Лекции.Орг
 

Категории:


Построение спирали Архимеда: Спираль Архимеда- плоская кривая линия, которую описывает точка, движущаяся равномерно вращающемуся радиусу...


Транспортировка раненого в укрытие: Тактика действий в секторе обстрела, когда раненый не подает признаков жизни...


Назначение, устройство и порядок оборудования открытого сооружения для наблюдения на КНП командира МСВ

Вставьте глагол to be в форме Present Simple



We all _____ a terrible shock.

A) were getting B) gets C) getting D) got

I _____ lots of books every year.

A) will read B) am reading C) read D) am going to read

I _____ a new flat a few months ago.

A) bought B) have been buying C) have bought D) buy

Nurses _____ after people in hospital.

A) looks B) is looking C) will look D) look

7. _____ to go out tonight?

A) Do you want B) Are you wanting C) Is you want D) Would you want

He _____ some new shoes last month.

A) bought B) buying C) buy D) buys

I _____ four languages.

A) am speaking B) speak C) speaks D) am speak

Every morning Tessa _____ at 7.30.

A) is getting up B) got up C) get up D) gets up

The sun _____ in the day time.

A) shine B) shone C) is shining D) shines

I _____ a very good program on TV last night.

A) was seeing B) see C) am seeing D) saw

In Britain people _____ on the right.

A) are driving B) drives C) drive D) drove

14. Jack’s a policeman but he _____ a uniform.

A) doesn’t wear B) isn’t wearing C) no wear D) wears

15. How many children _____?

A) are you having B) do you have C) do you have got D) are you have

We _____ to have a cup of coffee.

A) decided B) were deciding C) decides D) will deciding

17. How _____ your finger?

A) are you cutting B) were you cutting C) did you cut D) you cut

I _____ the champion last week.

A) saw B) have seen C) see D) seen

19. The Flash’s concert _____ fantastic 3 years ago.

A) was B) has been C) have been D) are

20. A: _____ you _____ Jane last month?

B: No, I _____ . A) * / saw / didn’t B) Did / see / didn’t C) Did / saw / didn’t D) Did / see / did

 

 

Ответы:

1 – A, 2 – B, 3 – D, 4 – C, 5 – A, 6 – D, 7 – A, 8 – A, 9 – B, 10 – D, 11 – D, 12 – D, 13 – C, 14 – A, 15 – B, 16 – A, 17 – C, 18 – A, 19 – A, 20 – B

Источник: Atalay Oguz «TEST MASTER» – Baskent Education Pub

 

Вставьте глагол to be в форме Present Simple.

1. She … a student. She … a good student.

2. Where … you from? – I … from Moscow.

3. My mother … not a teacher.

4. … your brother at school? – Yes, he … .

5. My friend … an engineer. He … at work.

6. Nick … not a coolege student. He … a school boy. He … at school now.

7. Helen … a painter. She has some fine pictures. They … on the wall.

8. … this your book? – This book … not mine. My book … in my bag.

9. These … his newspapers.

10. My uncle … an office worker.

11. … your parents at home? – No, they … not.

12. Michael has a brother. His brother … 30. He … a worker. He … at home.

 

Образуйте отрицательную и вопросительную форму предложений.

1. I visit my parents very often.

2. They live in Great Britain.

3. He goes to school by bus.

4. She lives in this house.

5. He wants to be a doctor.

6. They play tennis every Sunday.

7. We work every day.

8. My sister goes to bed at nine.

9. Usually I have dinner very late.

10. My brother watches TV every evening.

11. She likes classical music.

12. We go to the theatre once a month.

 

Раскройте скобки, употребляя глагол в форме Present Simple.

1. My working day (to begin) at seven o’clock.

2. I (not to walk) to work every morning.

3. She (to do) her morning exercises every day.

4. He (to speak) German.

5. I (to visit) my friend every week.

6. Her first class (to start) at eight o’clock.

7. Ann (not to read) a lot.

8. He always (to invite) his friends to his birthday party.

9. I (to go) for a walk every day.

10. She (to wash) her car once a week.

 



Ответы

Вставьте глагол to be в форме Present Simple.

