Лекции.Орг


Поиск:




Піротехніка, ялинкові прикраси, карнавальні костюми




Хочете влаштувати власний салют – беріть бенгальські вогні, петарди, феєрверки! Хоч ми й не рубаємо ялинки з екологічних міркувань, та можна прикрасити хату кількома ялинковими гілочками та букетиками з хвої – щось на кшталт ікебани. Можна взяти “дощики”, паперові сніжинки, гірлянди на батарейках, надувні кульки, свічки. Хто має хист до рукоділля – можете узяти витратні матеріали (кольоровий папір, ножиці, тощо...) та будемо разом виготовляти новорічні прикраси. За бажанням можна привезти із собою карнавальні костюми чи виготовити власноруч з підручних засобів на місці. Обов’язково буде гарний приз за найкращий та найоригінальніший костюм!!!

 

Лижі, санчата та інше

Бажаючі можуть взяти лижі (бігові, туристичні, слаломні) – але поблизу лижних витягів немає, тож доведеться тягати на собі (плюс 10 км від Осмолоди!). Оптимальніше придбати у спортмагазині чи у дитячих товарах невеличку пластикову тарілку з ручкою – дуже зручна й легка річ! Особливо у походах при спуску з гір буває у нагоді.

 

Фотокамери, та мобільний зв’язок

Хто має фотокамери – не забудьте зарядити акумулятори та беріть запасні, оскільки підзарядити буде ніде (у будинку електрики немає!). Те саме стосується й мобільних телефонів. Хоча тетерка з’явилися сонячні зарядки для мобілок – отож вони можуть бути у нагоді! Але й мобільного зв’язку у цій місцевості немає (зв’язок з’являється лише дорогою до Осмолоди), однак деколи випадає можливість відіслати СМС з вершини Овула чи Горгана – там місцями пробивається Київстар.

 

Святковий стіл

Страви, які ми вже практикували на святкуванні у горах: олів’є, вінегрет, оселедець під шубою та інші салати, канапки з ковбасою, сиром, шпротами. У наступні післясвяткові дні доїдаємо те, що залишилося після свят, та готуємо класичні туристичні страви: гречка, вівсянка, овочева зупа. Але найекзотичнішою туристичною стравою залишається традиційний “новорічний” червоний борщ.

Як йшлося вище, цього року закуповуємо продукти цивілізовано, але нести все одно доведеться кожному, тому залишіть на них місце у наплічнику! Продукти розподілимо при зустрічі у Стрию.

Але якщо хтось може узяти щось екзотичне з продуктів із дому – беріть, але бажано заздалегідь узгодити з організаторами.

 

 

Як приєднатися до подорожі???

 

Насамперед, тре визначитися на які періоди їхати: з 30.12 по 03.01 чи з 30.12 по 9.01 або з 5.01 по 9.01. Повідомити про своє рішення організатора подорожі листом: [email protected]

Внести аванс або всю суму розмірі 500 грн. (особисто або по банку) – це буде підтвердженням Вашого рішення та гарантією бронювання місця у будиночку. Гроші можна переказати через Правексбанк-телеграф або Приватбанк.

Бажано все це зробити якнайскоріше, оскільки будиночок здатен вмістити не більше 30 осіб, а вже дали згоду їхати понад 10 бажаючих, та й квитки на потяги у західному напрямку швидко розбирають!

 

 

Зі всіма побажаннями щодо походу і Нового року та Різдва пишіть:

[email protected]

або телефонуйте: (067) 15-384-15 Сергій

заходьте: http://karpaty-tour.org.ua

ми в контакті: http://vkontakte.ru/event31468488 http://vkontakte.ru/club22362564

 

 

Сходження на Сивулю

03.01.2012 вт Більша частина групи від’їжджає додому після святкування Нового року мікроавтобусом на замовлення, той самий бус доставляє до Осмолоди зі Стрия новоприбулих, зустрічаємося у Осмолоді та вирушаємо до підніжжя Сивулі. Розбиваємо наметовий табір на полонині Боревка. Ночівля.

04.01.2012 ср Радіальне сходження на гору Сивуля (1836 м) – найвищу та найпрекраснішу гору Горганських гір. Повернення у базовий табір. Ночівля.

05.01.2012 чт Повернення в Осмолоду та від’їзд трансфером до Стрия, який доставить групу, що приїздить на Різдво. Ті, хто планують залишитися на Різдво, можуть відвідати сауну в Осмолоді.

 

Різдвяні Свята

05.01.2012 чт Приїзд трансфером зі Стрия до Осмолоди. Перехід до будинку лісництва. Розміщення, вечеря, ночівля.

06.01.2012 пт Сходження на гору Студенець.

07.01.2012 сб День відпочинку. Святкування Різдва. Зимові забави, катання з гірки.

08.01.2012 нд Сходження на гору Попадя.

09.01.2012 пн Повернення в Осмолоду. Від’їзд трансфером до Стрия.

 





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-09-06; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 307 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Люди избавились бы от половины своих неприятностей, если бы договорились о значении слов. © Рене Декарт
==> читать все изречения...

1020 - | 838 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.007 с.