Лекции.Орг


Поиск:




Поточне використання АФН у вантажний галузі




Як зазначалося раніше, використання АФ у вантажних транспортних засобів приділялося менше уваги, ніж в легкових автомобілях. Тим не менш, регулярно підживлюється і підтримується в будинок, парк автомобілів часто стикаються з фіксованим маршрутам щодня, що дозволяє їм перемикатися на нові види автомобільних технологій перед громадської інфраструктури заправки і мереж, широко доступні. Тим не менш, у даний час окремі компанії повинні придумати свої власні рішення екологічних проблем. Багато логістичні компанії воліють ігнорувати проблему повністю, або покладатися на стандарти ЄВРО автомобіль мати справу з цим. Декілька найбільш активних компаній, що працюють з виробниками транспортних засобів на індивідуальній основі, щоб придумати нестандартні рішення. Деякі приклади наведені нижче.

Tesco, найбільша супермаркетів у Великобританії, володіє 25-відсоткової частки біопалива компанія, Greenenergy, яка купує насіння ріпаку з 1500 фермерів у Великобританії для виробництва біодизельного палива. Tesco використовує суміш біодизеля 50:50 у власний парк транспортних засобів (Tesco, 2008). Цей факт був колись відомий на їхньому сайті. До серпня 2008 року, однак, не було жодної згадки про це і вони дійсно стали набагато обережнішими, заявивши, що "ми визнаємо, що повне вплив біопалива є складними і будь-яка екологічна вигода залежить від того, як біопаливо виробляється, і повний вплив біопалива не на 100 відсотків ясно. У квітні 2007 року Tesco запустила парк з батарейним харчуванням з доставкою додому фургони з 100-мильний коло, стверджуючи, що кожен фургон економити 21 тонн CO2 на рік (Tesco, 2008).

Sainsbury, інший провідний супермаркет Великобританії, представив свою "LittleGreen Ван" - електричний фургон доставки для створення свого інтернет поставок. До кінця 2008/09, вони сподіваються робити п'яту частину їх он-лайн поставок у ці фургони, проведення рекламний слоган: ". Нульовим рівнем викидів - нічого не виходить з цього фургона, але смачна їжа" В даний час Sainsbury менше скоєних з використанням біопалива, заявивши, що, хоча вони мають намір дотримуватися RTFO "важливі питання залишаються навколо спільних екологічних переваги біопалива та їх вплив на країни, що розвиваються.

Asda, інший мережі супермаркетів і входить до групи Walmart, istrialling електричний фургон доставкою на будинок, який має діапазон 120 миль після зарядки протягом 60 хвилин.

DHL, тепер частина Deutsche Post, яка називає себе найбільшою логістичної компанією в світі, можливість перевірки різних альтернативних транспортних засобів енергії в усьому світі, в тому числі біогазу, СПГ, СНД і електричних транспортних засобів. Його політика щодо біопалива також в даний час дуже застереженням. Його звіт про стійкість (Deutsche Post, 2008), говорить:

Використання стійких видів біопалива є важливим варіантом для розгляду, і ми внутрішніх інструкцій біопалива, щоб допомогти нам зробити правильний вибір. Біопаливо необхідно ретельно оцінити, тому що їх виробництво може привести до несприятливих соціальних і екологічних наслідків. Особливе занепокоєння викликають можливі наслідки для поставок продовольства в бідних і країнах, що розвиваються. Суспільної дискусії з біопалива триває, і ми слідом за ним уважно, в тому числі через діалог з зацікавленими сторонами.

Daf, один з найбільших виробників вантажівок, пишається своїм екологічним повноваження і часто виграє нагороди за екологічні характеристики своїх автомобілів. Він в даний час розробляє гібридний дизель-електричний середньої вантажопідйомності транспортного засобу з використанням літій-іонних акумуляторів. На жаль, цей приклад служить лише для ілюстрації того, як далеко середньо-важкій вантажний автомобіль промисловості від того, щоб ефективно використовувати альтернативні види палива, тому що це прототип автомобіля тільки здатний переміщатися в 2 км використанні акумулятора, незважаючи на батарею вагою 100 кг (Daf, 2008). У брошурі компанії держави, це цілком достатньо для їзди в і з зелених зон міських центрів.

Майбутнє

Як видно з цієї глави, що розробка нових, більш екологічно паливо є складною, почасти тому, що для того, щоб будь значних успіхів в споживанні традиційних видів палива, масштаб виробництва має бути настільки широкий, що ненавмисним і непередбачуваним другорядні питання виникають.

Щодо біопалива, тому що землі-приймати питання і низька ефективність звичайних біопалива, увага звертається на те, що називають біопалива другого покоління. Ці види палива, які можуть бути виготовлені з відходів (наприклад, побутові відходи) і культур (виділених енергетичних культур), які можуть бути вирощені на пустир. На думку ЄС, використання сировини біомаси дозволяє новим методам виробництва біопалива з "продукти, побічні продукти і відходи сільського господарства, лісової і деревообробної, целюлозно-паперової більш складні хімічні реакції. Наприклад, за даними Міжнародного енергетичного агентства (2004), целюлозного сировини можуть бути перетворені в етанол лігніну (тобто не-целюлози частини рослини), і надлишок целюлози замість копалин видів палива можуть бути використані в якості основного палива процес, створюючи мінімальні викиди парникових газів. Як Королівського товариства (2008) стверджує, що біопаливо може бути частиною рішення для майбутнього, але лише мала частина, а також інших рішень також буде необхідно. Схоже, що водневі паливні елементи, не буде панацеєю, що вони були передбачені бути. Міжурядова група експертів зі зміни клімату (2007 р.) говориться, що до 2030 року споживання енергії і викиди вуглекислого газу на транспорті прогнозується на рівні 80 відсотків вище, ніж поточні рівні. Якщо поставки рішень на основі не може бути знайдений, здається, що рішення з управління попитом повинні отримати ще більшу увагу, якщо зміна клімату повинні бути обумовлені.





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2015-11-23; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 303 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Бутерброд по-студенчески - кусок черного хлеба, а на него кусок белого. © Неизвестно
==> читать все изречения...

929 - | 972 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.009 с.