Лекции.Орг


Поиск:




IV. Порядок проведення конкурсу. Конкурс проводиться 02.10.2016 року




Конкурс проводиться 02.10.2016 року. Прийом конкурсних робіт – до 26.09.2016 року. Роботи подаються до оргкомітету центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, за адресою вулиця Гротеволя, 20. Додаткова інформація за тел.: 220284 (0673092176). Кількість робіт необмежена.

V. Умови конкурсу

Вимоги до оформлення вітальних листівок:

- виконана у форматі А-4, заламінована;

- повинна містити привітання у віршованій формі або прозі відповідно тематиці;

- графічне та художнє зображення, яке б символізувало дану тему;

-на зворотн7ій стороні листівки обов’язково додається супровідний текст, в якому друкованими літерами необхідно вказати повністю ПІБ виконавця, ПІБ керівника, клас та назву навчального закладу.

Роботи приймаються індивідуального виконання. Кількість робіт від однієї особи приймається без обмежень. Роботи не повертаються.

Конкурс оцінюється:

- відповідність заданій тематиці – 5 балів;

- естетичний вигляд – 5 балів;

- художній рівень виконання – 5 балів;

- відповідність умовам конкурсу – 5 балів;

- оригінальність та змістовність – 5 балів.

VI. Нагородження переможців

Переможці конкурсу вітальних листівок «Вам ветерани...» нагороджуються грамотами відділу освіти виконкому Інгулецької районної у місті ради.

 

 

Конкурс на кращу розробку КВЕСТ – гри «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться й живе» присвячений річниці визволення України

 

I. Мета конкурсу

Зазначений конкурс проводиться з метою привернення уваги молоді до історії рідного міста, виховання почуття патріотизму, любові до рідного краю, гідності за свій народ.

II. Учасники конкурсу

Участь у конкурсі приймають загальноосвітні та позашкільні заклади району, школярі віком від 7 до 18 років.

III. Організатори конкурсу

Загальне керівництво конкурсом здійснює відділ освіти Інгулецької районної у місті ради. Безпосередня робота з проведення конкурсу покладається на ЦТКЕУМ (дир. Глядченко Г.В), робота з дітьми – на педагогів – краєзнавців, керівників гуртків, об’єднань, керівників музеїв та музейних кімнат

IV. Порядок проведення конкурсу

Конкурс проводиться 14.10.2016 року. Прийом конкурсних робіт – до 13.10.2016 року. Роботи подаються до оргкомітету центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, за адресою вулиця Гротеволя, 20. Додаткова інформація за тел.: 220284 (0673092176). Кількість робіт необмежена.

V. Умови конкурсу

Для участі в конкурсі необхідно до 13.10.2015 в ЦТКЕУМ надати заявку на участь у конкурсі (не більше 3-ох робіт від закладу), методичну розробку гри оформлену у текстовому та електронному вигляді, відео презентацію зі звуковою доріжкою або відеофільм (до 10 хв.) про проведену гру.

Методичні матеріали розробки квест-гри повинні подаватися в електронному та роздрукованому вигляді (розмір паперу А-4; шрифт - 14; інтервал 1,5; поля сторінки: ліве – 3 см, праве – 1 см, верхнє та нижнє – 2 см), вичитані, сторінки пронумеровані, вказано автора та жанр. Матеріали не прошиваються а здаються у папці – накопичувачі синього кольору до ЦТКЕУМ.

Відео презентація зі звуковою доріжкою або відеофільм (до 10 хв.) про проведену гру оцінюється за наступними критеріями: якість фокусування; стабільність відеоматеріалу; музичне оформлення; дикторська подача (української мовою); коректне використання засобів виразності при зйомці; монтаж поданого матеріалу; лаконічність; наявність сюжету; відповідність назви роботи її змісту; титрування (українською мовою).

Формат AVІ, МРEG, DVD. Тип носія: CD, DVD.

Надані на конкурс матеріали не рецензуються та не повертаються.

 

ІV. Підведення підсумків та нагородження

Переможці конкурсу, що посідають І, ІІ та ІІІ місця нагороджуються грамотами відділу освіти виконкому Інгулецької районної у місті ради.

 

Районний етап Всеукраїнської козацької патріотичної гри Українського козацтва «Сокіл» («Джура»)

/буде надано ДОДАТКОВО/

 

 

Конкурс презентацій «В житті завжди є місце подвигу»

присвячений визволенню Інгулецького району

I. Мета конкурсу

Виховання у підростаючого покоління гордості за свій народ, наслідування його героїчних традицій, формування поваги до ветеранів війни, ушанування пам’яті полеглих у боротьбі за свободу Батьківщини, виховання у молоді духовних, морально-етичних цінностей, любові до України, рідного міста.

II. Час та місце проведення

Конкурс проводиться 18 листопада 2016 року на базі ЦТКЕУМ Інгулецького району. Роботи подаються до оргкомітету в центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, що знаходиться за адресою вул. Гротеволя, 20; тел. 22- 02- 84 (0673092176) до 16.11.2016 року.

III. Керівництво конкурсом

Загальне керівництво конкурсом здійснює відділ освіти Інгулецької районної у місті ради. Безпосередня робота з проведення конкурсу покладається на ЦТКЕУМ (директор Глядченко Г.В), робота з дітьми – на педагогів – краєзнавців, керівників гуртків, об’єднань, клубів.

IV. Учасники

У конкурсі беруть участь учні 5-11 класів.

V. Умови участі

Конкурс проводиться за двома номінаціями:

- Кращій відеоролик

- Краща презентація

Вимоги до конкурсних робіт.

˗ Не порушувати авторські права інших сторін.

˗ Відповідність тематиці конкурсу.

˗ Оригінальність ідеї, творчий підхід – відеоролик/презентація повинні бути орієнтовані на широку аудиторію, викликати зацікавленість дітей та їх батьків.

˗ Доступність сприйняття – матеріал повинен викладатися простою для розуміння мовою без вживання вузькоспеціалізованих термінів.

˗ Тривалість ролика – не більше 3 хв./кількість слайдів не більше 20, тривалість презентації - не більше 20 хв.

˗ Комплект конкурсних матеріалів повинен містити:

– відеоролик у будь-якому розповсюдженому форматі/презентацію у форматі Power Point;

– заявку на участь у конкурсі.

Всі матеріали, подані на конкурс, авторам не повертаються і не рецензуються.

VI. Підведення підсумків та визначення переможців

За підсумкам конкурсу визначається один переможець та два призери у кожній номінації. Переможці нагороджуються грамотами відділу освіти виконкому Інгулецької районної у місті ради. Керівникам оголошується подяка відділу освіти виконкому Інгулецької районної у місті ради.

 

 

Конкурс листівок «День Гідності та Свободи»

I.Загальні положення

Метою конкурсу є, утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-11-18; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 363 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Чтобы получился студенческий борщ, его нужно варить также как и домашний, только без мяса и развести водой 1:10 © Неизвестно
==> читать все изречения...

964 - | 936 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.011 с.