.


:
:

 

 

 

 


ә ә қ ә
ң құғ ( ө) ә құқ қғ қ қң ә қ ү (ғ құ), қң ү  
       
Қ 1. ғ ә құ қ ң, ң ә ұ , ң қң , ң ә қ қ . Қ 1.1 - Ққ ң ң , ұғ ә ү . 1, 2.  
-ұқ қ.  
.  
Қ 1.2 - Өң қ ә ә ө қ. ә ғ ү. ң ә ғ қ ү. 3.  
ә қ 1- .  
Қ 1.3 ң ғ , ң ә ң қ ү қ . 6.  
ә қ ғ.  
ұқғ .   ұқғ
Қ 2.қ қ , ң қ ә қ қ, ә ң қ ә ғ ә қ . Қ 2.1 ң қ ү, ә ң қ-ққ ғ ө қ.ң ә ң ө қ қ . 9, 11, 14.  
ә қ 2- .  
2 Ө    
Қ 1. Ұ құң, ә ққ ң, , ң ө қ ң ө. Қ 1.1 ң ә ұ қ,ң ө . 4,5,15.  
1 Ө .  
ғ.    
   
Қ 2.қ ұқ өң қ ә ғ ұ қ . Қ 2.1 -қ ү өң қ ә қ ғ , қ ұғ қ ө ә ү ғ ә ;   ә қ 3- .  
ә қ ә  
Қ 2.2 -қ ұғ қ , әң қ қ ң . ң ққ ғ ө ө . 13.  
3 Ө .  
ә қ 4- .  

 

4. 1. Ә ҚҢ Ұ

4. 1 ә 1 ә қң қ

ң қ қ ғң Ә ( ө)
ү ө . ө
  1. ә қ , қ үң 1,5 0,5 3,(19-27) 4, (63-84),
  ә қ 1. ә - қ ,қ үң . 1,5 0,5 3,(19-27) 4, (63-84),
  2. әң . 1,5 0,5 4, (148-222) 5, (66-77)  
  ә қ 2. әң . 1,5 0,5 4, (148-222) 5, (66-77)  
  3.әң . 1,5 0,5 4, (244-274) 7, (169-173)
  ә қ 3. әң . 1,5 0,5 4, (244-274) 7, (169-173)
  4., қ ә -қ . 1,5 0,5 4, (226-241)
  ә қ 4. , қ ә -қ . 1,5 0,5 4, (226-241)
  5.әң ң . 1.5 0,5 3, (54-58) 4, (288-363)
  ә қ 5. әң ң . 1.5 0,5 3, (54-58) 4, (288-363)
  6.ә ң қ ө. 1,5 0,5 4, (374-447) 5, (121-146) 7, (113-121
  ә қ 6. ә ң қ ө. 1,5 0,5 4, (374-447) 5, (121-146) 7, (113-121
  7.әң қ ә қ . 1,5 0,5 4, (455-523) 7, (156-163)
  ә қ 7. әң қ ә қ . 1,5 0,5 4, (455-523) 7, (156-163)
  8.Ө ө ә ө ғ. 1,5 0,5 4,(531-606) 5, (146-156)
  ә қ 8. Ө ө ә ө ғ. 1,5 0,5 4,(531-606) 5, (146-156)
  9.әң ә ө қ. 1,5 0,5 4, (630-670)
  ә қ 9. әң ә ө қ. 1,5 0,5 4, (630-670)
  10.әң ә қ қ . 1,5 0,5 4, (682-696)
  ә қ 10. әң ә қ қ . 1,5 0,5 4, (682-696)
  11.ә қ. 1,5 0,5 4, (737-773)  
  ә қ 11. ә қ. 1,5 0,5 4, (737-773)
  12.ә қң ққ ә. 1,5 0,5 4, (737-773) 7, (221-230)
  ә қ 12. ә қң ққ ә.   1,5 0,5 4, (737-773) 7, (221-230)
  13.ә қң қ . 1,5 0,5 3, (33-39) 4, (94-141)
  ә қ 13. ә қң қ .   1,5 0,5 3, (33-39) 4, (94-141)

 

:


: 2016-12-04; !; : 646 |


:

:

, .
==> ...

542 - | 434 -


© 2015-2023 lektsii.org - -

: 0.009 .