Лекции.Орг


Поиск:




Схема сценарію позакласного заходу іноземною мовою




Тема

 

Цілі

 

Клас, у якому проводиться позакласний захід

 

Час і місце проведення

 

Кількість учасників

 

Оформлення приміщення, сцени де має відбутися позакласний захід

 

Оснащення, необхідне для проведення заходу

Хід позакласного заходу:

 

І етап. Організаційний. Вступне слово ведучого. Повідомлення цілей заходу.

 

ІІ етап. Основний.

1.

2.

3....

 

ІІІ етап. Заключний. Підбиття підсумків позакласного заходу.

 

Додаток 4

Індивідуальні завдання для проведення наукового дослідження

1. визначте цілі і тип уроку. Простежте за тим, якими прийомами користується вчитель для досягнення навчальної мети уроку, як учитель „зв’язує” уроки, формуючи ситуативно-тематичний цикл уроків?

2. Виділіть основні етапи уроку. Як учитель пов’язує етапи уроку? Чи відповідають етапи уроку його цілям?

3. Дослідіть засоби мотивації учнів на уроці. Чи є ці засоби ефективними?

4. Визначте наскільки уроки англійської мови даного викладача відповідають вимогам сучасного уроку іноземної мови.

5. Простежте, які конкретні розвиваючі і загальноосвітні цілі ставить перед собою вчитель. Як реалізуються ці розвиваючі і загальноосвітні цілі на уроці та в системі уроків?

6. простежте які виховні цілі ставить перед собою учитель і як він їх реалізує.

7. Визначте наскільки успішно учитель реалізує принцип ситуативності навчання іноземної мови.

8. Визначте наскільки успішно учитель реалізує принцип комунікативності навчання іноземної мови.

9. Простежте за використанням ігор на уроках. Які ігри, з якою метою і на яких етапах уроку використовуються? Визначте переваги і можливі недоліки цього прийому. Проведіть урок із застосуванням навчальної гри.

10. дослідіть організацію і проведення рольової гри. Проведіть урок із застосуванням рольової гри.

11. Дослідіть прийоми навчання вимови. Зверніть увагу на те, чи використовує вчитель фонограму. Коли і як вчитель проводить фонетичну зарядку? Проведіть урок з навчання вимови.

12. Дослідіть прийоми навчання інтонації. Зверніть увагу на те, чи використовує вчитель фонограму. Проведіть урок з навчання інтонації.

13. Дослідіть прийоми формування граматичних навичок говоріння. Як учитель проводить ознайомлення з новими граматичними явищами? Якими вправами користується вчитель для їх закріплення? Проведіть урок, на якому формуються граматичні навички говоріння.

14. Дослідіть прийоми формування граматичних навичок читання. Як учитель проводить ознайомлення з новими граматичними явищами? Якими вправами користується вчитель для їх закріплення? Проведіть урок, на якому формуються граматичні навички читання.

15. Дослідіть прийоми формування лексичних навичок говоріння. Як учитель проводить ознайомлення з новими лексичними явищами? Якими вправами користується вчитель для їх закріплення? Проведіть урок, на якому формуються лексичні навички говоріння.

16. Дослідіть прийоми формування лексичних навичок читання. Як учитель проводить ознайомлення з новими лексичними явищами? Якими вправами користується вчитель для їх закріплення? Проведіть урок, на якому формуються лексичні навички читання.

17. Простежте за навчанням читання. Визначте якого виду читання навчаються учні, як організується робота над текстом, які вправи для цього використовуються. Визначте засоби контролю розуміння тексту. Проведіть урок з навчання читання.

18. простежте за навчанням техніки читання. Якими вправами користується вчитель? Вкажіть, які труднощі відчували учні в читанні, що ви могли б запропонувати для їх подолання. Проведіть урок з навчання техніки читання.

19. Простежте за навчанням аудіювання. Які аудитивні тексти відбирає вчитель, які вправи застосовує для навчання аудіювання, якими способами контролю розуміння тексту користується? Проведіть урок з навчання аудіювання.

20. Простежте за навчанням монологічного мовлення. Які вправи застосовує вчитель для навчання монологічного мовлення? Проведіть урок з навчання монологічного мовлення.

21. Простежте за навчанням діалогічного мовлення. Які вправи застосовує вчитель для навчання діалогічного мовлення? Проведіть урок з навчання діалогічного мовлення.

22. Простежте за навчанням непідготовленого мовлення. Які вправи застосовує вчитель для навчання непідготовленого мовлення? Проведіть урок з навчання непідготовленого мовлення.

23. Простежте за процесом навчання письма. Дослідіть вправи, які використовує вчитель. Як учитель контролює письмову роботу учнів? Проведіть урок з навчання письма.

24. Проаналізуйте урок домашнього читання. Які тексти пропонує вчитель та які вправи застосовує на уроці домашнього читання? Проведіть урок домашнього читання.

25. Простежте, чи застосовує вчитель інтенсивні прийоми на уроці. Проведіть урок із застосуванням прийомів інтенсивного методу навчання англійської мови.

26. Як реалізується індивідуальний підхід при навчанні іноземної мови? Проведіть урок на якому реалізується індивідуальний підхід. Підберіть вправи які забезпечують різні типи індивідуалізації.

27. Дослідіть прийоми групової роботи на уроці англійської мови. Проведіть урок із застосуванням цих прийомів.

28. Простежте за організацією самостійної роботи учнів. Бескровна 41 група

29. Простежте за перевіркою домашнього завдання та поясненням нового. На якому етапі вчитель перевіряє домашнє завдання, який його зв’язок з метою уроку?





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-03-28; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 416 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Слабые люди всю жизнь стараются быть не хуже других. Сильным во что бы то ни стало нужно стать лучше всех. © Борис Акунин
==> читать все изречения...

764 - | 723 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.009 с.