Лекции.Орг


Поиск:




Цілі, завдання та напрямки виховної роботи на наступний навчальний рік




Класного керівника

4 - Б класу

Хмельницького колегіуму

імені Володимира Козубняка

 

Колесник

Наталі Павлівни

 

 

на 2015-2016 н.р.

 

 

АНАЛІЗ ВИХОВНОЇ РОБОТИ

За 2015 – 2016 н.р.

Протягом навчального року працювали над формуванням й розвитком дружнього дитячого колективу та його виховними можливостями. У рішенні цієї виховної мети керувались інтересами і проблемами учнів, прагнули до того, щоб школа була не лише місцем навчання, а й улюбленим місцем повноцінного духовного життя. Виховна робота з класним колективом проводилась за такими напрямками:

 

· створення необхідних умов для виявлення індивідуальності кожного учня;

● сприяння формуванню основ культури спілкування та побудови міжособистісних стосунків;

● сприяння згуртованості класного колективу, духовному збагаченню особистості, виявленню кращих загальнолюдських рис: доброти, чуйності, прагнення працювати.

 

Дбаючи про майбутнє дітей, намагалась закласти в дитячих душах любов, повагу, людяність, віру в себе, в добрих людей, щоб надалі їм було легше соціально адаптуватися в суспільстві. Це дуже складна і відповідальна справа. Вона потребує щоденної роботи, великої відданості й глибокої поваги до своїх вихованців.

Головні завдання праці з дітьми були спрямовані на виховання любові до Батьківщини, до рідного краю, української мови, родини, а також на розвиток самостійності.

Працюючи над виконанням цих завдань, було проведено цілий ряд виховних заходів. Серед них чільне місце посідають ситуаційні години спілкування, на яких шляхом рефлексії учні розвивають уміння будувати стосунки одне з одним, із колективом. Ця форма роботи, багата на ситуації з етичних проблем, рольові ігри, має великі потенційні можливості для утвердження стійких моральних позицій дитини, таких необхідних йому у складних житттєвих взаємодіях реального буття.

Особливу увагу звертала на поглиблення знань про культурну спадщину України, на його історичні святині.

На годинах спілкування поділяється увага не тільки національному і моральному вихованню, а й художньо – естетичному, трудовому, фізичному та екологічному. Пропоную здоровий спосіб життя, проводжу боротьбу зі шкідливими звичками. З великим задоволенням діти приймають участь в екскурсіях.

Усі учні із задоволенням приймають участь у позакласній роботі.. У класі немає байдужих до життя колективу і школи. Взяти участь у позакласному дійстві для учнів – радість.

Суб’єктом виховного процесу є співпраця дітей і дорослих. Тому завжди створювалась атмосфера доброзичливості, взаєморозуміння, взаємодопомоги, відчуття колективу.

Цими методами треба користуватись і надалі в виховній роботі з дітьми, бо це дає позитивну мотивацію у навчанні і в позакласній роботі, оскільки увага зосереджується не на помилках, а на досягненнях і перемогах.

Використання індивідуального підходу у вихованні школярів, оволодіння методами особистісного підходу, забезпечення вихованців методами самовизначення, самореалізації – оце і є секрети майстерності, якими керувалась у виховному процесі протягом року.

Сьогодення потребує вміння добре знати своїх учнів, їхні інтереси, стосунки з сім’єю, стан здоров’я. Тому виховна робота була збудована на прагненні йти за інтересами дітей, будувати з ними взаємини так, щоб кожному хотілось поділитися з вихователем своїми труднощами.

 

 

Треба і надалі працювати над згуртованістю класу, а в цьому допоможе робота над дисципліною учнів, формуванням моральних якостей у кожного з них. До виконання цих задач буду залучати батьків, бо тільки спільна робота засіє в дитячих душах любов, повагу, віру в себе.

Виходячи з аналізу виховного процесу у класі за перше півріччя і на основі діагностичних матеріалів, були визначені цілі, завдання та напрямки виховної роботи на наступний навчальний рік.

Цілі, завдання та напрямки виховної роботи на наступний навчальний рік

До річного плану на 3 клас навчання буде включено багато спільних творчих справ: цікавих мандрівок, практичних занять, ігор, вікторин, конкурсів, акцій, які більше згуртують дітей і відкриють їм нові цікаві знання, розвинуть мовленнєву діяльність,їх потенціальні можливості.

З метою покращення навчально-виховної роботи передбачаю такі цілі:

Ø формувати відчуття приналежності до України, усвідомлення себе українцем, почуття особистої відповідальності за долю держави та українського народу;

Ø формувати готовність служити Батьківщині своєю працею та стати на захист державних інтересів країни;

Ø виховувати повагу до державних символів, шанобливе ставлення до традицій українців та представників інших національностей, що населяють країну.