1. is; is

2. are; am

3. is

4. Is; is

5. is; is

6. is; is; is

7. is; are

8. Is; is; is

9. are

10. is

11. Are; are

12. is; is; is


2. Образуйте вопросительную и отрицательную формы предложений.

1. Do I visit … ? I do not (=don’t) visit …

2. Do they live … ? They do not (=don’t) live …

3. Does he go … ? He does not (=doesn’t) go …

4. Does she live … ? She does not (=doesn’t) live …

5. Does he want … ? He does not (=doesn’t) want …

6. Do they play … ? They do not (=don’t) play …

7. Do we work … ? We do not (=don’t) work …

8. Does my sister go … ? My sister does not (doesn’t) go …

9. Do I usually have dinner … ? Usually I do not (=don’t) have dinner …

10. Does my brother watch … ? My brother does not (doesn’t) watch …

11. Does she like … ? She does not (=doesn’t) like …

12. Do we go … ? We do not (=don’t) go …


3. Раскройте скобки, употребляя глагол в форме Present Simple.

1. begins

2. do not (=don’t) walk

3. does

4. speaks

5. visit

6. starts

7. does not (=doesn’t) read

8. invites

9. go

10 washes

 


Упражнение 3. Вставьте глаголы из скобок в форме Present Simple. Yan is at a summer camp in Poland. Write what he usually does in the camp. Put the verbs in bracket in the correct form.

He ________ (get) up at 7. He ________ (have) his English lesson every day. Не ________ (speak) English to his friends. He ________ (play) board games in the afternoon. Sometimes he ________ (swim) in the lake. He often ________ (go) hiking. He sometimes ________ (sit) by the camp fire in the evenings. He never ________ (go) on a trip without his friends.

Read more at:

 

Упражнение 4. Вставьте глаголы в Present Simple. Put the verbs in the present form. go, like, love, watch, read, like, walk, come, do, watch My name's Pavel. In the evening I usually (1) ___________ my homework. Then I (2) ___________ TV or video. I (3) ___________ action films! They are super! Then I (4) ___________ my dog. After that I (5) ___________ home, (6) ___________ a book and (7) ___________ to bed. My sister is little. She doesn't (8) ___________ action films. She (9) ___________ cartoons. She (10) ___________ them every day.

Read more at:

 

Упражнение 8. Дополните предложения предложенными ниже глаголами в форме Present Simple. Complete the sentences.

like, live, lives, likes, don't live, doesn't live

I __________ in Russia. I __________ in Great Britain.

My Dad __________ in Canada. He __________ in America.

I __________ reading. But my brother __________ watching TV

 

 


Упражнения по теме Past Simple (с ответами)

 

Выполните следующие упражнения, проверьте свои ответы





Дата добавления: 2016-03-26; просмотров: 1080 | Нарушение авторских прав


Рекомендуемый контект:


Похожая информация:

  1. Complete the articles. Use the past simple of the verbs in the box
  2. Complete the sentences. Use the past simple or past continuous of the verbs in brackets
  3. Complete the text with the correct form (present simple or present continuous) of verbs from the box
  4. I. Раскройте скобки. Употребите причастие в соответствующей форме в следующих предложениях с независимым причастным оборотом. Предложения переведите
  5. III. Выявление несостоятельности демонстрации. Этот способ опровержения состоит в том, что показываются ошибки в форме доказательства
  6. III. Поставьте глаголы в соответствующем времени
  7. Make a presentation of a fashion which you think expresses freedom and fun. Demonstrate it to your groupmates
  8. Net Present Value (NPV, advantages and disadvantages)
  9. Now return to your original partner and share and talk about what you found out. Make mini-presentations to other groups on your findings
  10. Now return to your original partner and share and talk about what you found out. Make mini-presentations to other groups on your findings
  11. Now return to your original partner and share and talk about what you found out. Make mini-presentations to other groups on your findings
  12. Now return to your original partner and share and talk about what you found out. Make mini-presentations to other groups on your findings


Поиск на сайте:


© 2015-2019 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.007 с.