Лекции.Орг


Поиск:




Порядок нагородження учасників та організаторів олімпіади




4.1. Студенти, які посіли перше, друге, третє місця в особистому заліку є переможцями II етапу Олімпіади з патологічної фізіології та нагороджуються дипломами І, II, III ступенів відповідно.

4.2. Переможці II етапу Олімпіади з патологічної фізіології затверджуються наказом Міністерства освіти і науки України та нагороджуються відповідними дипломами.

У разі втрати диплом не поновлюється і дублікат не видається.

4.3. Дипломом I ступеня нагороджується учасник, який набрав не менше 80%, II ступеня – 70 %, III ступеня – 60% від максимально можливої сумарної кількості балів, яка дорівнює 100%. При цьому кількість переможців не може перевищувати 10% від загальної кількості учасників.

Якщо в Олімпіаді беруть участь до 30 учасників, переможці визначаються за трьома призовими місцями.

4.4. Дипломом І ступеня нагороджується лише один учасник. У разі, якщо однакову кількість балів набрали декілька учасників, які претендують на нагородження, між ними призначається додатковий тур.

4.5. За оригінальне, нестандартне розв'язання завдань учасники змагань можуть бути нагороджені заохочувальними та спеціальними дипломами оргкомітету II етапу Олімпіади з патологічної фізіології.

4.6. Переможці Олімпіади мають право на участь у Міжнародній студентській олімпіаді з патологічної фізіології. Ректори вищих навчальних закладів України можуть заохочувати студентів, які посіли призові місця (І, II, III) в олімпіаді:

· наданням грошової премії, цінного подарунку тощо;

· звільненням від складання заліків, іспитів з відповідної дисципліни, спеціальності з отриманням вищого балу в заліковій книжці;

· направленням на навчання у провідні вищі навчальні заклади України чи за кордон (з виплатою державних стипендій);

· зарахуванням до магістратури для навчання за державним замовленням;

· переведенням на безкоштовну форму навчання або часткове зменшення відповідної оплати за навчання;

· наданням переваг при вступі до аспірантури.

4.7. Підсумки проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з патологічної фізіології затверджується наказом Міністерства освіти і науки України.

4.8. Організатори Олімпіади з патологічної фізіології відзначаються Міністерством освіти і науки України, міністерствами та іншими органами виконавчої влади, які мають у своєму підпорядкуванні вищі навчальні заклади.

 

Фінансування олімпіади

5.1. Витрати на відрядження студентів та науково-педагогічних працівників для участі у II етапі змагань Олімпіади з патологічної фізіології здійснюються за рахунок вищих навчальних закладів, в яких вони навчаються або працюють.

5.2. Матеріально-технічне забезпечення II етапу Олімпіади з патологічної фізіології здійснюється Запорізьким державним медичним університетом.

5.3. Витрати на виготовлення дипломів для переможців II етапу Олімпіади з патологічної фізіології, грамот для викладачів і організаторів Олімпіади та інформаційно-методичних матеріалів здійснюється Міністерством освіти і науки України та Міністерством охорони здоров'я України.

5.4. Компенсувати робочий час, витрачений на науково-методичне забезпечення та підготовку завдань для ІІ етапу Олімпіади науково-педагогічними працівникам, відповідно до законодавства України.

5.5. За працівниками вищих навчальних закладів, інших установ, які залучаються до проведення Олімпіади, зберігаються норми відшкодування витрат на службові відрядження, що встановлюються чиним законодавством.

5.6. Участь науково-педагогічних працівників у розробці завдань та їх перевірці враховується Запорізьким державним медичним університетом при плануванні їх педагогічного навантаження за такими нормами:

· підготовка завдань для учасників II етапу Олімпіади – до 50 год на весь колектив кафедри патологічної фізіології;

· перевірка завдання одного учасника – 0,33 год кожному викладачеві (не більше трьох викладачів);

· робота відповідального секретаря оргкомітету Запорізького державного медичного університету – до 50 год.

 





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2017-04-14; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 247 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Вы никогда не пересечете океан, если не наберетесь мужества потерять берег из виду. © Христофор Колумб
==> читать все изречения...

777 - | 750 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.011 с.