Ø виховувати любов до рідного краю, ставлення до себе як до частини великого народу:

Ø розвивати почуття гордості за свої витоки,своє коріння; виховувати в учнів

повагу до сім’ї.

Ø забезпечити подальше згуртування і організацію дитячого колективу;

Ø озброїти учнів глибокими і міцними знаннями, формувати у них першооснови наукового світогляду;

Ø виховувати дружні відношення і стосунки з товаришами;формувати навички культурної поведінки;

Ø розвивати почуття милосердя, доброзичливості, співпереживання;

Ø виховувати любов і повагу до праці, до людей різних професій, бережливе відношення до здобутків людської праці;

Ø виховувати здоровий спосіб життя, відповідальне ставлення до власного здоров’я;

Ø розвивати творчі здібності учнів;

Ø

Виховну роботу планую на науково - правовій базі освітньої галузі, зокрема:

 


1.Декларації прав дитини;

2.Конституції України;

3.Законі України «Про освіту»;

4.Законі України «Про мови в Україні»;

5.Законі «Про загальну і середню освіту

6.Конвенції про права дитини.


 

Характеристика класу

 

У 4 -Б класі навчається 36 учнів: 19 дівчаток і 17 хлопчиків. Усі діти фізично здорові, гарно розвинені, але 7 учнів мають займатися у підготовчій групі з фізкультури, та Браславець Ю. у спец. групі. Показники успiшностi у класi такi:

 

• учнiв з високим рiвнем навчальних досягнень - 9;

• учнiв із достатнім рiвнем навчальних досягнень - 20;

• учнiв iз середнiм рiвнем навчальних досягнень - 7.

Це свідчить про те, що більша половина учнів здатні впоратися з більшістю завдань самостійно або з незначною допомогою дорослого.

У дітей класу сформована навчальна мотивація на підставі діагностики і спостережень. Половина учнів вибирають «Улюбленим предметом» математику, читання, малювання, фізкультуру. Небагатьом подобається природознавство, праця. Виходячи з результатів навчальні інтереси сформовані і різноманітні.

Явного лідера в класі ще немає, але учні проявляють вже активність у підготовці заходів, готуються до традиційних класних годин. Бувають бійки і сварки в класі.

У класі переважають пізнавальні цінності. Діти беруть активну участь у різних інтелектуальних конкурсах.

Батьки дітей класу активні, відгукуються на прохання вчителя. Поради сприймають позитивно. Батьківський комітет намагається створити сприятливі умови для життя дітей в соціумі: надає допомогу у підготовці заходів.

Велику увагу зараз у виховній роботі приділяю культурі спілкування в колективі, правилам поведінки на уроці і перервах, вмінню слухати і приймати чужу думку.

 

Актив класу

Староста: ______________________________

Заступник: ______________________________

Голова колегії дисципліни і порядку: ___________________________

Голова колегії дозвілля і відпочинку: ___________________________

Колегія здорового способу життя:

Фізорг: _________________________________________________

Санітари: _________________________________________________

Колегія учнівської етики: _____________________________________

Господарська колегія: _____________________________________

Колегія пресцентру _____________________________________

 

ПЕРЕЛІК ОБОВ’ЯЗКІВ УЧНІВ 3-В КЛАСУ

Староста класу – допомагає класному керівникові в організації життя класного колективу. Являється зв’язковим між класним колективом та всіма органами учнівського самоврядування. Забезпечує разом із класним керівником участь представників класу в загальношкільних справах.

 

Заступник старости – на час відсутності старости виконує обов’язки старости класу,допомагає вчителеві в перевірці щоденників, організовує допомогу учням, які відстають у навчанні, допомагає вчителеві щодо ведення обліку успішності учнів.

 

Колегія дисципліни і порядку: щоденно контролює облік відвідування учнів, допомагає забезпечувати у класі дисципліну і порядок, приймає участь в оцінюванні поведінки учнів, відповідальний за чергування учнів по школі, у класі.

 

Колегія дозвілля і відпочинку: організовує дозвілля учнів, приймає участь у підготовці сценаріїв виховних заходів, інформування учнів про новини культурного життя міста, району, відповідальний за зовнішній вигляд учнів.

Колегія здорового способу життя:

 

  • Фізорг: спортивний організатор, залучає учнів до участі в загально шкільних спортивних змаганнях, приймає участь у підготовці та проведенні спортивних свят та змагань.
  • Санітари: стежать за зовнішнім виглядом учнів, за дотриманням учнями правил особистої гігієни.

 

Господарська колегія: відповідальна за організацію і проведення суспільно корисної праці, відповідальна за збереження підручників,відповідальна за озеленення класу, доглядає за квітами.

 

 

Колегія пресцентру: бере участь в оформленні класу до свят, організовує випуск стіннівок, плакатів, виставок малюнків, фотограф класу.

