Лекции.Орг


Поиск:




Номер варіанту відповідає порядковому номеру прізвища студента в списку академічної групи




ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ І ЛОГІСТИКИ

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ, ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ ТА ВАРІАНТИ ДКЗ

З КУРСУ «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ»

/для студентів заочної форми навчання/

УКЛАДАЧ: ДОЦЕНТ СТУЛОВА І.М.

ОДЕСА

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ І ПОРЯДОК ВИКОНАННЯ

КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ З КУРСУ

Студенти заочної форми навчання згідно з робочим навчальним планом виконують письмову контрольну роботу з курсу «Управління персоналом». Виконання контрольних робіт студентами заочної форми навчання є складовою частиною їх самостійної роботи над курсом.

Метою виконання контрольної роботи є закріплення теоретичних знань з управління персоналом та оволодіння навичками їх застосування в практиці управління діяльністю підприємства.

Виконуючи контрольну роботу, студенти повинні продемонструвати вміння самостійно робити висновки на основі вивченої літератури та зібраного і опрацьованого практичного матеріалу. Якість виконання роботи залежить від вміння студентів синтезувати і застосовувати знання теорії управління, основ менеджменту, економіки підприємства, менеджменту персоналу, виробничого менеджменту та інших навчальних дисциплін.

Контрольна робота складається з трьох теоретичних завдань, і виконується по варіантам.

Номер варіанту відповідає порядковому номеру прізвища студента в списку академічної групи.

Обсяг контрольної роботи становить 20-30 сторінок учнівського зошита, або 10-15 листів формату А-4 (ЕОМ). Текст повинен бути написаний українською мовою, чітким, розбірливим почерком або за допомогою ЕОМ.

Структура роботи така:

- на початку роботи студент повинен навести план, якого слід дотримуватися при написанні роботи;

- у вступі необхідно актуалізувати питання, визначити мету і сформулювати завдання роботи;

- потім викладаються основні завдання теми.

Зміст роботи має відповідати плану й відбивати суть теми, що розглядається.

Висновки та рекомендації з теоретичних питань повинні характеризувати результати роботи, бути лаконічними і конкретними. В контрольній роботі слід використовувати законодавчі акти, статистичні дані, планові і звітні матеріали підприємств, висновки та рекомендації і монографічної літератури. Особливу увагу слід приділити вивченню практичних проблем на підприємстві, які висвітлюються в періодичних виданнях.

Список використаної літератури подається в алфавітному порядку. Слід подавати повністю вихідні дані (для книги - автор, назва, місце видання, видавництво, рік видання, сторінки; для журналу і газети - автор, назва статті, журналу чи газети, номер журналу, рік, число і місяць для газети, сторінка).

При оформленні роботи пронумерувати сторінки наскрізне, озаглавити розділи у відповідності до плану, залишити поля для поміток чи зауважень викладача.

На обкладинці контрольної роботи необхідно вказати номер залікової книжки. Контрольна робота без вказаного варіанта повертається студенту неперевіреною.

Умовою позитивної оцінки є самостійне, грамотне і чітке висвітлення всіх завдань контрольної роботи, використання рекомендованої літератури.

Найпереконливіше виглядає та робота, яка ілюструється таблицями, схемами, діаграмами, висвітлює передовий вітчизняний та іноземний досвід за обраним питанням.

Студенти, які виконали контрольну роботу згідно з цими методичними вказівками, повинні подати її на кафедру менеджменту і логістики для перевірки у терміни, встановлені графіком навчального процесу.

Залежно від якості виконання контрольної роботи і відповідності її вимогам цих методичних вказівок, в рецензії викладач робить відмітку «зараховано» або «не зараховано». Контрольна робота, з відміткою «не зараховано» повертається студенту для доопрацювання і після цього здається на кафедру для повторного рецензування. Контрольна робота виконана не за своїм варіантом, повертається студенту без перевірки.

З дня початку прийому екзаменів і заліків прийом і рецензування контрольних робіт не проводяться, окрім доопрацьованих.

 





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-09-06; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 327 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Большинство людей упускают появившуюся возможность, потому что она бывает одета в комбинезон и с виду напоминает работу © Томас Эдисон
==> читать все изречения...

1505 - | 1279 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.01 с.