Лекции.Орг


Поиск:




Загальні положення щодо проходження практики




ПРОГРАМА

ТА МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ЩОДО ПРОХОДЖЕННЯ

ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

Для студентів ІІІ курсу напряму підготовки

6.030503 «Міжнародна економіка»

освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр»

 

 

Полтава 2012

Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів ІІІ курсу напряму підготовки 6.030503 «Міжнародна економіка»освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» – Полтава: ПолтНТУ, 2012. – 40 с.

 

Укладачі: І.Б. Чичкало-Кондрацька, к.е.н., доцент;

Ю.М. Попова, ст. викладач кафедри міжнародної економіки.

 

Відповідальний за випуск: Б.Я. Кузняк, завідувач кафедри міжнародної економіки, доктор економічних наук, професор.

 

Рецензент: Л.А. Свистун, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, банківської справи та державного управління.

Затверджено науково-методичною

радою університету

від___________2012 р., протокол № ___

 

 

Авторська редакція

 

 

56.00.07.04

ЗМІСТ

ВСТУП…………………………………………………………………….........….…4

1 ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ ЩОДО ПРОХОДЖЕННЯ ПРАКТИКИ

1.1 Мета і завдання виробничої практики………………………….….........5

1.2 Організація та керівництво практикою……………………………….....7

1.3 Бази практики…………………………………………………………....10

2 ЗМІСТ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

2.1 Календарний план-графік проходження виробничої практики………11

2.2 Оформлення звіту про виробничу практику…………………………..14

2.3 Основні вимоги до оформлення звіту про виробничу практику …….28

3 ПОРЯДОК ЗАХИСТУ ЗВІТУ ПРО ВИРОБНИЧУ ПРАКТИКУ І ПІДСУМКОВЕ ОЦІНЮВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПРОХОДЖЕННЯ ПРАКТИКИ….............................................................................…28

ДОДАТОК А………………………..…………………….……........……….31

ДОДАТОК Б……………………………………………….……..............….35

ДОДАТОК В……………………………………………….......................….36

 


ВСТУП

Виробнича практична студентів фінансово-економічного факультету Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка є обов'язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття кваліфікаційного рівня бакалавра і має на меті набуття студентом професійних навичок та вмінь.Практична підготовка студентів здійснюється на передових підприємствах та в сучасних організаціях різних галузей економіки, у сфері науки, освіти, торгівлі та державного управління. Вона є обов'язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття кваліфікаційного рівня бакалавра з міжнародної економіки.

Практична підготовка проводиться в умовах професійної діяльності під організаційно-методичним керівництвом викладача та спеціаліста з даного фаху. Призначення виробничої практики – закріпити знання та практичні навики, набуті під час вивчення профілюючих дисциплін, ознайомити із сучасним станом вітчизняних підприємств, їх економічною діяльністю та проблема­ми, із виробничим процесом та основними напрямами діяльності підприємств у виробничо-технічній та організаційно-економічній сферах. На практиці студенти ознайомлюються з механізмами вирішення економічних, виробничих та управлінських проблем та завдань на прикладі конкретного підприємства, установи, організації.

Підготовка висококваліфікованих фахівців за напрямом підготовки «Міжнародна економіка» передбачає доповнення набутих ними теоретичних знань сучасною практикою ведення бізнесу завдяки розробленій та запровадженій на кафедрі практичній підготовці студентів, яка складається з навчально-виробничої практики бакалаврів.

Виробнича практика є продовженням реалізації наскрізної навчальної програми, що базується на принципах безперервності та послідовності проведення всіх видів практик, і спрямована на формування необхідного обсягу практичних знань та умінь відповідно до освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр».

Перебування на виробничій практиці використовується практи­кантом для підбору матеріалів для виконання звіту з практики, виявлення практичних проблем з метою формування напрямів подальшої наукової роботи та написання кваліфікаційних робіт.

Усі техніко-економічні розрахунки та дослідження, передбачені програмою, студенти-практиканти виконують самостійно під керівництвом керівни­ків практики від інституту та бази практики.

 

 

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ ЩОДО ПРОХОДЖЕННЯ ПРАКТИКИ





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-03-28; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 313 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Начинайте делать все, что вы можете сделать – и даже то, о чем можете хотя бы мечтать. В смелости гений, сила и магия. © Иоганн Вольфганг Гете
==> читать все изречения...

806 - | 735 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.01 с.