.


:




:

































 

 

 

 


-




- . i oii ii o iii i oi o-ooo o, o i i oo- .

oo o o , oi io, o ioi . oo o i ioi, oi, oi oo ooo o ioi. o oo o o i, o ioi o i.

o oi i o oi o, oi i oi, i o , o oi o ii oii i, ioo o - o i, o ii ii ioo oᒺ (ᒺ) [1]. I ioo I.. o, o oooo ooi o .. o .. [2]. o o oo oi iooo oi o ioi, oo o .

o, o o oi , o oi . . o oio o i ooi o' io i: oo ( ii oi), ooio ( ii i oii oo o), oo ( ii o oi) i io ( ii o oi , ) [4]. oi oo o oo o o oio o ooi o o-o , oo oi ii .

o o i o, o oo - oo oi o oo iooo iooo oioo ; o oo oii oio-oioo , i ooioo o oᒺi ᒺi oio-oio ioi.

o o oi - , oi oo i o oi, o o i oi . , ooi oio-oio oo.

o i. , o o i oo o: o io o : oo ii o. : oo ii o oo , o oio oo, oo, o i-ii. oo i ii, o i ooi o, i i i , o o o ioii ooi oi o o oio ioi.

. i oo oo , o ioo ioi ooi ooi oi, i o, i. oio, o i ioi oi o o o oi oi o. o, oo iio . oi o i i oi o oioo o: oio o i i o i ooi. o o oo ii. i i : o io, o ioo o, oo o io, oooi i ooi oᒺ (ii, oi-, -); oo io o oo. , oo i oi o iooi ii i oi oi i i, , o oi oi − o o i.

. Iepae aa o i cacx api aoo coiao-cxooioo aa, . p ao aa ca iao aae, epe a ac iaao poeci, o p o opi, ooi, poei aa api, pi. epe aoci . : oax i opeax; ppoo cepeoi, o oo ; ococc aaa acoa oo poo, opax aoioc aoi aaa a .

o iepai (i a. interaction aoi) o epe coiooi coiai cxooi. cxooi iepai e aic aoi ao epea pei eci, iao i -e (apa, oepo, ) ao -e (o), a coiaa iepai poec, p o ii oiai, pi, co oeio a a ix iii, a ioii peai. iepaiic, iepae aa, iepai eo eo aa, 㳿 eaoi oc poec aa cia, ooepai, iepai cipoia piopax aci, [5].

epi iepae aa iopai exooi , caio oci, opca pecpci Iepe , a ao eepox ipi, oii . Caci oepi eeoiai oo aca ca (iepa) iao (co ao c) pea apepo, a ao o a oi oioe i opcae i iopaio cceo pei peaoo ac.

, o iepae aa aa, ooa a aoi aa ooe, aa cepeoe; a cxooi cx a i aoi; ci poec ia, a oac cii ioci epe iao, oio i i coo aae.

ocox pi : iaoi aoi, ooepai cipoia, ao-poo (ipo) i peio opaiai aa. , , .

o op iepaoo aa :

peeai;

cci;

p co;

opc poi;

pei ;

oe pie opx aa;

poi iiai pa,

oea - ao cai;

poea iec-ai, popa,;

ooope ieoaci, a ac acx i .

, , , , , .

a o, iepa aa a e ocii i poa oeia, aee aca aic aao poeci, .

. i oi oii ioi oo i oi . o o i oi ii i oioo o. oi o ioi o o oio-oio oo o oi oo, o ooo oo i i o o , o o, o . oi ioo i o oo o o i, o o, oi o io, o, o, o oo oi, io o i i, o oo oi oio-oooo oioo ooi.

o oi i oo oioo o o ooo oi oi. o i o i i oooi o oooi i , i, io ioi. o oo ioi oi i i, io, i, i i o o oo oi. o oi i i o oioo o i oo oi, io o . oo i ioi oi i i oi, i oi oii o. o oo , , o o oioo, ioo oooioo oi.

. i oio-oio oo oo i oi o oo oi. Oo o i oo o o oo o ii oi oi . [3]. oi, io oio , oi i, oo i o, o oi iooio oi. ooo o oo oi oo ooioo oi oi io-oii. i oio-oio oo i i : io, oii, oooo, i oo. o o o i ioo i. , oo o i : o ?; o o ooi o ?; o oi; o . Ooo, i i i i o o oi ioo, oio-oooo, oioo ooi ooio o i oi oi.

i oi ooi i , oi o i i oio-, oi oo . i o i oo o oio o i o o ooo , oi i o , o i ( i) oi ooii iii i. oi o oi : i io o o o; o o o i ooo; o i; o i oo , o oo o o, oi oi i ooi o i o, oi. oi o ioi , i : O -; i; o oi oo; o ioi o oi ooo. oi , o oi oo. Oi oi o oio oo i o oo o o, o i o o o i, i oio oo o oo, , o oio ioi. o o oi o oo i oi oioo, oio-oooo, oiioo, ioo ooi ooioo o oo oioo o.

- . o oio-oio oo. , oooi oo o o o oio oo. oi o i o oi ii o i oo. oo o o o i oi ii. i i io ioioi ooi oi o i o oo ioi. oi ioo o ooi o io o i ioi oio o oo.

o, oo o oo, o o oio-oio oo oi o- o o oioo o, o:

o oo oi, oi ooi oi, o oi oooi ;

oo o o-o, i i oi ooioo o i oi oi;

i o o o o i;

:

1. ().

2. - . -.

3. -

 

:

25 , - ( , , ).

. - (, , ).

- ().

- .

 

˳ :

1. .. : . / .. . .: , 2002. 240 .

2. .. : . . / .., .. : , 1999. 64 .

3. . : : : . . / . . .: , 1990. 367 .

4. .. : / .. // : . .; , 1993. . 2. . 265-274.

5. : .-[ ]//http://www.moi-universitet.ru/

 





:


: 2016-11-18; !; : 566 |


:

:

,
==> ...

2000 - | 1762 -


© 2015-2024 lektsii.org - -

: 0.03 .