Лекции.Орг


Поиск:




Основные направления деятельности




Главное внимание Trust for Mutual Understanding уделяет проектам в области визуальных и исполнительских искусств, связанных с программами, открытыми для участия широкой аудитории, мастер классами, конференциями, совместными исследовательскими проектами. Фонд также предоставляет гранты на проекты, связанные с совместной творческой деятельностью и гастролями (в том случае, если в рамках гастролей проводятся лекции и/или мастер классы), проекты, связанные с сохранением культурного наследия и архивной деятельностью, а также программы по арт-менеджменту.

Докладніше тут: http://gurt.org.ua/news/grants/17938/

Конгрес Ініціатив Східної Європи

До 15.09.2013

У вересні минулого року відбувся перший Конгрес Ініціатив Східної Європи. Цього року Конгрес відбудеться в черговий раз, на який ми, від імені Програми Розвитку Об’єднаних Націй (ПРООН), хочемо сердечно Вас запросити. Цього року захід пройде з 1- по 3 жовтня в Любліні. Реєстрація учасників буде тривати до 15 вересня 2013 (для осіб, котрі потребують візи, ми служимо допомогою до 15 серпня).

Реєстраційний формуляр знаходиться тут.

Більш детальну інформацію про Конгрес представлено в прикріпленому додатку, а також на Інтернет сторінці

Ми хочемо спонукати Вас до активної участі в Конгресі в 2013 році, надіславши нам пропозиції тем лекцій та дискусійних пенелей, котрі б Ви хотіли бачити в програмі. Свої зголошення просимо пересилати на електронну пошту [email protected]

Докладніше тут: http://gurt.org.ua/news/conferences/17890/

ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» запрошує молодих та креативних до Німеччини

До 31.05.2013

ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» запрошує молодих, креативних та думаючих до Німеччини (05.07-15.07).

1. Ви хотіли б навчатися за кордоном

2. Ви добре знаєте англійську чи німецьку, мрієте працювати на обладнанні за 100 тисяч євро і втілити в життя всі свої найсміливіші ідеї

3. Вас як магнітом притягують цікаві люди нові знайомства

4. Вам подобається Німеччина, або ви там ще не були, тоді саме час поїхати.


Лише 10 місць в групі і аж 11 днів з 5 до 15 липня аби ви змогли:

1. Познайомитися з найкращим ВУЗом Саксонії, технічним університетом в Дрездені, подивитися і відчути на собі, як вчаться студенти, як виглядає німецький гуртожиток, поспілкуватися зі студентами з різних країн, відвідати бібліотеку і знайти для себе можливість, програму для навчання за кордоном.

2. Побувати у Саксонській Швейцарії, Лейпцігу, Берліні, Майсені, доторкнутися до культури та історії Німеччини, побачити на власні очі «Сікстинську Мадонну»

3. Поїсти справжній «братвурст» на березі Ельби, скуштувати смачне німецьке пиво в броварні, подивитися, як на ваших очах збирають дорогі німецькі авто і ще багато цікавого.

Докладніше тут: http://www.civicua.org/news/view.html?q=2024204

Тренінг «Попередження емоційного насильства над дітьми»

До 06.06.2013

Український фонд «Благополуччя дітей» проводить тренінг для фахівців, які працюють з батьками.Одним з найпоширеніших видів насильства над дітьми фахівці вважають психологічне (емоційне) насильство, окремо виділяючи словесні образи по відношенню до дітей як постійне джерело психологічних травм. Як часто батьки знижують самооцінку дитини простими словами: «дурна», «телепень», «нездара»… Поступово такі слова роз’їдають душу дитини, вона починає про себе думати: «Я поганий», «Я нерозумна», «Я нікому не можу подобатись».В рамках кампанії «Слова ранять на все життя», направленої на попередження психологічного (емоційного) насильства над дітьми та популяризації відповідального батьківства і ненасильницьких методів виховання, Український фонд «Благополуччя дітей» проводить тренінг для фахівців, які працюють за батьками.

Докладніше тут: http://www.civicua.org/news/view.html?q=2024867

Літня «Школа інституційного розвитку»

До 05.06.2013

Школа передбачена для активістів місцевих громадських організацій та ініціативних груп з Миколаївської та Херсонської областей, які працюють на користь своєї громади та хочуть поглибити свої знання з форм громадянської активності на локальному рівні, зокрема через посилення ресурсних можливостей власної організації.

Мета Школи: надати представникам місцевих громадських організацій та ініціативних груп знання та навички, які дозволять їм ефективно втілювати в життя ініціативи на місцевому рівні.

Орієнтовна тематика Школи (основна програма складатиметься на основі потреб учасників та учасниць):

1. громадянське суспільство в Україні;

2. роль громадських організацій у громаді на локальному рівні;

3. залучення людей до діяльності. Інформування, освіта, активізація у місцевій громаді.

4. менеджмент громадської організації

5. фінансовий менеджмент ГО;

6. локальна ініціатива як метод запровадження зміни.

Докладніше тут: http://www.civicua.org/news/view.html?q=2024756





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2015-10-06; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 277 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Победа - это еще не все, все - это постоянное желание побеждать. © Винс Ломбарди
==> читать все изречения...

782 - | 757 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.011 с.