Лекции.Орг


Поиск:




Дух і літера,українське гуманітарне видавництво. 04070, Київ, М «Контрактова площа», вул. Волоська 8/5, НаУКМА, 5 корп. кімн. 209-211, 425-60-20, duh-i-litera.com




Видавництво Центру європейських гуманітарних досліджень Національного університету "Києво-Могилянська Академія" друкує твори гуманітарної класики зарубіжних та вітчизняних авторів з філософії, соціології, історії, політології, економіки, культурології, богослов'я, тощо, а також видає гуманітарний часопис "Дух і літера"

 

Інститут сучасного підручника. 03115, Київ, М «Житомирська», пр. Перемоги, 136, к. 34, тел.: 253-63-11.

Книговидання. Додрукарська підготовка навчально-методич­них видань для ЗНЗ та ВУЗІВ. Довідкова, художня література. Наочні навчальні посібники.

 

Києво-Могилянська академія. 04070, Київ, Контрактова пл., 4. Тел./факс: 425-60-92 E-mail: [email protected]

Видання довідкової, наукової, науково-популярної літератури, підручників, посібників. Надання поліграфічних послуг з виготовлення книжкової та іншої поліграфічної продукції.

 

Літера 03057, Київ, М «Шулявска», вул. Нестерова, 3, офіс 408, тeл.: 456-44-07, 456-40-21, litera-ltd.com.ua

Видавництво «Літера ЛТД» створено у листопаді 1992 року і вже випустило у світ більше 1000 назв книжок різної тематики загальним накладом понад 10 мільйонів примірників.

Спеціалізація видавництва – навчальна та довідкова література для дошкільників, школярів, випускників загальноосвітніх навчальних закладів, студентів.

Наші автори – вчені, педагоги-новатори, методисти, завдяки яким видання «Літери ЛТД» отримали гідну оцінку і завоювали довіру вчителів, батьків та учнів. Серед авторів – такі відомі особистості, як М. С. Вашуленко, В. О. Науменко, С. О. Караман, С. Г. Коберник, В. С. Власов, Н. М. Бібік та ін.

Більшість книжок видавництва «Літера ЛТД» виходить у серіях, що вже набули популярності у читачів. Зокрема, широко відомі серії для дошкільників «Готуємось до школи», «Дошкільна освіта». Вони спрямовані на інтелектуальний та фізичний розвиток дитини. З «Букварем для дошкільнят» і «Моєю першою книжкою для читання» малюки вивчать українську абетку і навчаться правильно, швидко, виразно читати. Для батьків дошкільнят безумовно корисною є серія «Поради батькам», що містить рекомендації щодо розвитку дитини.

Для початкової школи видано посібники «Читанка» для 1–4 класів (В. О. Науменко, І. Г. Сухопара), навчальні посібники з риторики для 1–4 класів (В. О. Науменко, М. Д. Захарійчук), хрестоматії для позакласного читання з української літератури «Дивосвіт» (5–6 класи) та ін.

Підручники і посібники для початкової та середньої школи, як правило, рекомендовані або схвалені Міністерством освіти і науки України, відповідають чинним навчальним програмам загальноосвітньої школи та санітарно-гігієнічним нормам.

Надзвичайною популярністю користуються довідники для абітурієнтів та школярів з історії, української мови та літератури, біології, хімії, географії, математики, фізики, які мають на меті домомогти старшокласникам систематизувати знання й підготуватися до вступу до вищих навчальних закладів.

Унікальними є посібники з логопедії та дитячої психології, адресовані як фахівцям, так і вчителям, вихователям, батькам («Виправлення вад мовлення», «Сімейний логопед» А. Малярчук, «Особлива дитина» Т. Сак).

У 2007–2013 роках видавництво «Літера ЛТД» випустило три комплекти навчальних посібників «Основи християнської етики» (підручник, хрестоматія, зошит) для 5, 6 і 7 класів, розроблених авторським колективом Національного університету «Острозька академія» під керівництвом професора В. М. Жуковського. Навчальний посібник «Основи християнської етики» – одна із перших і, на думку педагогічного загалу, вдалих спроб створення відповідного підручника для школи. Комплекти отримали гриф Міністерства освіти і науки України. До серії «Бібліотека студента, вчителя, методиста» ввійшли навчальні посібники «Сучасна українська літературна мова» (С. О. Караман, О. В. Караман, М. Я. Плющ), «Методика навчання української мови в початковій школі» (М. С. Вашуленко), «Сучасні ділові папери» (С. В. Глущик, О. В. Дияк, С. В. Шевчук) та ін.

Книжки видавництва відповідають високому рівню професійної підготовки як за художнім оформленням, дизайном, так і за поліграфічним виконанням. Окремі видання унікальні за викладом матеріалу, деякі не мають аналогів серед вітчизняної книжкової продукції.

Ми продовжуємо працювати і сподіваємося, що високий професійний рівень підготовки наших видань незмінно викликатиме інтерес у широкого читацького загалу.

 

Олімпійська література, видавництво. 01650, Київ,

М «Олімпійська», вул. Фізкультури, 1, тen.: 287-53-61

Створено у 1994 році при Національному університеті фізичного виховання та спорту України. Спеціалізується на виданні навчальної та навчально-методичної літератури. До тематичного плану входять видання з фітнесу, здорового способу життя, масового та професійного спорту, оздоровчої фізичної культури та фізичної реабілітації, фізіології та психології спорту.

 

Політехніка ВПК НТУУ КПІ Видавничо-поліграфічний комплекс.03056, Київ, М «Політехнічна» вул. Політехнічна, 14. Тел.: 241-68-78, 454-96-40, -41, verlag.ntu-kpi.kiev.ua

Повний комплекс видавничо-поліграфічних послуг. Верстка. Дизайн. Друк. Палітурні роботи. Вивчаємо попит. Реалізуємо навчальну літературу гуртом та вроздріб. Власний магазин на території НТУУ "КПІ". Запрошуємо до співпраці авторів та книгорозповсюджувачів.

 





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2017-02-25; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 404 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Студент может не знать в двух случаях: не знал, или забыл. © Неизвестно
==> читать все изречения...

1335 - | 941 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.009 с.