Лекции.Орг


Поиск:




Порядок здавання та приймання робіт




  1. Здавання - приймання виконаних робіт оформляється актами приймання-передачі, підписаними обома сторонами, які щомісяця подаються Інвестором-Підрядником Замовнику.
  2. Здавання - приймання в експлуатацію об'єкта загалом оформляється актом, дата підписання якого Сторонами визначає момент передачі об'єкта у власність Замовника.
  3. Замовник зобов'язаний прийняти роботи, виконані Інвестором-Підрядником, не пізніше...... календарних днів з дня отримання від Інвестора-Підрядника акта виконаних робіт.
  4. У випадку мотивованої відмови Замовника прийняти виконані роботи Сторонами складається акт з переліком претензій Замовника, в якому вказуються терміни усунення недоліків у виконаних роботах.

Гарантійні терміни

  1. Гарантія виконаних Робіт Інвестора-Підрядника встановлюється здати введення Об'єкта в експлуатацію і становить.............. років.
  2. Інвестор-Підрядник зобов'язаний за свій рахунок та своїми силами усувати недоліки (дефекти), несправності, виявлені протягом гарантійного терміну.
  3. Перелік недоліків визначається дефектним актом, складеним Сторонами. У акті фіксуються дата виявлення недоліків і терміни їх усунення.
  4. У разі усунення недоліків (дефектів) у Роботах Інветора-Підрядника в період гарантійного терміну, які зупиняють роботу Замовника на період їх усунення, гарантійний термін обчислюється заново з дня усунення недоліків.

Страхування ризиків

  1. Інвестор-Підрядник зобов'язаний за свій рахунок застрахувати такі ризики:
    • що виникають при транспортуванні матеріалів, пристроїв, конструкцій та виробів від місця їх вивантаження до будівельного майданчика;
    • що пов'язані зі збереженням виконаних робіт, матеріальних цінностей, розмішених на будівельному майданчику, від вогню та стихійного лиха у період від початку робіт на об'єкті до моменту здачі його в гарантійну експлуатацію.

Відповідальність сторін

  1. За невиконання або неналежне виконання Договору Сторони несуть відповідальність встановлену чинним аконодавством України, даним Договором і додатками до неї.
  2. Інвестор - Підрядник несе матеріальну відповідальність за порушення нормативних термінів отримання дозвільних документів та погоджень в межах даного Договору та за невиконання взятих на себе зобов'язань в розмірі подвійної облікової ставки НБУ за кожен день прострочення.
  3. У випадку виникнення будь - яких спорів та пред'явлення претензій щодо законності використання земельної ділянки для будівництва Об'єкту інвестування Інвестор - Підрядник зобов'язаний негайно вжити всіх необхідних заходів для вирішення цих спорів та задоволення претензій. Інвестор - Підрядник зобов'язується відшкодувати Інвестору всі збитки, пов'язані з Вирішенням спорів та наслідками задоволення претензій щодо прав на земельну ділянку для будівництва Об'єкту інвестування.
  4. При визначенні збитків і витрат, понесених Інвестором - Підрядником, мають бути враховані збитки і витрати, яких останній зазнав у зв'язку з невиконанням договірних зобов'язань перед третіми особами (підрядниками, постачальниками).
  5. У випадку, якщо через ухилення чи неможливість Інвестора - Підрядника виконати законні вимоги Інвестора засновані на даній угоді Інвестор має право вимагати вчинення таких дій чи бездіяльності від Інвестора - Підрядника, в т.ч. в судовому порядку.
  6. Всі спори та розбіжності, що виникають з даного Договору чи у зв'язку з ним, вирішуються по можливості шляхом переговорів.
  7. Всі спори і розбіжності, не врегульовані шляхом переговорів, підлягають передачі на розгляд господарського суду згідно чинного законодавства України.

Форс - Мажор

  1. Жодна зі Сторін не відповідає за порушення своїх зобов'язань, якщо таке порушення було наслідком форс - мажорних обставин, які виникли після підписання даного Договору, і які неможливо було передбачити чи відвернути розумними способами (форс - мажор). До таких обставин належать зокрема: пожежа, повінь, землетрус та інші стихійні лиха, рішення законодавчих чи урядових органів, що робить неможливим виконання умов даного Договору.
  2. У випадку настання і припинення форс - мажорних обставин, Сторона, виконання зобов'язань якої виявилося неможливим, повинна негайно повідомити про це іншу сторону, додавши відповідну довідку, видану Торгово - Промисловою Палатою.
  3. За відсутності своєчасного повідомлення, Сторона повинна відшкодувати іншій стороні збитки, завдані неповідомленням чи несвоєчасним повідомленням.
  4. Настання форс - мажорних обставин тягне за собою продовження строку виконання Договору на період їх дії.
  5. Сторони не несуть матеріальної відповідальності за наслідки, які викликані обставинами непереборної сили (природні катастрофи, стихійні лиха, страйки, блокади, початок бойових дій та інші обставини, які можуть виникнути після укладення даного Договору і яким не можливо було запобігти діями сторін).




Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-03-28; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 499 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Есть только один способ избежать критики: ничего не делайте, ничего не говорите и будьте никем. © Аристотель
==> читать все изречения...

773 - | 735 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.011 с.