Лекции.Орг


Поиск:




Агенство з енергоефективності і ….. Структура повноваження




10. Держенергоефективності очолює Голова, який призначається на посаду та звільняється з посади Кабінетом Міністрів України за поданням Прем’єр-міністра України, внесеним на підставі пропозицій Віце-прем’єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

12. Голова Держенергоефективності має двох заступників, у тому числі одного першого, які призначаються на посаду та звільняються з посади Кабінетом Міністрів України за поданням Прем’єр-міністра України, внесеним на підставі пропозицій Віце-прем’єр-міністра України - Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

13. Для підготовки рекомендацій щодо виконання завдань у Держенергоефективності може утворюватися колегія.

14. Гранична чисельність державних службовців та працівників Держенергоефективності затверджується Кабінетом Міністрів України.

Структуру апарату Держенергоефективності затверджує його Голова за погодженням з Віце-прем’єр-міністром України - Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

 

12) веде реєстр альтернативних видів палива та державний реєстр виробників рідких біологічних видів палива та біогазів;

13) бере участь у розробленні критеріїв сталості для рідкого та газоподібного палива, що виробляється з біомаси;

21) забезпечує в межах повноважень, передбачених законом, створення фондів державної підтримки заходів у сфері ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, енергозбереження, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива;

22) здійснює розгляд звернень громадян з питань, пов’язаних з діяльністю Держенергоефективності, а також підприємств, установ та організацій, що належать до сфери його управління;

 

Державна інспекція ядерного регулювання структура повноваженя

11. Держатомрегулювання очолює Голова, який призначається на посаду і звільняється з посади Кабінетом Міністрів України за поданням Прем’єр-міністра України.

13. Голова Держатомрегулювання має двох заступників, у тому числі одного першого, які призначаються на посаду та звільняються з посади Кабінетом Міністрів України за поданням Прем’єр-міністра України відповідно до пропозицій Голови.

Перший заступник Голови за посадою є Головним державним інспектором з ядерної та радіаційної безпеки України.

14. Для погодженого вирішення питань, що належать до компетенції Держатомрегулювання, обговорення найважливіших напрямів його діяльності у Держатомрегулюванні може утворюватись колегія.

15. Гранична чисельність державних службовців та працівників Держатомрегулювання затверджується Кабінетом Міністрів України.

Структура апарату Держатомрегулювання затверджується його Головою.

54) здійснює міжнародний обмін оперативною інформацією про ядерні події в рамках міжнародної шкали ядерних подій;

55) координує взаємодію органів виконавчої влади з Міжнародним агентством з атомної енергії та іншими міжнародними організаціями, що провадять діяльність у сфері забезпечення ядерної та радіаційної безпеки;

56) здійснює розгляд звернень громадян з питань, пов’язаних з діяльністю Держатомрегулювання, його територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери його управління, а також стосовно актів, які ним видаються;

57) здійснює функції з управління об’єктами державної власності, що належать до сфери його управління;

 

43) здійснює контроль за тимчасовим зберіганням радіоактивних відходів їх виробниками понад установлений особливими умовами ліцензії строк;





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2017-02-24; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 332 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Есть только один способ избежать критики: ничего не делайте, ничего не говорите и будьте никем. © Аристотель
==> читать все изречения...

776 - | 742 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.009 с.