Лекции.Орг


Поиск:




Розрахунки та умови оплати послуг митного брокера.




5.1. За надання послуг по митному оформленню товарів, «Замовник» виплачує «Виконавцю» суму, розмір якої залежить від обсягу виконаних робіт та наданих послуг.

5.2. Оплата послуг «Митного брокера» здійснюється згідно рахунку — фактури не пізніше трьох банківських днів з моменту виконання робіт. Моментом виконання робіт є завершення митного оформлення товарів «Замовника».

ОСОБЛИВІ УМОВИ І ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

6.1. «Сторони» несуть юридичну та матеріальну відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього Договору.

6.2. «Замовник» несе повну юридичну відповідальність за достовірність даних в документах.

6.3 «Митний брокер» несе повну юридичну відповідальність за достовірність даних заявлених ним у документах, що подаються митниці для оформлення.

6.4. «Митний брокер» не несе відповідальність за зобов'язання «Замовника», які останній надав безпосередньо митниці. Так само «Митний брокер» не несе відповідальність за перевищення узгоджених термінів оформлення товарів «Замовника» при їх ввезенні (вивезені) у випадках, якщо таке перевищення сталося у зв'язку з нездійсненням або несвоєчасним здійсненням «Замовником» тих заходів, які він повинен був здійснити згідно з цим Договором.

6.5. «Замовник» несе відповідальність в розмірі фактичних збитків «Митного брокера» в разі несвоєчасної чи неякісної передачі «Митному брокеру» відомостей документів, необхідних «Митному брокеру» для виконання його функцій.

6.6. «Митний брокер» несе відповідальність в розмірі фактичних збитків в разі несвоєчасного чи неякісного виконання своїх зобов’язань.

ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ.

7.1. У випадку, якщо одна із «Сторін» виявиться не в змозі повністю або частково виконати свої зобов'язання по цьому Договору в результаті стихійного лиха, пожежі, військових конфліктів, змін у законодавстві і дій органів влади, централізованого вимикання електроенергії або інших обставин, які знаходяться поза контролем «Сторін», строки виконання зобов'язань продовжуються на відповідний період дії таких обставин. При цьому «Сторони» звільняються від відповідальності.

7.2. Строк дії форс-мажорних обставин підтверджується Торгово-промисловою палатою України або уповноваженими нею регіональними відділеннями.

7.3. Посилання на форс-мажорні обставини мають силу за умови негайного повідомлення другої сторони про їх наступ.

АРБІТРАЖ

8.1. При виникненні суперечок під час виконання умов Договору, вони вирішуються «Сторонами» за взаємною згодою.

8.2. У випадку недосягнення взаємної згоди, суперечки по цьому Договору вирішуються господарським судом за місцем знаходження відповідача.

8.3. Претензії «Замовника» щодо невірного оформлення «Митним брокером» товарів приймаються після завершення митного оформлення товарів протягом двох тижнів.

 

ТЕРМІН ДІЇ, ВНЕСЕННЯ ЗМІН ТА ДОСТРОКОВЕ ПРИПИНЕННЯ ДОГОВОРУ

9.1. У випадку встановлення недоцільності або неможливості виконання договірних зобов'язань зацікавлена Сторона вносить пропозицію про дострокове припинення дії цього Договору, яка повинна бути безвідкладно розглянута. Одностороння відмова від виконання зобов'язань Договору не допускається.

9.2. Договір може бути змінено або доповнено за згодою «Сторін», яка оформлюється додатковою угодою і є невід'ємною частиною цього Договору

9.3. Цей Договір складено у Двох примірниках українською мовою, обидва примірники мають однакову юридичну силу.

 

ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ, БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН.

«МИТНИЙ БРОКЕР» Приватне підприємство «ДКМ БРОКСЕРВІС» 29025, м. Хмельницький, вул. Прибузька, буд. 42/1, кв. 61 тел./факс: (0382) 72-12-78 «ЗАМОВНИК» Товариство з обмеженою відповідальністю «Бембі» 29025, м. Хмельницький, вул. Курчатова, 8/7, тел./факс: (0382) 70-21-99

ДОДАТОК № 1

До Договору на надання послуг по декларуванню товарів № 25

 

ДОРУЧЕННЯ





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2017-03-12; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 212 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Чтобы получился студенческий борщ, его нужно варить также как и домашний, только без мяса и развести водой 1:10 © Неизвестно
==> читать все изречения...

966 - | 942 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.008 с.