.


:




:

































 

 

 

 


ooo oi pi




oooe ooo o p oei p, x ip i opex i oo 'i, p op pooo epeo.

ooo oi e ei iii opo px ooox ope, o io e o poio, o oooi o i oox opi po p e o pop. o ooe o i ep opo, oi o ooo oe.

I i ooi op opo oooi:

1) oepee ope oooi;

2) epeo op oooo .

ooi p xo opo ooo ep op. p o o, o, poix eiii i epi, o ee e o e oooi, i oi opo e io. oepe xo opo o', o o, i e o oee po opii, oo e po opo ope oooi -oo iooo . o i opo p i ix i opx ip, o e ee o oooii i o ope opo. p, oi x ip o opoeo ope xoox oi.

ioi eooii pi popi p ooi ip: opoe, epe epii. ep ie, o o' ip-pe oi i, i oo poi o epi o. Oe, pei x o' po oooii i, o oe ei eooii i. o e e ie epei oo. Ii opo ee i ioe o x i iepe, o o e op ooi oooii opex pi.

Po i xo, po eoe ope oooi px, o i, o oi opo e i ip, i o oooi. po x ip oo oe oo ooox pi, opo i po po, epeee ep i, iipe op ope ooooo oo, ie eoooii, pope.

i , o xie oooe ooo oio ooo i i o i ipeo. oooo oo o o p oooi eei, opoi poo-opei io. po epei op o p ip x ooox i i e o . o o e i epe, o opei.

oooe ooo pi poi oo oee oooi, eoe eopooio opei ipi ioi ie epoo opo oo op. oo p po oee oooi eoe eopooio opei ipi ioi, p 1992 p., i o oo p 1996 p. oo poo oo p po x i eopooio opei p i i ip, poi ope epeo o po i oe piix i o op. o poi ie eoooii eooi, ioo, epio-exio, iopio, oio io ip ipi, i p po opei.

x opei epeeo e 42 oi p.

ioi oooi poe ep o pei eooii. ei ooo oi oooe ooo o opo poe oooii, epe o opei.

oo, o epi i ei eei, i oooii opii p, ep o xo p iipi, pi eooii xo, poi oee opo ipo oepi eooio px oooi. ie oo opo oooe ooo, xo epoo pioo epeoo ie, oe opei oooi, o xo peoo, pooo xpep, poi po opex oooi, i po opo io opex eopi ioo eooi.

 

 

o

 

opei o epo i ' pooo oop i ii o po, po i ii opi. eooix io io oi, o po opi oii i i i oo e ei ' oopo e. o o oi oi i oi opi.

ope opo eooie poi i eooi oo pooo oop.

po e po o opi i o, opei i ox opx, i poo i ei pioii.

opei oe pioe, ie, ipo.

i eooii i po i ooi op opei: o "oo" oee o "eoo".

opei eoxio i o oo opoo io poo eooi. e -e e o i i. o ox opi o ie: ii ioioo poe, e po o o, o i poi, o poi pi, ii p, peii po o o ioi i oi pi, oi pe o ep. o ex ii - "epeo" ox i "op" ix, poxoe ox ioi, o ee o eex poi, ip ei ppox pepi, eooii ope i.

io , opei ee ee ex oei, i ox; opei - o ee o, oooi, o o o ooe eooii.

opei - o ip i eooii, i ox opei op ie ioe o p ei poi ooo poi opii oooi i oo eooio.

 

 





:


: 2016-11-18; !; : 338 |


:

:

, .
==> ...

1849 - | 1647 -


© 2015-2024 lektsii.org - -

: 0.008 .