Лекции.Орг


Поиск:




Усі виступи виконуються наживо у супроводі фонограми ( - ) або «акапельно». Тривалість одного виступу складає не більше 4 хвилин




ПОЛОЖЕННЯ

про проведення Всеукраїнського фестивалю талантів «Зіркова хвиля-2014»

під гаслом: «Молодь – за майбутнє без СНІДУ, наркотиків, тютюнокуріння, правопорушень та забруднення навколишнього середовища!»

За підтримками Міністерства молоді та спорту України

 

1. Дата і місце проведення фестивалю-конкурсу:

7 червня 2014 р. о 12-00 на Літній сцені Маріїнського парку (м. Київ).
2. Мета, програма відбору та проведення фестивалю: Всеукраїнський фестиваль талантів «Зіркова хвиля» проводиться з метою активізації дитячого і молодіжного музичного руху, пошуку і розкриття творчих здібностей молодих авторів і виконавців, надання додаткових можливостей для демонстрації їх творчих здобутків.
Фестивалі-конкурси проводяться в місті Києві: у холодну пору – у приміщеннях, у теплу – на літніх сценах (у Маріїнському парку, або під Аркою Дружби Народів, або на Хрещатику), протягом року з вересня одного року по червень наступного року. Переможці і лауреати фестивалів-конкурсів отримують безкоштовне право прийняти участь у літніх фінальних гала-концертах проекту.

Фінальний гала-концерт-2014 відбудеться 25-27 липня на Чорноморському узбережжі Херсонщини у курортному селищі Залізний Порт, на сцені, установленій на набережній біля берега моря.

ВІДЕО фінальних гала-концертів фестивалів, які щоліта проводять у курортному Залізному Порту організатори: http://www.youtube.com/watch?v=9QyeTim7XOQ&featur

Переможці і лауреати фестивалів-конкурсів можуть приймати участь не лише у фінальному гала-концерті фестивалю«Зіркова хвиля». Протягом літа організатори будуть проводити гала-концерти багатьох своїх фестивалів –

20-22 червня – «ЧОРНОМОРСЬКА ЛІРА» фестиваль класичної музики «ПРИМОРСЬКИЙ ДЖАЗ», «ПОЕЗІЯ МОРЯ» - літературно-поетичний фест.

27-29 червня – «Чорноморський ФОЛК-ФЕСТ» фестиваль народної творчості

4-6 липня – «ЧИСТА ПЛАНЕТА» байк-рок-фестиваль, фінал

11-13 липня – «ЯРМАРОК ТАЛАНТІВ» всеукраїнський фестиваль талантів України

18-20 липня – «VIP-РОК-КЛУБ» гала-фінал кращих рок-гуртів України

25-27 липня – «ЗІРКОВА ХВИЛЯ» - всеукраїнський фестиваль талантів, фінал

1-3 серпня – «РОК НАД МОРЕМ» рок-фестиваль, фінал

8-10 серпня – «СПІВУЧИЙ КРАЙ» всеукраїнський пісенний фестиваль, фінал

15-17 серпня – «РОК-ЧЕМПІОНАТ» рок-проект, фінал

22-23 серпня – «ЦИРК НАД МОРЕМ», «РОК-УДАР» рок-фест

29-30 серпня – «СУЗІР’Я БАРДІВ НАД МОРЕМ» фестиваль авторської пісні, фінал

Учасники проекту «Зіркова хвиля» за бажанням (якщо їм, більш підходить інша конкретна дата) можуть прийняти участь і у цих фестивалях. Володар Гран Прі, лауреати дипломів 1-2-3-го ступенів можуть прийняти участь у літньому фіналі фестивалю – безкоштовно.
3. Вимоги до конкурсної програми, жанри:

Концертна програма складається з виступів конкурсантів, які виконують по одному (два чи більше) номеру. За бажанням конкурсант може спробувати свої сили і в інших номінаціях.

ВІКОВІ КАТЕГОРІЇ:

Учасники всіх номінацій розподіляються за такими віковими категоріями:

Дитяча номінація – від 4 до 6 років

1 категорія – від 7 до 9 років;

2 категорія – від 10 до 13 років;

3 категорія – від 14 до 17 років;

4 категорія – від 18 до 21 років;

Категорія – від 21 і більше.

Саме в такій послідовності і буде проводитися перегляд конкурсної програми всіх учасників фестивалю-конкурсу.

