Лекции.Орг


Поиск:




щоденник проходження практики, оформлений належним чином;

3. письмовий звіт про виконання програми практики за схемою;

4. індивідуальний план проходження практики;

5. індивідуальне завдання.

 

Відгук керівника від бази практики подається на бланку підприємства, установи організації або завіряється печаткою підприємства, установи, організації та підписом відповідної посадової чи службової особи. Він містить у собі аналіз основних особистих якостей студента, ставлення студента до виконуваної під час практики роботи (завдань), характеристику здатності практиканта до самостійної роботи за фахом і спеціалізацією, та може містити оцінку діяльності студента під час практики, яку рекомендує виставити керівник від бази практики.

 

В щоденнику студент у хронологічному порядку детально відображає зміст виконуваної ним роботи за кожний день практики з коротким її аналізом і висновками. Щоденник обов'язково підписується керівником від бази практики.

Звіт про виконання програми практики складається з вступу, має містити аналіз проходження практики, відомості про виконання розділів її програми й індивідуального завдання, висновки та пропозиції, зауваження і побажання студента щодо підсумків практики. Текст звіту може містити відповідні розрахунки, пояснення, таблиці, схеми, діаграми тощо. До звіту можуть додаватися зразки процесуальних та інших виробничих документів, складених студентом під час проходження практики, а також інші матеріали, зібрані під час практики. У звіті студент висвітлює спірні питання щодо застосування чинного законодавства, які виникали під час проходження практики. Звіт закінчується висновками та пропозиціями, в яких студент висловлює власну думку щодо можливостей вирішення зазначених вище спірних питань. У звіті не повинно бути дослівного переписування історії бази практики, а також розширеного цитування нормативних актів, але обов'язково вимагається посилання на них. Звіт оформлюється за встановленими вимогами з урахуванням єдиного стандарту конструкторської документації (ЄСКД) на аркушах паперу формату А4 (надрукованих шрифтом 12-14 розміру з полуторним інтервалом або написаних від руки). Сторінки звіту обов'язково пронумеровуються та належним чином скріплюються. Загальний обсяг звіту встановлюється в розмірі 20-25 аркушів. При формуванні звіту має значення повнота та правильність висвітлення положень, що розглядалися під час практики, в тому числі тих, що зазначені вище.

 

СХЕМА ЗВІТУ

У «ЗВІТІ» студент вказує:

Ø термін проходження практики;

Ø базова установа практики;

Ø опис виконаної роботи за кожний день практики у хронологічному порядку;

Ø опис нової інформації, отриманої під час проходження практики (за погодженням з керівником приймаючої організації);

Ø власні побажання і пропозиції.

 

Індивідуальний план проходження практики студента включається до програми практики з метою надбання студентом умінь і навичок самостійно розв'язувати конкретні завдання. Індивідуальний план проходження практики окремому студенту може надаватися керівником від кафедри з урахуванням специфіки діяльності бази практики. Індивідуальний план проходження практики передбачає виконання з дозволу керівника від бази практики будь-яких професійних обов'язків, пов'язаних з проведенням процесуальних дій, складанням окремих документів або їх проектів, узагальнення практики з фаху з тих чи інших питань, участі в інших виробничих процедурах тощо. Після закінчення практики індивідуальний план проходження практики оформлюється у вигляді окремого документа (за стандартами звіту).

Всі вказані вище документи складаються студентом в одну папку та протягом встановленого терміну подаються керівнику від кафедри.

 

Індивідуальне завдання включається до індивідуального плану проходження практики студента та надається персонально кожному студенту з метою надбання студентом умінь і навичок самостійно розв'язувати конкретні виробничі, організаційні та інші завдання під час проходження практики.

 

 



<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Из документов штаба Северо-Западного фронта | Структура выпускной квалификационной работы. Методические указания
Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-10-23; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 389 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Люди избавились бы от половины своих неприятностей, если бы договорились о значении слов. © Рене Декарт
==> читать все изречения...

1014 - | 828 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.011 с.