Лекции.Орг


Поиск:




Мені приємно,що мене цінять як хорошого біт-мейкера. Також відомий вже у колах кліп «Залишусь німим», що був певним творчим проривом, поштовхом

Як говориться,почнему з початку.Максим розкажи про той самий початок свого творчого шляху?

Я прагнув творити щось своє. Любов до музики у мене була присутня завжди. Напевно, поштовхом було те, коли ще у далекому дитинстві я займався у БДТ мого рідного міста Нетішин(тобі ще Максим виступав не як реп виконавець, а як учасник хоруJ)Також я приймав участь у різних заходах, з самого дитинства був на сцені.

Максим, як ти зрозумів, що тобі подобається саме реп та хто став для тебе першим прикладом?

Що до репу, вперше я захопився цим напрямом музики, коли просто сидів у свого сусіда та почув усім нам відомого Емінема і тоді я сказав: «Ого,чувак,ото музончік,дай касєтку послухати J»

Напевно нове покоління і не особливо пам’ятає ще період касет?

Так, я ретро-стайл ще на касетах слухав Ема.(усміхається)Це все почалося з 2002 року,на той період мені було 11 років.

Що саме тебе приваблює у хіп-хоп культурі?

Реп подобався завжди і у ньому подобалось усе: стиль, музика, манера виконання, сама культура та і багато іншого.

Перейдемо конкретно до твоєї творчості та її хронології, розкажи, будь ласка, цю історію.

У 14 років почався мій так названий «творчий шлях», а саме у 2005 році. Перший текс був доволі банальний про дівчину та і на російській мові. Проте, з часом я зрозумів, що краще творити якісний український реп і прикладом для мене був VovaZIL’Vova та його форум на якому я часто сидів.Вже у 2007 році у мене був новий творчий прорив, я почав складати не тільки тексти, а і біти.

А Коли був твій перший дебют на сцені та і до чого приурочений?

Перший мій виступ відбувся у м.Нетішин на День міста. Міський інтернет провайдер «Inter link» запросив мене виступити, саме тобі був мій дебют а саме у 2008.

Далі вже був виступ у м.Рівне,а з часом почали запрошувати на різні вечірки, заходи,концерти.

Відомо, що існує така відома банда «Uganda»розкажи про початок вже цієї історії.

«Уганда – не бандаJ» Наша туса виникла зовсім випадково у 2010 році коли я зі своїм другом Славіком(відомий як BX) просто сидів та спілкувався у нас виникла така божевільна ідея створити власну студію звукозапису. Все починалось з малого, але зараз «Uganda» це набагато більше ніж просто колектив.Ми виступаємо у таких містах, як Київ,Львів, Рівне, Хмельницький, та багато-багато інших.У нашу банду входять і МС, і біт-мейкери, і B-boys, і Райтери. Цілком сформований творчий колектив. J Ми збирали повні зали на виступах та представляли наше рідне місто Нетішин, глядач завжди відповідав вдячністю та кликав на біс,а це дійсно приємно.

Макс,що ти можеш сказати про даний етап своєї творчості?

Зараз я дописую свій перший повноцінний альбом, плануються зйомки кліпу. Це вже дорослий хіп-хоп, дорослий альбом, серйозний.

Речі, які зачіпляють душу і змушують задуматись. Надіюсь він буде цікавий для багатьох. Також, я записуюсь на професійних студіях, співпрацюю з закордонними МС та біт-мейкерами, стараюсь розвиватись та не стояти на місці. Нещодавно зайнявся новим для себе проектом, роблю ремікси на треки талановитих МС для інтернет прослуховування.

А тепер поговоримо про твої досягнення.:)

Мені приємно,що мене цінять як хорошого біт-мейкера. Також відомий вже у колах кліп «Залишусь німим», що був певним творчим проривом, поштовхом

І хорошим новим досвідом.(як також коротко та лаконічно сказав Макс «Це бомба!»J)Та половина мого альбому під назвою «Максі Кренк. Ти знаєш.»



<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Реалистическое направление в социологической юриспруденции | Рекомендации к недельному двигательному режиму
Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-09-06; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 243 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Даже страх смягчается привычкой. © Неизвестно
==> читать все изречения...

977 - | 843 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.008 с.