Батьківський комітет

________________________________________

Соціальний паспорт класу

Клас 4-Б Класний керівник Колесник Н.П.

ПІБ учня Соціальний статус
Сирота Під опікою Напівсирота Одинока матір Неповна сім’я Багатодітні Малозабезпечені Інваліди Чорнобильці Чиї батьки виїхали за межі України Діти загиблих працівників УВС Діти загиблих журналістів Діти учасників АТО Неблагополучні сім’ї Діти з девіантною поведінкою Діти-переселенці
1           +                      
2           +                      
3                                  
4                                  
5               +                  
6           + +                    
7         +     +                  
8                                  
9                                  
10                           +      
11                                  
12       +                          
13                                  
14                                  
            +                      
16                                  
17                                  
18           +                      
19                                  
20                                  
21                                  
22                                  
23                                  
24                                  
25                                  
26                                  
27                                  
28                                  
29             +                    
30                                  
31           ++                      
32                                  
33                           +      
34                                  
35           ++                      
36                                  

 

Виховні заходи

 

Вересень

 

місячник подорожі «Країна талантів»

 

розділ зміст діяльності дата примітка
Ціннісне ставлення до себе 1 вересня Свято"Здрастуй, Вересень!" Урочиста лінійка. Перший урок "Ми--єдина нація" 12 вересня День фізичної культури та спорту «Малі олімпійські ігри» 21.09 Міжнародний день миру\ випуск тематичних газет 30.09 Всеукраїнський день бібліотек Акція "Подаруй книгу бібліотеці" СГ Бесіда про охайність та акуратність «Гігієна учня» ПДР Місячник безпеки руху Бесіда «Моя дорога з дому до школи» Пож.Бесп(ПБ) Бесіда "Сірники та вогонь- не іграшки" ЦО Правила поведінки щодо запобігання дитячого травматизму від вибухонебезпечних предметів Інструктажі(Інстр) Правила безпечної поведінки школяра вдома, у школі, у громадських місцях- первинний інструктаж Бесіда-інструктаж про поведінку учнів на березі водоймищ. Бесіда –інструктаж про правила користування гострими та ріжучими інструментами    
Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей Сюжетно-рольова гра «Починаємо день з "Доброго ранку!" 03.09  
Ціннісне ставлення до праці 8 вересня Міжнародний День грамотності Диктант "Рідна мова колискова"   08.09  
Ціннісне ставлення до природи Віконечко в природу «Проводи птахів у вирій» 16.09  
Ціннісне ставлення до культури і мистецтва Конкурс " Прекрасне очима дітей" 29.09  
Ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави 1 вересня Свято"Здрастуй, Вересень!" Урочиста лінійка.Перший урок "Ми--єдина нація" 21 вересня - Міжнародний день миру\ випуск тематичних газет 01.09 22.09  
Робота з класним самоврядуванням Складання графіка чергувань. Визначення активу класу. 09.09  
Індивідуальна робота Індивідуальні беседи-поради учням, в якому гуртку займатися протягом місяця  
Робота з батьками Батьківські збори «Про організацію навчально- виховного процесу на 2015 - 2016 н.р.»    

Жовтень

місячник подорожі «Маленький правознавець»

 

розділ зміст діяльності дата примітка
Ціннісне ставлення до себе   Година спілкування:«Дитяча праця і права дитини.»   ПДРБесіда-конкурс на кращого знавця ПДР «Веселий світлофор». Конкурс малюнків. СГ В гарній поставі - краса і здоров'я людини. Розучування нових фізхвилинок для вироблення правильної постави. Інстр. Бесіда-поради «Дотримування правил особистої безпеки під час канікул» ПБПравила безпеки удома «Сам удома» (протипожежні заходи). Інстр.Тренінг «Будь обережним з незнайомими людьми» ЦО "ЦО в Україні під час АТО"   08.10   23.10   22.10   21.10   20.10   12.10  
Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей Урок гарної поведінки "Абетка ввічливості".   09.10 16.10  
Ціннісне ставлення до праці Заняття-практикум «Я в класі черговий». До міжнародного дня учителя. Конкурс газет «Мої учителі». Ситуаційно-рольова гра «Все у світі здобувається людською працею»   14.10   02.10 09.10      
Ціннісне ставлення до природи 4 жовтня - Міжнародний день захисту тварин. Конкурс малюнків "Мій домашній улюбленець" 05.10  
Ціннісне ставлення до культури і мистецтва 1 жовтня - Міжнародний день музики. Дискусія «Яку роль відіграє музика в житті людини».   01.10  
Ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави 14 жовтня. День Українського козацтва. Спортивно-розважальна гра "Ми-нащадки козацької слави" Бесіда: «Культура поведінки учня».   Конст. України Символи України.     14.10   15.10   16.10    
Робота з класним самоврядуванням Бесіди з окремими активістами про їх відповідальність за згуртування колективу. Рейд санітарів «Охайність та особиста гігієна школяра».   протягом місяця 13.10  
Індивідуальна робота Індивідуальні бесіди з окремими учнями (за результатами спостереження перерв між уроками).   протягом місяця  
Робота з батьками Консультація для батьків: «Як навчити дітей доводити справу до кінця». 17.10  

