Лекции.Орг


Поиск:




Вимоги до спортивного обладнання




1. Вага спортивних снарядів, що використовуються як обваження при виконанні атлетами КВ, не повинна різнитися більше ніж на 100 г.

2. Діаметр та висота, на якій знаходиться, руків’я (інші елементи для захвату чи утримання снарядів) спортивного обладнання, що використовується в КВ атлетами не повинні відрізнятися більше ніж на 2 мм та 5 мм відповідно.

3. Спортивне обладнання та покриття (на якому виконуються КВ), з яким взаємодіють різні атлети, повинно мати ідентичну пружність та шорсткість.

Головний суддя має мінімізувати можливість виходу спортивного обладнання з ладу під час виконання атлетами вправ КВ (з моменту планування КВ, виходячи з наявного спортивного інвентарю та особливостей майданчику); чи забезпечити можливість атлету в мінімальний термін (до 30 секунд, що не буде вважатися відпочинком для спортсмена) продовжити виконання даного КВ з справним обладнанням (час на заміну обладнання віднімається/додається від/до часу виконання елементів КВ, в залежності від його особливостей). Атлет в якого виникли проблеми з правильним функціонуванням обладнання (також якщо спортсмен виявив невідповідність у вазі снаряду), під час виконання КВ, які можуть впливати на результат, може наполягти на виконанні ним даного комплексу спочатку чи швидкій заміні інвентарю.

 

9. Фінансові витрати

Витрати, пов’язані з організацією та проведенням змагань покладаються на КОФФБ. Витрати по відрядженню спортсменів – за рахунок відряджуючої організації.

 

10. Забезпечення безпеки учасників, глядачів, медичне забезпечення, антидопінгове забезпечення спортивних змагань

1. Участь у спортивних змаганнях здійснюється тільки за наявності поліса страхування життя і здоров'я від нещасних випадків,який подається на кожного учасника спортивних змагань.

2. Надання швидкої медичної допомоги здійснюється відповідно до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 27.10.2008 р.№614 «Про медичне забезпечення спортивно масових-заходів».

3. Перед початком виконання атлетами завдань КВ, на майданчику (на тій його частині де виконуються вправи даного КВ) можуть бути присутні лише судді та асистенти; спортсмени - які безпосередньо беруть участь у виконанні КВ в поточній групі; представники медичних служб. Усі інші повинні знаходитися на відстані визначеній головним суддею, відповідне маркування проводиться перед початком виконання КВ. Головний суддя, за недотримання вищезазначеної вимоги, може видалити з місця проведення змагань або дискваліфікувати спортсмена, його представників, глядачів та пресу.

4. Допінг контроль на спортивних змаганнях проводиться з дотриманням вимог міжнародного стандарту для тестувань учасників спортивного змагання, визначеного міжнародною організацією, що здійснює боротьбу з допінгом і визнаною Міжнародним олімпійським комітетом та ВАДА.

5. Судді та головний лікар мають право знімати атлетів зі змагань (можливе виключення з окремих КВ чи груп вправ, а не всієї подальшої програми) якщо помітили небезпеку для здоров’я спортсмена під час виконання фізичних вправ (травмонебезпечну техніку, ушкодження атлетів). Атлет має право просити про проведення заходів з локального знеболення незначних ушкоджень у головного лікаря з подальшим правом брати участь у змаганнях, при проведенні вищезазначених процедур.

 

 

11. Вимоги фінансування

11.1.Стартовий внесок для участі в змаганнях - 150 гривень.

11.2. Переможці та призери серед учасників нагороджуються кубками, медалями, грамотами та цінними призами від спонсорів і партнерів.

 

 

Головний суддя - Хоменко Сергій

Головний секретар - Коломойцев Сергій

Інформаційні ресурси - https://vk.com/cfchampionship2017

 

 

 

 

 





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2017-04-15; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 270 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Победа - это еще не все, все - это постоянное желание побеждать. © Винс Ломбарди
==> читать все изречения...

780 - | 751 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.008 с.