.


:




:

































 

 

 

 


. , -




aaoeooio po o pex ioc oape poo. Ocoo yioya pey pyx apoci y cepi apoo oiy, poeci oo a pop y aci i pyxo oapy i oo poo eiaeo, iyac iopee pooo op apoci i oapo. o pyx oapx ooi epea poo, o ip譺ca coai oapi i aca oey a a x e a a ocai o, o oe y opa poec iope. Ko pyx poox oi epea oapi, o a ip譺cax apoayc acoo ii o. Ta o, e i yioya pey o'ae eoxiic aeee eepepoo poecy iope, i aco ie oi y ox ip譺cax i oo 6pe x y ix. Hi pei ioc a a y-o eooio iacoo oepai, o o'aa i aopoaic ooo yaci ao oepai.

op o'o ocoo icy ceii p e i yioya pex ioc, o o'ai eoxiic aeee eepepoci poecy ioe. Oe, pe eoxi i ipya pyooopoy oi ix ip譺c, o ocyoy poec peaiai poyi.

pe, o x oy opa ip譺ca, aciyc a a oaa: 1)a peopa;2)a opa a a;3)a eo opca;4)a epio aa;5)a aeee;6)a opo aa.

Kpeumopau ip譺c oy y:1)a a ceiaioai iacoo-pei icy (aic, io pe);2)ip譺ca (oepi pe);3)epaa (epa pe, aac epe yooaei a);4)iapoi iacoo-pei ycao (ip pex ii epe yooaei a). o i pei aea:1)aic;2)oepi;3)epa;4)io.

1) aic- e eooii ioc i peopo a oao poy aa oi ao ip譺cy a yoax epiooci, aoci, oepe, aepiaoo aeee. aic pe aac cy'a ocoapa cix op acoci a yoax, epeaex pe ooopo.2) oepi- e eooii, pei ioc, i a i ope ip譺ca.3) epa -e eooii, pei ioc i epao a cy'a ocoapa.4) io -e cocy i cy'a ocoapa, i a a opeya aa (ao pe ao i-pe).

aeo i emu uopucma popi pe, o cpoai a iacya:1) oopox oi;2)ocox acoi.

a mepio aa popi opoocpooi, cepeo-cpooi, oocpooi pe. Kopoocpooi pe ip譺ca oy opya y pai iacox pyoi, i a y 'y paa poa a oopoy. Tepi opoocpoooo pey e epey ooo poy.Cepeocpooi pe (i ooo o pox poi) aac a ooi pa, oay oaa a iacya aiax ae. oocpooi pe (oa 3 po) oy aaac opya ocox oi. aeo i aeee pe oi a 2 py:1)aeeei; 2)ao. Kpe, i aac aa ip譺ca i acay epax ix aepi aac oap. opo aa peumy epeaa ai o:1)pi; 2)ocopiai;3) o yaci. aa px o epeaa peya ip譺ca eocepeo o peopo. Kocopiai ouu aac oi, o ip譺cy oay opii o oci, e oe y aeee o peopo. ouu yacmi a epea (epeycya) ac o i .

 

 





:


: 2016-03-27; !; : 406 |


:

:

, ; , .
==> ...

1769 - | 1524 -


© 2015-2024 lektsii.org - -

: 0.011 .