Лекции.Орг


Поиск:




Характеристика підприємства за класифікаційними ознаками




Розділ 1. Загальна характеристика підприємства

ТОВ “Хопштайнер України” створено в 2003 році. Засновниками підприємства на паритетних началах є німецьке підприємство “Сімон Х. Штайнер, Хопфен, ГмбХ” та українське підприємство МСП “НВЦ “Інформ-Агро-Сервіс”.

Основними видами діяльності підприємства є:

- переробка хмелю в гранули на сучасному обладнанні німецької фірми “Probst”;

- оптова торгівля хмелем та хмелепродуктами (гранули, екстракти, тощо).

Характеристика засновників підприємства за статутним капіталом Таблиця 1.1.

Засновники підприємства Частка в статутному капіталі, %
АТ «Хопштайнер»  
АТ «Інформ Агро Сервіс»  
Разом  

Предмет і цілі діяльності товариства

Товариство створюється з метою виробництва продуктів харчування, розробки нових технологій, використання сировинних та виробничих ресурсів, здійснення торгово-закупівельної діяльності,надання різноманітних послуг, збільшення робочих місць у сфері зайнятості населення, розширення та зміцнення зовнішньоекономічних зв язків.

Предметом діяльності товариства є:

1.вирощування хмелю, збір, переробка, розфасовка, купівля і продаж хмелю та виробів з нього;

2.оптова торгівля хмелем, хмелепродуктами у вигляді гранул, екстрактів, порошків, тощо;

3.вирощування,закупка,переробка,виробництво,розфасовка та реалізація сільськогосподарської продукції та продуктів харчування;

4.організація торгівельних точок як стаціонарних, так і виїзних;

5.організація повного комплекс маркетингових та лізингових послуг;

6. комплекція придбаних та виготовлених виробів іншими складовими частинами, в т.ч. пакувальними;

7.проркат і оренда різноманітної апаратури, технічних засобів, тощо;

8.монтаж,установка,сервісне та ремонтне обслуговування своїх та не своїх виробів, обладнання, устаткування, тощо на замовлення клієнтів, в т.ч. під час гарантійного строку;

9.оренда приміщень, споруд, будівель, обладнання, устаткування, транспортних і технічних засобів або надання в оренду своїх;

10.проектування,розробка та продаж різноманітних засобів, пристроїв, обладнання малої механізації та їх елементів;

11.виробництво та продаж різноманітної пакувальної продукції, організація розфасовки продовольчих та непродовольчих товарів;

12.проведення рекламної, інформаційної, консультативної діяльності;

13.переробка відходів та виготовлення з них різноманітних товарів;

14.здійснення внутрішніх і міжнародних перевезень вантажів автомобільним транспортом;

15.проведення інших видів діяльності незаборонених чинним законодавством України.

Правовий статус товариства

Товариство є юридичною особою, підприємницьким товариством у формі товариства з обмеженою відповідальністю, яке керується у своїй діяльності статутом та законодавством.

Товариство вважається створеним і набуває прав юридичної особи з дня його державної реєстрації згідно з законодавством. Товариство має самостійний баланс, круглу печатку(и) та штамп(и) зі своїм найменуванням, бланк(и),знак(и) для товарів і послуг, поточний, валютний та інші рахунки в банківських установах,а також інші атрибути юридичної особи відповідно до законодавства.

Товариство має право від свого імені укладати будь-які угоди, розпоряджатися своїм рухомим та нерухомим майном, набувати майнових та особистих немайнових прав і нести обов’язки, бути позивачем та відповідачем у суді згідно з законодавством.

Припинення діяльності товариства

Припинення діяльності товариства відбувається шляхом шляхом його злиття, приєднання, поділу, перетворення або ліквідації з дотриманням вимог антимонопольного законодавства.

Злиття, приєднання, поділ або перетворення товариства відбувається за рішенням Зборів Учасників, а також за рішенням суду у випадках, передбачених Законодавством,що призводить до переходу всіх прав та обов язків товариства до його правонаступників.

Товариство ліквідується на підставі рішення: Зборів Учасників;суду або господарського суду за поданням органів, що контролюють діяльність товариства, у разі систематичного або грубого порушення ним Законодавства;господарського суду в порядку, передбаченому законодавством про банкрутство.

Ліквідація товариства здійснюється призначеною Зборами Учасників ліквідаційної комісії, а у випадках банкрутства та припинення діяльності товариства за рішенням суду або господарського суду-ліквідаційною комісією, що призначається цими органами.

З дня призначення ліквідаційної комісії до неї переходять повноваження щодо управління справами товариства.

Повноваження ліквідаційної комісії, порядок і строки ліквідації товариства, надання повідомлень кредиторам та державним органам, здійснення розрахунків з дебіторами і кредиторами товариства, складання та затвердження проміжного ліквідаційного балансу, а також порядок задоволення вимог кредиторів визначаються відповідно до Законодавства.

Грошові кошти, що належать товариству, включаючи виручку від розпродажу його майна при ліквідації, після розрахунків по оплаті праці працівників та виконання зобов’язань перед бюджетом, банками, власниками облігацій, випущених товариством та іншими кредиторами, розподіляються між учасниками пропорційно належним їм часткам.

Майно, передане товариству учасниками у користування, повертається їм у натуральній формі без винагороди.

Товариство вважається таким, що припинило свою діяльність, з моменту внесення запису про це до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.






Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2017-03-18; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 288 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Своим успехом я обязана тому, что никогда не оправдывалась и не принимала оправданий от других. © Флоренс Найтингейл
==> читать все изречения...

866 - | 779 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.009 с.