Лекции.Орг


Поиск:




КТКВ 250339 Медична субвенція передбачені кошти у загальному фонді бюджету міста Славута на 2017 рік у сумі 23351,3 тис.гривень.




Після прийняття Закону України „Про Державний бюджет України на 2017 рік” Міністерство фінансів України доведело обсяг медичної субвенції для міста Славути на 2017 рік.

Таким чином, з метою запобігання порушення бюджетного законодавства голови міської та районної ради 25 липня поточного року уклали угоду про передачу із бюджету міста до районного бюджету субвенцію на утримання об'єктів спільного користування (ЦРЛ та ПМСД) в обсязі коштів медичної субвенції, передбаченої у бюджеті міста. Наразі приведено обсяг цього міжбюджетного трансферту у відповідність до його розмірів, передбачених у Законі „Про Державний бюджет України на 2017 рік”.

КТКВ 250404 „Видатки, не віднесені до інших груп” у сумі 250,0 тис.грн., які передбачені на фінансування міських програм, в тому числі:

- - програма забезпечення заходів органів місцевого самоврядування м.Славута на 2016-2020 роки у сумі 250,0 тис.грн.,

Кошти бюджету міста під програму забезпечення заходів органів місцевого самоврядування будуть направлені на такі видатки:

- КЕКВ 2210 „Придбання предметів та матеріалів” у сумі 128,0 тис.грн. (виготовлення пам’ятних адрес, грамот, придбання марок, придбання календарів, буклетів, придбання корзин, вінків, оформлення бігбордів, придбання канцтоварів, інші види товарів на проведення загальноміських заходів);

- КЕКВ 2240 „Оплата послуг крім комунальних” у сумі 90,0 тис.грн. (на оплату за перевезення призовників до місця призначення);

- КЕКВ 2250 „Видатки на відрядження” у сумі 3,0 тис.грн.

- КЕКВ 2282 „Окремі заходи по реалізації регіональних програм, не віднесені до заходів розвитку” у сумі 4,0 тис.грн.

- КЕКВ 2800 „Інші поточні видатки” у сумі 25,0 тис.грн. (оплата членських внесків АМУ, оплата внесків асоціації з енергозбереження, оплата внесків АМУ „Шлях Гедиміновичів”).

 

Перелік головних розпорядників коштів бюджету м. Славути

- виконавчий комітет міської ради;

- управління освіти виконавчого комітету міської ради;

- управління праці та соціального захисту виконавчого комітету міської ради;

- фінансове управління виконавчого комітету міської ради;

- управління культури виконавчого комітету міської ради.

 

Прогноз

Бюджету міста на 2018 та 2019 роки

І. Загальна частина

Прогноз бюджету міста на 2018-2019 роки визначено на основі Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. N 385, а також Плану заходів на 2015-2017 роки з реалізації Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 821 та з урахуванням прогнозних показників соціального та економічного розвитку України.

Метою середньострокового бюджетного прогнозування є створення дієвого механізму управління бюджетним процесом як складової системи управління місцевими фінансами, встановлення взаємозв’язку між цілями розвитку міста та можливостями бюджету у середньостроковій перспективі, забезпечення прозорості, передбачуваності та послідовності бюджетної політики.

Основними завданнями Прогнозу є:

- підвищення результативності та ефективності бюджетних видатків;

- посилення бюджетної дисципліни та контролю за витратами бюджету;

- забезпечення фінансування інвестиційних проектів (програм), що мають термін реалізації більше одного року.

На середньострокову перспективу основними завданнями бюджету міста є:

- забезпечення зростання доходної частини бюджету міста за рахунок активізації підприємницького потенціалу, зниження частки тіньової економіки;

- збільшення фонду оплати праці працівників підприємств, установ, організацій;

- покращення добробуту та якості життя населення шляхом виконання державних соціальних стандартів та гарантій;

- підвищення ефективності управління бюджетними коштами шляхом оптимізації бюджетних програм.

Прогнозні показники бюджету міста на 2018 та 2019 роки є основою для складання головними розпорядниками бюджетних коштів планів своєї діяльності та формування показників проекту обласного бюджету.

Прогнозом визначається перелік інвестиційних програм, реалізація яких відбувається протягом декількох років та потребує бюджетного фінансування.

На 2018 рік прогнозується ріст доходів місцевих бюджетів міста в порівнянні із 2016 роком на 9,0% та на 2019 рік – на 10,5 %. Зміцнення фінансової бази бюджету міста збільшить фінансову спроможність місцевого самоврядування щодо забезпечення делегованих повноважень та виконання програм розвитку регіону.

 





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2017-02-25; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 334 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Люди избавились бы от половины своих неприятностей, если бы договорились о значении слов. © Рене Декарт
==> читать все изречения...

1032 - | 845 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.012 с.