Лекции.Орг


Поиск:




Мл Ковальська, К. Хто врятує Тірлі-Беатрису-Берту? [Текст]: Повість-казка / Ксенія Ковальська. – Тернопіль: Навчальна книга – Богдан, 2011. – 120 с.




ВІДДІЛ ДОВІДКОВО – БІБЛІОГРАФІЧНОГО ТА ІНФОРМАЦІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

 

Анотований бібліографічний список літератури

Випуск 3

Дніпро

2017

Д 55

До нас нова книга прийшла [Текст]: анотований бібліогр. список літератури. Вип. 3 / КЗК «Дніпропетровська обл. б-ка для дітей»; упоряд. Л. В. Тараненко, О. Б. Буц, О. Л. Орлова, А. Ю. Король. – Дніпро, 2017. – 19 с.

 

Буває, що до бібліотеки прибувають незвичайні, але такі бажані, гості… Це не іноземні делегації, ні. Це – книги. Вони приходять великими чи малими «групами», але завжди приємно їх зустрічати… Деякі з них маленькі й веселенькі – з яскравими малюнками і великими літерами… А дехто – дуже серйозний, зовсім без малюнків…

Яку пораду тобі дати, шановний читачу, при виборі книги? Можемо порадити лише одне – ЧИТАЙ!

 

 

мл Дерманський, С. Маляка, принцеса Драконії: [Текст] / Сашко Дерманський; мал. В. Богданюк. – Вінниця: Теза, 2015. – 157 с.

Як розпізнати і правильно проковтнути принцесу. Саме такому навчають... у драконячій школі. Та Драго і Пиптик, учні — дракончики, вважають, що все те — нудота. Бо де ж вони є, ті принцеси? Нема їх давно. А може, й не було ніколи. Бо як же ти знатимеш, що перед тобою — справжнісінька принцеса? От і Драго і Пиптик не знали, доки не довелося летіти на її пошуки.

Мл Рачицкас, В. Пригоди Капчика: [Текст] / Вітаутас Рачицкас; пер. з лит. Дмитра Чередниченка, мал. Валентини Богданюк. – Вінниця: Теза, 2007. – 154 с.

Едвардукасів тато пішов із дому... Усе забрав, та випадково залишив капчика, якого син береже як найдорожчу річ. Якби не було того капчика, не було б і цієї сумно-веселої, майже детективної історії, в якій беруть участь діти всього двора, їхні батьки, сусіди, поліція, пес Фердинандас і навіть сторічна бабуся Міле.

 

мл Дронова, К. Сузір’я казок та розповідей: [Текст] / Катерина Дро-нова. – Київ: Гамелія, 2014. – 64 с.

Десь там, у далекому та безкрайньому небі, де зірочки складають свої сузір'я - там народжується казка. Вона не має межі мріям і фантазіям, правді та щастю, справжній дружбі й щирим почуттям.

 

мл Ковальська, К. Хто врятує Тірлі-Беатрису-Берту? [Текст]: Повість-казка / Ксенія Ковальська. – Тернопіль: Навчальна книга – Богдан, 2011. – 120 с.

Усе почалося з цікавої-прецікавої новини, що неабияк схвилювала пуделя Фрея та кішку Мар’яну, що безуспішно прагнула заприязнитися з ним... А тут іще до її хазяїв приїхав онук Тарасик, і йому купили... цуценя. І почалася несусвітня катавасія!.. А хто і як рятував маленьку Тірлі-Беатрису-Берту від зловісного циклопа-циклона дізнаєтеся, прочитавши цю надзвичайно захоплюючу повість-казку.

 

 

мл Бережнюк, М. Сніговий хлопчик: [Текст] / Марія Бережнюк. – Тернопіль: Навчальна книга – Богдан, 2011. – 48 с.

Ці чарівні казки повчальні та цікаві. Таких ви іще не читатиме! Довгими тихими вечорами їх словечко до словечка складає для маленьких читачів і їх старших братиків та сестричок бабуся Марія. Мабуть, нашіптують ці казки їй ангели-хоронителі, аби застерегли діток від лихого й навчити доброму.

 

 





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2017-04-04; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 271 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Бутерброд по-студенчески - кусок черного хлеба, а на него кусок белого. © Неизвестно
==> читать все изречения...

935 - | 979 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.01 с.