ЖАНРИ:
До участі у фестивалі запрошуються сольні виконавці та колективи різноманітних стилів та напрямків:

- Естрадна пісня,

- Естрадний танець,

Інструментальна музика

- Реп,

- Народна пісня,

- Народний танець,

- Виконавці розмовного жанру,

- Академічна пісня,

- Бальний танець,

- Авторська пісня,

- Театральні колективи,
- Театри моди,

- Класичний танець,

- Брейк-данс,

- Паркур,

- Оркестри народних інструментів,

- Цирковий і оригінальний жанри,

Бардівська пісня, шансон, Представники кожної вікової категорії будуть змагатися у конкурсах саме у послідовності перерахованих вище жанрів. Бажано щоб усі учасники надсилали (електродною поштою чи іншим чином) фонограми своїх виступів завчасно, щоб концертна програма була сформована заздалегідь і в день концерту не робити штовханини біля пульту звукооператора.

Усі виступи виконуються наживо у супроводі фонограми (-) або «акапельно». Тривалість одного виступу складає не більше 4 хвилин.

· Переможців фестивалів-конкурсів і літнього фінального гала-концерту обирає журі. Вік учасників фестивалю не обмежений.
4. Критерії оцінки виступу колективів:
Журі обирає переможців та призерів фестивалю за такими критеріями:
- Виконавська майстерність;

- Художній рівень репертуару;

- Сценічна культура;

- Якість аранжування обробки, інструментовки;

- Новизна подачі матеріалу.

Підсумки результатів проводиться шляхом підрахунку суми оцінок журі і виведення середнього балу. Кожен член журі оцінює учасника по 12-ти бальній системі.

Результат висвітлюється за сумою усіх балів, що набрали виконавці. Сума оцінок ділиться на кількість членів журі, що в підсумку дає середню оцінку кожного конкурсанта.
5. Журі фестивалю і примітки до конкурсу:
До складу журі входять:
Діячі культури та мистецтв, представники ЗМІ (преси та телебачення), громадської діяльності, поети, композитори, хореографи, педагоги музичних училищ, училищ культури, продюсерських центрів України, партнери фестивалю та інші.
За згодою журі допускається перевиконання номеру при обставинах, що виникли не по провині учасника конкурсу.
Текст не повинен містити ненормативну лексику!!!
По кожній номінації фестивалю журі приймає рішення шляхом обміну думками і голосуванням. Рішення журі заноситься в протокол.
Вчителя і організації, від яких виступають учасники на даному заході, не можуть бути членами журі.

6. Програма фестивалю. Нагородження:
9-00 – 11-30 – Реєстрація учасників
10-00 – 12-00 – Саундчек

12-00 – Початок конкурсної програми.
-Розпочинають представники дитячої номінації, потім 1-ї категорії, 2-ї категорії і т.д.
НАГОРОДЖЕННЯ:
Підсумки фестивалю-конкурсу і нагородження проводяться по віковим категоріям і жанрам, і передбачає присудження наступних загальних місць:
- Гран-прі – Диплом Гран-прі і кубок
- 1 місце – Диплом лауреата 1 ступеню і кубок
- 2 місце – Диплом лауреата 2 ступеню і кубок
- 3 місце – Диплом лауреата 3 ступеню і кубок
- Диплом лауреата – 1, 2, 3-го ступенів – всім призерам всіх вікових категорій і номінацій
- Диплом дипломанта – всім учасникам, що зайняли наступні місця слідом за трійками лауреатів у всіх вікових категоріях і номінаціях.
Володар «Гран-прі», «Лауреати 1-3 ступенів» конкурсу отримують право прийняти участь у заключному літньому гала-концерті «Зіркова хвиля» - безкоштовно.
Дипломи «ПОДЯКА» вручаються керівникам музичних колективів і музичним школам, чиї вихованці опинилися в призерах. (Керівникам надавати інформацію про себе).
Нагородження учасників, лауреатів, володарів Гран Прі і загальних призових місць відбудеться по завершенню всієї конкурсної програми дня.
З метою подальшої підтримки кращих виконавців і колективів проекту, організатори надають їм підтримку в участі у концертах та фестивалях в різних містах України. Окрім цього особисто організовують їм сольні концерти або збірні концерти протягом літа на березі моря у курортному Залізному Порту. Престижним буде і запрошення прийняти участь у концертах для кращих виконавців у Києві на Хрещатику протягом вересня-жовтня. Це людні місця, вони збирають велику кількість глядачів, тож виконавцям приємно буде прийняти участь у таких, проектах, де їх можуть помітити і допомогти з подальшою «розкруткою» у творчій кар’єрі.
Всі лауреати фестивалю-конкурсу отримують дипломи від Міністерства культури України. Учасники – дипломи учасників від Фестивального центру «BORZENKO records».
Головні тріумфатори фестивалю-конкурсу отримають також додаткові заохочення -
- Від Київської відео-студіі «Pavlov music» www.pavlovmusic.com Сертифікат на безкоштовне право запису відео кліпу, Сертифікат на безкоштовне право запису пісні, аражировки, мнусовки,. Сертифікати на безкоштовне право запису пісні, Сертифікат на безкоштовну фотосесію – портфоліо.

