.


:




:

































 

 

 

 


tyřiadvacet, vyhrkla paní Mac Leary.




To je jedno; tedy by se ráda vdávala totiž ona se vydávala za slečnu. Proto jsem jí vyložila na vdavky a na bohatého ženicha; to se mně zdálo to nejpřiměřenější.

 

A co ta protivenství ( ), ten starší pán a ta cesta za moře ( )? ptala se paní Mac Leary ( -).

Aby toho bylo víc ( ), řekla prostě paní Myersová ( ; prostě , ). Za jednu guineu toho musí člověk napovídat celou hromadu ( : ; hromada , ).

 

A co ta protivenství, ten starší pán a ta cesta za moře? ptala se paní Mac Leary.

Aby toho bylo víc, řekla prostě paní Myersová. Za jednu guineu toho musí člověk napovídat celou hromadu.

 

Tak to stačí (/), řekl pan sudí. Paní Myersová, nic platno ( ), takhle vykládat karty je podvod ( ; podvod , ; podvodník , ). Kartám se musí rozumět ( ). Jsou sice různé teorie ( ; sice , , ), ale nikdy (), pamatujte si to (), nikdy neznamená zelená desítka cesty ( ).

 

Tak to stačí, řekl pan sudí. Paní Myersová, nic platno, takhle vykládat karty je podvod. Kartám se musí rozumět. Jsou sice různé teorie, ale nikdy, pamatujte si to, nikdy neznamená zelená desítka cesty.

Zaplatíte padesát liber pokuty ( ), jako ti ( ), kdo falšují potraviny ( ; falšovat , ; potravina , : potraviny / ) nebo prodávají bezcenné zboží ( ; bezcenný ; ; zboží ). Je na vás podezření ( : ), paní Myersová, že krom toho provozujete špionáž ( ), ale já myslím ( ), že se k tomu nepřiznáte ( ).

 

Zaplatíte padesát liber pokuty, jako ti, kdo falšují potraviny nebo prodávají bezcenné zboží. Je na vás podezření, paní Myersová, že krom toho provozujete špionáž, ale já myslím, že se k tomu nepřiznáte.

 

Jakože je Bůh nade mnou ( = ; jako že , ), zvolala paní Myersová ( ), ale pan Kelley ji přerušil ( ): Nono (-), nechme to být ( = ); ale protože jste cizinka bez řádného povolání ( ; řádný , ; povolání , ), užijí politické úřady svého práva ( ; úřad , ) a vykáží vás ze země ( ; vykázat , , ).

 

Jakože je Bůh nade mnou, zvolala paní Myersová, ale pan Kelley ji přerušil: Nono, nechme to být; ale protože jste cizinka bez řádného povolání, užijí politické úřady svého práva a vykáží vás ze země.

 

Sbohem (: ), paní Myersová, děkuji vám ( ), paní Mac Leary. Ale říkám vám (, ), takhle falešně vykládat karty je cynické a nesvědomité počínání ( ; počínání , , ). Pamatujte si to ( ), paní Myersová.

 

Sbohem, paní Myersová, děkuji vám, paní Mac Leary. Ale říkám vám, takhle falešně vykládat karty je cynické a nesvědomité počínání. Pamatujte si to, paní Myersová.

 

Co mám dělat ( ), vzdychla stará dáma ( ). Zrovna když mně živnost začala jít ( ; živnost ; ; jít , )

Asi za rok potkal soudce Kelley komisaře Mac Learyho ( -). Pěkné počasí ( ), řekl pan sudí přívětivě ( ; přívětivě ; ). Mimochodem (; mimochodem , , , , ); co dělá paní Mac Leary ( : -)?

 

Co mám dělat, vzdychla stará dáma. Zrovna když mně živnost začala jít

Asi za rok potkal soudce Kelley komisaře Mac Learyho. Pěkné počasí, řekl pan sudí přívětivě. Mimochodem; co dělá paní Mac Leary?

 

Pan Mac Leary vzhlédl velmi kysele ( - ; kyselý ). Totiž () víte (), pane Kelley, pravil s jistými rozpaky ( ; pravit , ;), ona paní Mac Leary.. my jsme se totiž rozvedli (, , ; totiž , ).

Jděte ( / : ), podivil se pan sudí ( ), taková hezká mladá paní ( )!

 

Pan Mac Leary vzhlédl velmi kysele. Totiž víte, pane Kelley, pravil s jistými rozpaky, ona paní Mac Leary.. my jsme se totiž rozvedli.

Jděte, podivil se pan sudí, taková hezká mladá paní!

 

To je právě to (- ), bručel pan Mac Leary ( -), ale on se do ní znenadání zabouchl jeden mladý flákač ( - ; znenadání , ; zabouchnout se ; ; flákač , ) takový milionář nebo obchodník z Melbournu (- , ) Já jsem jí bránil ( : ), ale Pan Mac Leary beznadějně mávl rukou ( - ; beznadějně ; ; mávnout , ; mávnout rukou nad čím -). Před týdnem spolu odjeli do Austrálie ( ).

 

To je právě to, bručel pan Mac Leary, ale on se do ní znenadání zabouchl jeden mladý flákač takový milionář nebo obchodník z Melbournu Já jsem jí bránil, ale Pan Mac Leary beznadějně mávl rukou. Před týdnem spolu odjeli do Austrálie.

 

www. franklang. ru , ... ,


[1] , .

[2] -ová; , ; ; Myers, Myersová (? ).





:


: 2017-01-28; !; : 213 |


:

:

, ; , .
==> ...

1563 - | 1358 -


© 2015-2024 lektsii.org - -

: 0.016 .