Лекции.Орг


Поиск:




У вартість туру Вже включено Будапешт та Венецію !!!




Вартість програми – 175 є + 350 грн.

Дата виїзду: 29.12*

1 день 11.00 – збір на ж/д вокзалі м.Чоп. 11.30 – виїзд групи. Переїзд до м. Егер. Для бажаючих рекомендуємо відвідання селища виноробів «Долини красивих жінок» з дегустацію та традиційним угорським обідом(15€) - 6 сортів егерських вин та національну страву гуляш (в необмеженій кількості) - приготований в казані на відкритому вогні. Ви почуєте неймовірні легенди цього регіону, дізнаєтеся чому долина має таку незвичну назву та які сорти вин тут виготовляють. На Вас очікують різноманітні конкурси, подарунки та море хорошого настрою. Переїзд до Будапешту. Поселення в готелі. Ночівля.
2 день Сніданок. Виселення з готелю. Запрошуємо на оглядову екскурсію Будапештом.Ви закохаєтеся в нього з першого погляду. Старовинна Будда і елегантний Пешт злилися в неперевершений архітектурний комплекс. Їх розділяє лише величний Дунай. Ви побачите одну з найбільш вражаючих площ Європи – Площу Героїв, замок Вайдахуняд, Рибацький бастіон, собор св.Матяша та знаменитий Королівський палац. Вільний час. Можливість відвідати: - купальні графа Сечен і; - один з найстаріших зоопарків Європи; - музей мистецтв; - пішохідну вуличку Ваціта багато ін. місць. 21:00 - вечірня екскурсія на кораблику по річці Дунай(25€).З бокалом шампанського під музику Штрауса Ви пропливете під ажурними мостами і загадаєте найпотаємніші бажання, які просто не можуть не збутись. 22:00 – виїзд до Італії. Нічний транзит по території Угорщини та Словенії.
3 день Ранкове прибуття до Італії. Переїзд до Венеції Перше знайомство з Венецією – Королевою Адріатики, чарівним містом каналів і палаців... Перед Вам відкриється Серце Венеції – площа Сан-Марко, де розташовуються найпрекрасніші будівлі міста – собор Сан-Марко і Палац Дожів, історичні кафе та Кампаніла. Недалеко від набережної підносяться дві колони – символічні ворота міста, яке раде вітати дорогих гостей. Відвідання майстерні муранського скла (3 €). 1000-літня традиція та унікальна технологія, що передається з покоління в покоління. Ви зможете побачити, як виготовляють справжнє муранське скло – найкращий сувенір з Венеції, а також почути про його історію та таємниці. Факультативна екскурсія - «Всі таємниці Венеції»(20€). Повністю побудована на воді людьми, що насмілились кинути виклик морській стихії, Венеція не схожа ні на одне із міст. Не важливо скільки раз Ви бачили її в кіно чи рекламі; реальна Венеція виявиться більш казковою та сюрреалістичною, чим Ви могли собі уявити до цього. Неповторна суміш візантійського, готичного та ренесансного стилів з розкішними палаццо та романтичними каналами … Кожен з Вас відкриє своє неповторне місто, свою Венецію… Збір групи. Переїзд до готелю районі Местре чи Лідо. Підготовка до Нового Року. Запрошуємо на Новорічний банкет в італійському ресторані (85 є) або на народні гуляння на найдовшому промеданті Європи – центральній пішохідній вулиці Лідо ді Езоло. З Новим роком 2012!!! Ночівля.
4 день Пізній сніданок. Виселення з готелю. Фото-пауза на набережній Адріатичного моря. 13:00 - збір групи. Транзит по території Італії, Словенії, Угорщини.
5 день Прибуття до Угорщини. Відвідання супермаркету «TESCO». Останні покупки, це завжди приємно. А тепер можна і додому... 10:00 – орієнтовне прибуття до м.Чоп. Посадка на поїзд.
У вартість програми включено: У вартість програми не включено:
- проїзд транспортом євро-класу; - проживання в готелі стандарт класу; - харчування ВВ - сніданки; - екскурсії по програмі; - супровід керівника групи. - консульський збір -35є + 12 грн. - страховка (орієнтовно 5 є) - квитки на кораблик в Венецію в одну сторону 10є.

 

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

1. закордонний паспорт (термін дії не менше 6 місяців від закінчення туру!!!)

2. фото 3.5 x 4.5, на білому фоні, 80 % обличчя

3. анкетні дані

4. копія українського паспорта: всі заповнені сторінки

5. копія індефікаційного коду

Для працюючих:

1. справка з місця роботи (з вказанням зарплати за 6 місяців)

2. копія трудової книжки з мокрою печаткою

Для дітей:

3. свідоцтво про народження

4. оригінал доручення на виїзд за кордон від одного із батьків, або обох батьків

5. довідку з місця навчання

6. заяву про спонсорство поїздки від одного із батьків і підтвердження матеріальної забезпеченості спонсора

7. копії всіх заповнених сторінок українських паспортів обох батьків

 

Для пенсіонерів:

1. копія пенсійного посвідчення

2. довідка про пенсію завірена мокрою печаткою (з нарахуванням за останні 6 місяців)

 

Для приватних підприємців:

1. довідка з банку про стан рахунку (необхідна сума не менше 50 євро з особи в день на час перебування в турі)

2. копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця

3. копія свідоцтва про сплату єдиного податку

 

Для студентів:

1. копія студентського квитка

2. довідка з місця навчання

  1. заява про спонсорство поїздки від одного із батьків і підтвердження матеріальної забезпеченості спонсора
  2. копія всіх заповнених сторінок українського паспорта спонсора

 





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2015-10-01; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 373 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Наука — это организованные знания, мудрость — это организованная жизнь. © Иммануил Кант
==> читать все изречения...

804 - | 700 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.012 с.