Лекции.Орг


Поиск:




Електричні транспортні засоби




Газ для двигунів

Природний газ (NG)

Природним газом (NG) для транспортних засобів є метан. Метан отриманий або з викопних джерел або біометану (сировина біогазу модернізовані для використання транспортного засобу). За даними Європейської газомоторної асоціації (ЕГМА, 2007), у 2007 році використано 6700000 NG всьому світу, включаючи 820 400 у Європі (10,5 відсотка з яких були вантажні автомобілі). NG виробляють трохи нижче викидів CO2 в порівнянні з традиційними бензиновими двигунами автомобілів і приблизно стільки ж рівнів СО2 як еквівалент дизельних вантажівок. Перевага NG те, що він не виробляє окислів азоту і твердих частинок. Деякі виробники випускають важкі вантажні автомобілі, що працюють виключно на NG. Транспортні засоби можуть заправлятися також на складах, які придбали необхідні компресори. Двопаливні NG / дизельне паливо або NG / бензинових двигунів також доступні.

Природний газ як і раніше, проте, викопне паливо, так що не представляє собою чисте паливо. Метан класифікується як викиди парникових газів (хоча ЕГМА стверджують, що це не повинно бути), і має потенціал глобального потепління, що в 21 разів, що СО2 (для пояснення цього див. розділ 2). Тим не менш, NG з біомаси насправді знижує викиди метану як використовує метан зазвичай, що випускаються в процесі утилізації відходів і перетворює його в енергію. Анаеробні рослини травлення видобутку і переробки метану з побутових відходів і стічних вод. В даний час, хоча в Швеції плани біогазу 80000 транспортних засобів, що працюють в 2010 році, у Великобританії все ще перебуває в стадії становлення, і не має біогазових станцій заправки (Anon, 2008).

Зрідженого нафтового газу (LPG) і стисненого природного газу (CNG)

СНД йде в основному у вигляді пропану і бутану. СНД є важким від процесу нафтопереробки і видобутку природного газу і зберігається в рідкому вигляді. В ЄС 66 відсотків скрапленого газу йде від видобутку газу на місцях і 34 відсотків від переробки нафти (ЕАСНГ, 2007). СПГ є похідним від аналогічних джерел, але газ залишається досить загальним паливом для автомобілів і автобусів. Наприклад, 99,8 відсотка таксі в Гонконзі і найновіші мікроавтобуси працюють на зрідженому нафтовому газі. Однак, це вимагає деякої модифікації автомобіля, і, хоча був міжнародного тиску на забезпечення станцій заправки СНД, це ще не так широко доступні, як і звичайні види палива, та й ще не доступна на всіх в деяких країнах.

Екологічно, переваги значного скорочення азоту твердими частинками на вихлопній трубі. Однак, як СПГ і СНД як і раніше виходять з викопного палива, так і до колеса викидів парникових газів, як і раніше високі. Ейр, Фергюссон і Міллс (2002: 53) стверджують, що СНД не дає переваги життєвого циклу вуглецю в порівнянні з дизельними і зробити висновок, що "СНД буде мати дуже незначний вплив на сукупний попит як паливо.

Електричні транспортні засоби

Електричні транспортні засоби залежно від батареї, які в даний час як і раніше, включити тільки обмежене коло відстань перевезення. Останні досягнення в області відстаней (в даний час перевищує 250 миль), проте, привели до зростання інтересу до використання цієї технології для на основі операцій. Сміт електричні транспортні засоби, наприклад, виробляють ряд невеликих вантажних автомобілів (у тому числі 9-т вантажівка), де батареї зберігаються в нижній частині машини. Вони використовуються в даний час цілий ряд великих компаній Великобританії. Хоча електричні транспортні засоби ще не здатний працювати з великих вантажівок, існує безліч гібридних вантажівок на дорогах, які поєднують електричних і дизельних електростанцій. Звичайні осей може бути замінений електричним керовані диференційним одиниці, які виробляють електрику, щоб допомогти влади коштів на пагорбах і в той же час перезарядити батареї, коли вони не використовуються. Все більше число автомобілів також використовувати системи рекуперативного гальмування, які уповільнюють автомобіль і одночасно заряджати батарею.

Для вантажних перевезень, залучення електричних транспортних засобів в два рази. Вони практично екологічно чистим в точці використання (випромінюючий майже немає викидів вихлопних труб), і вони набагато тихіше, ніж звичайні транспортні засоби товарів (виробництво менше коливань). З цієї причини вони особливо підходить для використання в місті екологічних зон. Про вартість фронту, вони беруть на себе жодних зобов'язань автомобіль акциз (ЗЕД) і не використовують паливо (крім електроенергії). Тим не менш, капітальні витрати на транспортні засоби, значно вище, ніж звичайних машин.

Електричні транспортні засоби були в експлуатації на поставку протягом десятиліть. Ця технологія в даний час досить часто в автобусах і значну увагу було приділено впровадженню його в приватних автомобілях. Наукові дослідження, як правило, зосереджені на особистому транспорті вгору візьме цю технологію (Карлссон і Йоханссон-Stedmann, 2003; Delucchi і Ліпман, 2001; Чан і Чан, 2001). Із зростанням тиску на логістичні компанії, щоб стати більш екологічним, інтерес до електричних приводом вантажних автомобілів виглядає, ймовірно, збільшиться.

Екологічно, на користь електромобілів є майже відсутність викидів та шуму двигуна. Проблема залишається, однак, що батареї повинні заряджатися за допомогою електрики і виробництва електроенергії сам екологічно несприятливих, ступінь шкоди залежить від того, основним джерелом електроенергії. До електроенергії виробляється з відновлюваних ресурсів, тягар шкоди навколишньому середовищу просто переводяться з транспортного засобу, вгору за течією в процесі виробництва електроенергії.





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2015-11-23; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 705 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Логика может привести Вас от пункта А к пункту Б, а воображение — куда угодно © Альберт Эйнштейн
==> читать все изречения...

795 - | 791 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.009 с.