- Від Київської радіостанції «Молоде радіо» www.molode.com.ua Сертифікат на право безкоштовного запису на студії звукозапису «Молодого радіо» однієї пісні, Сертифікати на право безкоштовної ротації пісні на хвилях «Молодого радіо.
Всі конкурсанти отримують призи і сувеніри.
7. Заявки на участь, оргкомітет:
Для участі у фестивалі-конкурсі колектив чи соліст надає Анкету-заявку
П.І.Б., місто конкурсанта, вік, назву пісні, жанр в якому конкурсант буде виконувати свій виступ, технічні вимоги (якщо потрібні і які, кількість мікрофонів, тощо).
Кожен учасник шкільного віку повинен супроводжуватися дорослим, який несе за нього юридичну відповідальність.
Проїзд, проживання, харчування учасників та осіб, що їх супроводжують, здійснюються за власний рахунок, або рахунок організації чи установи, що їх відряджає.
Просимо враховувати, що фестиваль відбудеться не у приміщенні, а на літній сцені, кімнати для перевдягання є (в будові за сценою), але для невеликої кількості осіб.
Заявки подаються до 4 червня 2014 року.

ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ:

- Коротіна Наталія тел.. 066-790-13-11, 096-728-02-06, 093-416-06-83 Е-mail: [email protected] В Контакті http://vk.com/natalia_korotina

ЗАЯВКИ на участь ► http://vk.com/topic-35153781_29050486

ОРГАНІЗАТОР:

- Фестивальний центр «BORZENKO records» Київ,Тел.066-254-93-86, 097-305-39-55 Сайт: www.premiera.at.ua Е-mail: [email protected] В Контакті: http://vk.com/gregoriy_borzenko Фейсбук: https://www.facebook.com/borzenko.g

Сторінка Всеукраїнського фестивалю талантів «Зіркова хвиля» в Інтернеті (анонси, афіші, склади журі, звіти, положення, заявки, фото і відео звіти, спілкування учасників, відповіді і оголошення організаторі, тощо) - http://vk.com/club35153781

Заключний гала-концерт Всеукраїнського фестивалю талантів «Зіркова хвиля» відбудеться 25-27 липня 2014 р., на Чорноморському узбережжі Херсоншини у курорті Залізний Порт.
Проживання учасників літнього гала-фіналу: «Лос Вегас»: 067-55-15-224, 093-363-13-10 http://dorogovkaz.com/mini-otel_las-vegas.php «Черноморець»: 050-610-20-44, 067-115-60-42 http://www.youtube.com/watch?v=v82Ncx3PtvY&feature=youtu.be «Славутич»: 066-118-34-16 http://www.youtube.com/watch?v=aEDP1EQv8Og&feature=youtu.be

8. Фінансові вимоги:
- Участь у фестивалі складає:

- Солісти – 200 грн. 2 номера 350 грн
- Дуети – по 150 грн. з людини. 2 номера 250 грн з людини
- Тріо, квартети – по 125 грн. з людини. 2 номера 230 грн. з людини
- Для колективу до 8 чоловік – по 120 грн. 2 номера 200 грн. з людини
- Для колективу більше 8 чоловік – по 100 грн. 2 номера 180 грн. з людини

Додатково кожен учасник може замовити фото і відеозапис свого виступу на Київської відео-студіі «Pavlov music» www.pavlovmusic.com

Оплата участі відбувається у день проведення фестивалю перед його початком під час реєстрації учасників. При великій кількості учасників нові заявки переносяться на наступний фестиваль конкурс Для гарантії участі у конкретному фестивалі конкурсанти можуть (за бажанням!) попередньо перераховувати вступний внесок за участь: на банківську картку - Приватбанк 6762 4620 5421 7135 Борзенко Григорій Григорович
Конкурсанти повинні неодмінно попередньо повідомити організаторів, що дата і місце проведення конкурсу їх влаштовує, що вони неодмінно будуть присутні на заході.





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-07-29; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 270 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Настоящая ответственность бывает только личной. © Фазиль Искандер
==> читать все изречения...

816 - | 693 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.011 с.