Лекции.Орг


Поиск:




Мета і зміст курсового проекту




Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Національний технічний університет України

„Київський політехнічний інститут”

Методичні вказівки

До виконання курсового проекту з кредитного модулю «Операційний менеджмент видавничо-поліграфічних організацій» для студентів напряму підготовки 6.030.601 „Менеджмент” усіх форм навчання

 

 

Київ

НТУУ „КПІ”

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Національний технічний університет України

«Київський політехнічний інститут»

 

Методичні вказівки

до виконання курсового проекту з кредитного модулю «Операційний менеджмент видавничо-поліграфічних організацій» для студентів напряму підготовки 6.030.601 „Менеджмент” усіх форм навчання

 

Затверджено Методичною Радою НТУУ «КПІ»

 

Київ

НТУУ «КПІ»

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з кредитного модулю «Операційний менеджмент видавничо-поліграфічних організацій» для студентів напряму підготовки 6.030.601 „Менеджмент” усіх форм навчання / Уклад. З.В. Григорова. – К.:НТУУ «КПІ», 2012.

 

Гриф надано методичною Радою НТУУ «КПІ»

(Протокол № ___ від ________________)

 

Навчальне видання

 

Методичні вказівки

до виконання курсового проекту з кредитного модулю «Операційний менеджмент видавничо-поліграфічних організацій» для студентів напряму підготовки 6.030.601 „Менеджмент” усіх форм навчання

 

Укладач Григорова Зоя Валентинівна, к.е.н., доц.

 

Відповідальний редактор: Н.І. Передерієнко, к.е.н., доцент,

кафедри ОВПК ВПІ НТУУ «КПІ»

 

Рецензент: І.Б.Шевченко, к.е.н., доцент,

завідувач кафедри Економіки підприємства

Академії праці і соціальних відносин ФПУ,

 

За редакцією укладачів

Надруковано з оригінал-макета замовника

ЗМІСТ

1. МЕТА І ЗМІСТ КУРСОВОГО ПРОЕКТУ  
2. СКЛАД І ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОГО ПРОЕКТУ  
3. ТЕМАТИКА КУРСОВОГО ПРОЕКТУВАННЯ ТА ЗМІСТ ОСНОВНИХ РОЗДІЛІВ РОБОТИ  
4. РЕКОМЕНДОВАНА ЛІТЕРАТУРА  
  ДОДАТКИ  

МЕТА І ЗМІСТ КУРСОВОГО ПРОЕКТУ

Сучасні умови господарювання суттєво підвищують значення операційного менеджменту, який забезпечує результативність основної діяльності організації, що, у свою чергу, створює реальне підґрунтя для успішної реалізації її загальних господарських цілей та місії в цілому.

Основною метою курсового проекту з дисципліни «Операційний менеджмент» є розробка заходів, спрямованих на удосконалення операційної системи організаціїї. В курсовому проекті необхідно визначити і обґрунтувати шляхи удосконалення операційної системи з метою підвищення ефективності роботи організації і її конкурентоспроможності. Наведені рекомендації можуть охоплювати як операційну систему в цілому, так і окремі її елементи (персонал, виробничу потужність, стратегію, якість, запаси та поставки, оперативне управління та планування, проекти, маркетингову, збутову діяльність та інше).

При виконанні проекту студенти вивчають відповідні літературні джерела, досліджують організацію виробничого процесу на підприємстві, систему управління виробничим процесом, аналізують дані бухгалтерського обліку та звітності поліграфічних підприємств та видавничих організацій. В процесі роботи рекомендується самостійно досліджувати проблеми шляхом вивчення думки з певних питань науковців, фахівців, споживачів, працівників галузі.

Курсовий проект з дисципліни "Операційний менеджмент" виконується студентами у строки, передбачені графіком навчального процесу. Напрями виконання курсових проектів затверджуються кафедрою. Рекомендована тематика курсових проектів наведена у розділі 3 методичних вказівок. За обраним напрямом студент вибирає тему, погоджує її з керівником курсового проекту. В окремих випадках за бажанням студентів кафедра може затвердити їм тему, що не передбачена наведеними у методичних вказівках напрямами.

 





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2017-02-11; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 229 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Либо вы управляете вашим днем, либо день управляет вами. © Джим Рон
==> читать все изречения...

836 - | 700 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.007 с.