Лекции.Орг


Поиск:




Львів - Прага - Чеський Крумлов - Зальцбург - Мілан - Верона – Львів




Різнокольорова Італія!

 

День 1:

Львів.
07:30 - збір групи на залізничному вокзалі у м. Львові

08:00 - виїзд зі Львова. Перетин україно-польського кордону.

Пропонуємо факультативно пішохідну екскурсію по Кракову (8€). У Польщі є декілька столиць, Варшава - адміністративна, Закопане - зимова, ну а душа цієї країни в найцікавішому місті Краків. Неприступний, і в той же час привітний Вавель, торгівельні ряди Сукенніце, тут сувенір знайдеться для кожного, Ягелонський Університет, заплутані вулички старого міста, ну і як не загадати бажання під «хейнал», мелодію сурмача, яка ллється з вежі Маріанського костелу.

Збір групи. Переїзд та поселення в готель на території Чехії. Ночівля.

День 2:

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Прагу - місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту - це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. Тут Ви дізнаєтеся про таємниці будинкових знаків - Біля золотого персня, Біля трьох золотих троянд, Біля дикунів, Біля трьох прапороносців, Біля двох золотих ведмедів, Біля чорного хреста... Дізнаєтеся, чому Тобі не страшний м'ясник Томаш, який бродить ночами озброєний величезною сокирою. І все це - чудова і таємнича Прага!

Факультативно пропонуємо:
- унікальну екскурсію Празьким Градом (10 €). Запрошуємо на екскурсію по Празькому Граді, де кожен будинок по-особливому гарний та має свою таємничу історію. А на завершення самостійно за бажанням підйом на оглядовий майданчик Празької вежі, звідки відкривається неймовірна краса Праги!

А після, запрошуємо тебе на прогулянку на кораблику* по р. Влтаві, легкий шум річкових хвиль за боротом підсилить твої враження від чарівної Праги, а шведський стіл відновить твої сили (25 €).

Збір групи. Переїзд в Чеський Крумлов. Пропонуємо факультативно - Вечірню екскурсія по Чеському Крумлеву + вечеря* (25 €). Незважаючи на те, що містечко маленьке - його варто побачити вночі. Вогні які освічують місто сяють по-особливому адже, тільки тут, кожна вуличка і кожен будинок має свій неповторний шарм, легенду... і кожен наступний будинок не схожий на попередній. Тільки вечером можна відчути справжню атмосферу середньовіччя, глянувши на освітлений замок із вежею в старому місті. Поселення в готель. Ночівля.

День 3:

Cніданок. Виселення з готелю. Оглядова екскурсія. Побувати в Чеському Крумлові означає побувати у справжній Казці. На кожному кроці - в замку, парку, над річкою, на вузьких вуличках і в соляних печерах - тут оживають легенди і перекази. І здається, що зустріти вночі гнома, несучого додому золотий злиток, дійсно можливо - адже це Чеські Крумлов! Вільний час.

Рекомендуємо:

- Замок "Чеський Крумлов" (20 €) - один з найкрасивіших і найвідоміших замків Чехії. Оригінальні фрески, атмосфера традиційного чеського побуту, великий мальовничий парк і все це Ти маєш можливість побачити на власні очі!

Переїзд в Зальцбург — одне з найкрасивіших міст Європи, місто Великого Моцарта, місто, яке вмить зачарує Тебе своєю красою! Прогулянка зеленими парками, вуличками з вишуканими будівлями, величними площами принесе Тобі масу незабутніх вражень! Пройшовши через ворота Старого міста Ти побачиш міську Ратушу, торгову вуличку Гетрайдегассе, прикрашену наче у давні часи кованими вивісками майстрів та торговців, будинок під номером 9, де Ти поринеш у мелодійне життя Моцарта, затишні кафе, атмосфера яких назавжди залишиться у Твоєму серці! Оглядов екскурсія. Вільний час.

Пропонуємо фантастичну поїздку до озерного краю - Зальцкаммергут* (28 € ). Найчистіші озера, що відображають хмари і гірські вершини, густі ліси і колоритні будиночки австрійських сіл - таким постане мальовничий озерний край перед Тобою. Сьогодні Ти побуваєш в чарівному Австрійському селещі Гальштат, яке розташоване на березі одноіменного озера, посеред високих гір. Саме тут ти відчуєш справжню Австрію!

Збір групи. Нічний переїзд в Мілан.

 

День 4:

Прибуття в Мілан. Запрошуємо Вас відправитись з нами в захоплюючу подорож по запоморчливій Італії. Сьогодні ми відкриємо для Тебе частинку цієї прекрасної країни - екстравагантний Мілан. Тут все по іншому, - це місто високої моди, місто ділового життя, місто грошей та змі. Саме тут, 20 років творив та проживав справжній геній - Леонардо да Вінчі. Тут знаходиться "Таємна Вечеря" і вона, так само, як і чудовий шедевр готичної архітектури Міланський собор вважається символом міста!

Пропонуємо факультативно справжній рай на Земілі - озеро Комо* (25 €). Немов дорогоцінний камінь, води Комо виблискують в оправі Альпійських гір. Надзвичайно глибоке і казково прекрасне озеро немов тоне в гірських пейзажах в обрамленні пухнастих хмар. Запрошуємо насолодитись чудовим дивом природи, яке обрамлене затишними селами та містечками Ломбардії.

Збір групи. Переїзд в готель на території Італії. Ночівля.

День 5:

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в найромантичніше місто світу, в місто кохання - Верону. Це італійське місто, яке щорічно привертає увагу величезної кількості туристів тим, що, згідно з легендою, саме тут жила одна із найзнаменитіших закоханих пар світу - Ромео і Джульєтта. Тисячі людей приїжджають у Верону, щоб схилитися перед силою любові шекспірівської пари, тут закохані сучасності залишають на стінах «будинку Джульєтти» різні послання. Проте, не лише цією романтичною історією славиться Верона - ще однією справжньою перлиною Верони є давньоримський амфітеатр, який чудово зберігся. Він, зрозуміло, в значній мірі поступається розмірами Колізею, проте саме завдяки ньому Верону часто іменують Другим Римом.
Пішохідна екскурсія по м. Верона. Вільний час.

Пропонуємо факультативно відкрити для себе приголомшливе місце - Пескьєру дель Гарда* (15 €). Озеро оточене десятком невеликих міст, які просто купаються в пахощах природи і золотистих променях сонця. Найчистіші води Гарди плавно переходять в ламану лінію гірського пейзажу. Дахи будинків потопають в буйній зелені виноградників. Долина озера наповнюється неймовірними кольорами. Запрошуємо скуштувати коктейль найчистішого гірського повітря і божественного аромату квітів від якого кружляє голову!





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-04-03; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 293 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Стремитесь не к успеху, а к ценностям, которые он дает © Альберт Эйнштейн
==> читать все изречения...

741 - | 735 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.01 с.