Лекции.Орг


Поиск:




Платформа безпеки на базі рішень IBM Internet Security Systems




Продукти IBM Internet Security Systems працюють як єдине ціле. Кожен додатковий компонент додає захист від різних погроз.

Захист від IBM забезпечує повне покриття захисту компанії рішеннями для захисту робочих станцій, серверів і мереж – усе централізовано керується з єдиної консолі.

Окремі рішення для захисту корпоративних мереж IBM включають наступні компоненти:

Virus Prevention System – унікальна технологія дозволяє вчасно заблокувати невідомі види шкідливого коду. Оскільки шкідливий код, що перевіряється, запускається у віртуальному середовищі, то немає ніякої загрози для реальної системи і не залишається ніяких слідів шкідливої роботи в реальному середовищі.

Proventia Desktop – єдиний агент для багатоешелонованого захисту робочих станцій. Він включає такі компоненти як персональний брандмауер, хостовую систему запобігання атак на базі знань щодо уразливості, захист від експлойтів, які використовують переповнення буферу, контроль додатків, поведінковий антивірус (VPS) і сигнатурний антивірус. Усі ці технології злагоджено працюють разом і захищають робочі станції компаній під єдиним керуванням.

Proventia Endpoint Secure Control – єдина система керування безпекою робочих станцій, що керує як Proventia Desktop, так і рішеннями з безпеки робочих станцій і серверів інших виробників, що реалізують різні функціонали: DLP, NAC, Patch Management, Power Management та інші.

Proventia Server IPS – також є багатоешелоновим рішенням із захисту серверів, реалізованому в одному агенті безпеки. Завдяки використанню декількох технологій, якщо один із захистів обходиться сучасною загрозою, то спрацьовує наступний рівень захисту.

Virtual Server Security for VMware – розрахований на те, що захист інформаційних потоків між різними віртуальними операційними системами повинен здійснюватися у віртуальному середовищі так як і у реальному; тому свій внесок у захист віртуалізації вносить цей продукт, що пропонує такі механізми захисту як firewall, IPS, виявлення руткітів і використовує техноло-

гію VMsafe, у тому числі для захисту динамічно переміщуваних віртуальних систем за технологією VMware VMotion.

Proventia Network Mail Security – містить такі елементи захисту як антиспам, антивірус, WEB фільтрацію та IPS, що забезпечує багатоешелоновий захист і блокування спаму для корпоративної пошти з точністю 99 %. Уся корпоративна пошта рятується від усього спектру сучасних загроз: вірусів, фишинга, спама, витоків інформації й інших атак на поштовий сервер.

Proventia Network MFS – зібрав у собі кілька технологій безпеки, включаючи передову систему запобігання атак на базі знань щодо уразливості разом із традиційними системами захисту, такими як міжмережевий екран з IPSEC і SSL VPN, сигнатурний антивірус, захист від спаму та WEB фільтрація.

Захист на базі сервісних послуг

IBM пропонує послуги для підвищення захищеності корпоративних мереж Managed Security Servers і Professional Security Services. Як провайдер послуг, IBM постійно відслідковує нові види шкідливого коду та шкідливого поводження, що робить IBM готовим до постійно мінливих загроз і забезпечує гарантію надання своєчасного захисту своїм клієнтам.

Розглянемо деякі програми, які також заслуговують уваги.

McAfee VirusScan Online

McAfee.com виконує функції передплатної служби, що забезпечує можливість online антивірусного сканера, а також аналізатора характеристик ПК, і довідкової служби з Windows та інформаційних ресурсах.

Norton AntiVirus 2000

Імовірно, це найбільш відома антивірусна програма серед існуючих на сьогодення. Вона поставляється у виді окремого пакета або в складі Norton System Works 2000. Програма надає декілька окремих рівнів і має такі можливості:

1. Ручне сканування файлів, що перевіряються, папок, пристроїв (включаючи дисководи для гнучких і CD-дисків.

2. Ручне сканування всієї системи.

3. Складання повного звіту.

4. Автоматичний захист при роботі ПК.

5. Автоматичне сканування поштових повідомлень і приєднаних до них файлів.

6. Сканування файлів, що завантажуються, (архівних і автономних програм).

7. Відновлення вірусної бази даних.





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-12-05; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 352 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Сложнее всего начать действовать, все остальное зависит только от упорства. © Амелия Эрхарт
==> читать все изречения...

784 - | 709 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.009 с.