Лекции.Орг


Поиск:




Пропоную вам для залучення своїх рефералів використовувати цей матеріал, просто замініть мою силку на свою!




ПРОСТО ПРОЧИТАЙТЕ ДО КІНЦЯ!!!

Пишу для всіх хто бажає заробляти в інтернеті. Заробіток справді можливий і досить непоганий, але не відразу. Повірте мені, моєму досвіду, НЕМОЖЛИВО одразу заробляти великі суми грошей в інтернеті. Тому коли бачите заманливу рекламу про заробіток від 200$в день, не витрачайте свого часу на її читання – це черговий обман. Звичайно Ви можете не вірити мені і закінчити читати цю статтю, але краще потратьте декілька секунд на її читання ніж будете блукати в інтернеті за пошуком великого заробітку. Отож, ближче досправи. Отримувати дохід в інтернеті можна лише створивши свій власний, так би мовити, бізнес. Його доведеться будувати певний час, але якщо Ви будете готові витратити 5-10 хв на день – Ваш дохід буде збільшуватися з кожним днем. Робота побудована на принципово новому підході доставки реклами, яка може проглядатися на комп'ютері, планшеті або смартфоні(найзручніе) через відповідне клієнтську програму. Саме відображення контенту відбувається в «фоновому режимі» в процесі звичайного користування відповідного пристрою. Тобто, немає необхідності виділяти спеціальний час для перегляду реклами. Це простіше, ніж «кліки по рекламі» в САР (системи активної реклами).

Працювати можна в будь-який зручний для Вас час з будь-якої країни світу, де є підключення до мережі Інтернет і що не менш важливо - з будь-якого пристрою під OC Android

Запрошувати чи не запрошувати друзів в команду - це Ваша особиста справа, ніяких обмежень для Вас немає.Ви можете заробляти самостійно, але якщо хочете заробляти НАБАГАТО БЫЛЬШЕ - то потрібно запросити в систему Globus декілька своїх друзів, знайомим (і не тільки) через соціальні мережі та чати.Робота не потребує від Вас особливих знань і умінь. Від Вас буде потрібно тільки бажання, терпіння і завзятість.

Тобто, Вам потрібно запросити 7 – 10 активних рефералів, витрачаючи на це 5- 10 хв і при цьому самому залишатися активним(переглядати контент(приходить не більше 10 вдень) та час від часу заходити в особистий кабінет. В проекті вже є близько 100 тис. людей. Ті хто в числі перших зареєструвались вже заробляють сотні гривень на день. Тут все ясно та прозоро-ніяких вкладень,все оплачує рекламодавець. По статистиці, більшість великих компаній та корпорацій витрачають на рекламу більше ніж на саме виробництво.Тому не пожалкуйте витратити на цю роботу мізерний час один раз вдень, щоб через 1-2 місяці заробляти пристойні гроші,і прицьому майже нічого не робити. І ЩЕ ОДНЕ ВАЖЛИВЕ, ДЛЯ ТОГО ЩОБ ПОЧАТИ НОРМАЛЬНО ЗАРОБЛЯТИ ОДНІЄЇ РЕЄСТРАЦІЇ МАЛО – ПОТРІБНО ЗАПОВНИТИ ПЕРШИЙ РІВЕНЬ(уважно продивіться таблицю).

Щоб почати заробляти в Globus, потрібно:

1 ➨ Реєструємося http://valery112.globus-inter.com Це безплатно!!!

Логін спонсора – valery112 (одночасно при цьому Ви стаєте моїм рефералом)

2 ➨ Встановити програму для комп'ютера, ноутбука, планшета або смартфона через, яку приходитиме реклама (посилання на програму http://globus-inter.com/index.php/downloads.php

3 ➨ Запускається програма, переглядаєте рекламу (автоматично) і отримуємо гроші. Переглядаєте рахунок на сайті у розділі Мой баланс.

4 ➨ Гроші можна вивести: 1. на Приват банк 2. на мобільний рахунок 3. на webmoney!!!!!

5 ➨Силка для запрошення в команду друзів знаходиться на сайті в розділі Мої дані - Мої силки!

Пропоную вам для залучення своїх рефералів використовувати цей матеріал, просто замініть мою силку на свою!

Успіху вам!

 





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-03-25; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 354 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Начинать всегда стоит с того, что сеет сомнения. © Борис Стругацкий
==> читать все изречения...

844 - | 682 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.012 с.