут справа не в релігії і не в Богові, а в тому, що під цими духовними поняттями – чужа духовність, яка тебе (в ім’я чужого Бога) поневолює.

Будь достойним Українцем! Не поклоняйся чужоземним поняттям Бога.

3. Самовдосконалюй Розум, Душу й Тіло. Чужинець (чужовір’я) удосконалюватиме твою душу так, щоб твоя душа (духовність) належала не тобі, а йому. Він розпоряджатиметься твоєю душею в ім’я Ісуса. А це значить, що він розпоряджатиметься твоїм національним “Я”. Твоїм думанням, -14-

твоїм життям, твоїми дітьми, твоєю Вітчизною.

Твій розум і твоя душа твої, і вони повинні належати тобі, щоб твоє життя було твоє, щоб твоє майбутнє було твоє. Самовдосконалюй розум, душу й тіло, ретельно виконуючи Сім законів правильного життя РУНВіри.

4. Вір у себе.

Людина, яка не вірить у себе, не може бути достойною. Людина, яка не вірить у себе – не має достойної віри в Бога, її віра в Бога сліпа і рабська.

Людино, вір в себе, май віру в свою духовну рівновагу і в свої розумові і фізичні сили. Утратиш віру в себе – значить шлях твого життя - не твій.

Учитель Лев СИЛЕНКО з «МАГА ВІРОЮ»

 

 

Соборний Храм – Святиня Матері України, стоїть біля Ню-Йорку, США

-15-

 

 

 

 

Святиня Різдва Учителя у с. Богоявленське

 

СІМ ЗАКОНІВ ПРАВИЛЬНОГО ЖИТТЯ

(Скорочена форма)

1. Правильне Мислення:

а) Воля, б) Мета, в) Відвага

2. Правильне Хотіння:

а) Любов, б) Справедливість, в) Послідовність

3. Правильне виконання:

а) Відповідальність, б) Точність, в) Дисципліна

4. Правильне ставлення до Себе й Оточення:

а) Повноцінне «Я», б) Незалежне «Я», в) Небайдуже «Я», г) Узгоджене «Я»

5. Правильне Харчування:

а) Якісна Пожива, б) Національне Вариво, в)Обрядність

6. Правильна Любов:

а) Ненависть і ощадність, б) Співпереживання і Жертовність, в) Духовна Краса і Вірність

7. Правильна Віра:

а) Природне Народження, б) Блаженне Розуміння,

в) Правильне Призначення

 

 

-16-

Використана схема (підкорегована) з часопису





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-11-19; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 633 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

80% успеха - это появиться в нужном месте в нужное время. © Вуди Аллен
==> читать все изречения...

804 - | 743 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.009 с.