Лекции.Орг


Поиск:




Акробатичні підкидання: AC




 

Акробатичні підкидання – відпускання пілона на короткий проміжок часу та перехват «захват» пілона. Спортсмен має право рухатися вгору або вниз по пілона та/або змінювати напрямки/положення в процесі виконання перехвату. +0.5 (Макс. 1 бал)

 

Поєднання різних круток на динамічному пілоні: SP/SP (Макс. 2 бали)

 

Включає всі типи круток, поєднаних на динамічному пілоні (див. визначення «Крутки»). Кожне положення в крутці має утримуватися на повні 720° перед переходом в іншу обертальну позицію, і такий перехід повинен бути прямим. Крутка зараховується у зафіксованому положенні. +0.5

 

Для отримання такої технічної надбавки можна поєднувати три крутки. При поєднанні 3 круток для отримання 0.1 балів, кожна крутка повинна фіксуватися в обертанні на 720°; код для використання - SP/SP/SP. +1.0

 

Поєднання різних круток на статичному пілоні: SP/ST (Макс. 2 бали)

 

Включає всі типи круток, поєднаних на статичному пілоні (див. визначення «Крутки»). Обертання кожної крутки повинно складати не менше 360°, а перехід повинен бути прямим. +0.5

 

Для отримання такої технічної надбавки можна поєднувати при поєднанні 3 круток для отримання 0.1 балів, кожна крутка повинна фіксуватися в обертанні на 360°; код для використання - SP/SP/ST. +1.0

 

Поєднання круток з іншими елементами на статичному пілоні: SP/E/ST

 

Включає всі елементи, поєднувані з крутками на статичному пілоні (див. визначення «Крутки»). Елемент повинен утримуватися ненадовго у зафіксованому положенні. (Макс. 1.5 бали)

Зриви: D

 

Швидкий контрольований спуск з пілона, який повинен складати не менше 1 (одного) метра. Під час зриву не допускається контакт рук з пілоном. +0.2 (Макс. 1 бал)

 

Динамічні комбінації на динамічному та статичному пілонах: DC

 

Динамічні комбінації включають комбінації, які складаються з двох динамічних рухів, в яких тіло знаходиться під контролем прискорення. Спортсмен повинен продемонструвати рівень контролю центробіжної сили, в якому хоча б одна частина тіла не торкається пілона. Наприклад, динамічні елементи можуть включати перехвати, зриви, акробатичні підкидання, зміну ніг, викиди і т.п. Такі елементи повинні виконуватися у швидкій послідовності без затримок між двома динамічними рухами для отримання такої надбавки. Повтор динамічної комбінації може зарахуватися не менше двох разів, наприклад, якщо спортсмен виконує елемент «fonji» шість разів (з елемента «shoulder mount» в «brass monkey»/«flag grip» зараховується як один елемент), лише перші чотири «fonji» (2 комбінації) будуть зараховані. +0.5 (Макс. 3 бали).

 

Сальто на /з пілона: FO

 

Сальто з пілона виконується з положення на пілоні та завершується на підлозі. Сальто на пілон виконується з положення на підлозі та завершується положенням на пілоні.

 

Обидва сальто повинні виконуватися у вигляді перевороту (перекиду), не торкаючись при цьому пілона або підлоги. Сальто можуть виконуватися вперед, назад та в сторони. Забороняється виконувати сальто з поворотом на 180° (див. «Штрафні санкції »). +1.0 (Макс. 1 бал)

 

Стрибки з/на пілон: JO

 

Стрибки з пілона – стрибок, який виконується з положення на пілоні та завершується положенням на підлозі. Стрибки на пілон – стрибок, який виконується з положення на підлозі та завершується положенням на пілоні. Не допускається контакт з пілоном між початковим та кінцевим положенням. +0.2 (Макс. 1.2 бали)

 


Сальто на пілоні (початкове та кінцеве положення на пілоні): F

 

Сальто на пілоні – сальто, яке виконується положення на пілоні вперед, назад або в сторони і завершується положенням на тому ж пілоні. Сальто виконується з повним переворотом (перекидом), не торкаючись при цьому пілона або підлоги. Сальто на пілоні можуть виконуватися вперед, назад або по в сторони. Забороняється виконувати сальто з поворотом на 180° (див. «Штрафні санкції»). +1.5 (Макс. 1.5 бали)

 

Перехвати: RG

 

Перехвати означають втрату контакту з пілоном одним хватом кисті або руки на короткий проміжок часу та свідомий перехват пілона іншою рукою, наприклад, з «ліктьового хвату» в «хват кистю», наприклад, з ліктьового хвату в хват кистю. Для розпізнання перехвату спортсмен не повинен утримувати положення свого тіла одразу після відпускання хвату. Не допускається контакт тіла з пілоном, окрім положення хвату. +0.2 (Макс. 0.8 бали)

 

КАТЕГОРІЯ ДУЕТИ - Одиничні надбавки (ПРИСУДЖУЮТЬСЯ ЗА КОЖЕН РАЗ):

Примітка: Всі пояснення стосовно категорії Дуети застосовуються і до категорії Дуети

 





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2017-02-25; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 313 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Если президенты не могут делать этого со своими женами, они делают это со своими странами © Иосиф Бродский
==> читать все изречения...

996 - | 940 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.009 с.