 

Листопад

місячник подорожі «Козацькому роду нема переводу»

 

розділ зміст діяльності дата примітка
Ціннісне ставлення до себе Конкурс малюнку «Я – громадянин України і пишаюсь цим». СГБесіда "Шкідливі звички та порушене здоров'я" П ББесіда про небезпеку ігор поблизу відкритого джерела електроструму. Електричні опіки. ПДР Бесіда «Небезпечні ігри біля доріг» Всесвітній день вітань «Вітання різних часів і народів».   14.11   24.11 20.11 21.11   19.11    
Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей Бесіда "Будь уважним та вмій вчасно прийти на допомогу рідним". 16 листопада. Міжнародний день толерантності. «Що таке толерантність».   6.11   16.11    
Ціннісне ставлення до праці Бесіда «Ким бути?» 26.11  
Ціннісне ставлення до природи Бесіда-нагадування про підгодівлю птахів. 13.11  
Ціннісне ставлення до культури і мистецтва Виставка творчих робіт учнів "Прекрасне очима дітей" 10.11  
Ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави 9 листопада - День української писемності та мови. Конкурс читців про українську мову,Україну.   29.11 День пам'яті жертв голодомору. Бесіда.   20 листопада - Всесвітній день дитини. Виставка малюнків "Світ очима дітей"   09.11     27.11     20.11  
Робота з класним самоврядуванням Рейд санітарів «Зовнішній вигляд учня нашого класу». 18.11  
Індивідуальна робота Інд. бесіди з окремими учнями (за результатами тижня). протягом місяця  
Робота з батьками Консультація для батьків «Як навчити дітей доказувати правоту своїх думок». протягом місяця  

 

Грудень

місячник подорожі «Зимовий місяцелик»

розділ зміст діяльності дата примітка
Ціннісне ставлення до себе 1 грудня. Міжнародний день боротьби зі СНІДом. «Бережи одежу знову, а здоров'я змолоду». (бесіда) Заборона ігор, катання на санчатах, лижах, ковзанах на замерзлих водоймах. (бесіда) «Обережно, на дорозі ожеледиця». (бесіда-застереження) Безпечна поведінка біля ялинки (бесіда). «Пам'ятай номер служби порятунку - 101». (бесіда) «Як надати допомогу при обмороженні» (бесіда-інструктаж). Безпека під час терористичних актів (При перебуванні у місцях масових скупчень людей)   01.12     08.12   29.12   17.12   30.12   25.12  
Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей 3 грудня - Міжнародний день інвалідів. «Милосердя» (бесіда) 19 грудня. «День Святого Миколая». Загальношкільне свято. Новорічна казка   03.12   19.12   26.12  
Ціннісне ставлення до праці Майстерня Діда Мороза. «Виготовлення ялинкових прикрас». 12.12  
Ціннісне ставлення до природи «Тварини взимку потребують твоєї допомоги». 11.12  
Ціннісне ставлення до культури і мистецтва У світі чарівної музики. Людвіг ван Бетховен (17.12.1770 - 26.03.1827) - всесвітньо відомий композитор XVIII ст. 17.12  
Ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави 6 грудня - День Збройних сил України. Урок мужності «Хоробрість». 10 грудня - День прав людини. Конституція - Основний Закон України. 05.12   10.12  
Робота з класним самоврядуванням Індивідуальні бесіди з учнями - членами класного активу. 9.12  
Індивідуальна робота Індивідуальні бесіди з учнями про культуру поведінки в школі. протягом місяця  
Робота з батьками Батьківські збори. Виховання працелюбності в дітей: можливості сім'ї. протягом місяця  

ІІ семестр

Січень

місячник подорожі «Сімейно-родинне виховання»

розділ зміст діяльності дата примітка
Ціннісне ставлення до себе Конкурс на найкращий твір "Мої зимові канікули" СГБесіда-нагадування про дотримання учнями режиму дня. П Ббесіда-застереження, тренінг "Вчимося користуватися газовими приладами. Правила поведінки під час виникнення пожежі.101 — служба порятунку. Про що повинна знати кожна людина, коли виникла пожежа. ПДР Бесіда «Дорожні знаки. Групи дорожніх знаків. Світлофор. Сигнали для регулювання дорожнього руху»   11.01   19.01     20.01   29.01    
Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей Українські традиції (Старий Новий рік)   Бесіда "Вихована людина: яка вона?"   14.01   19.01    
Ціннісне ставлення до праці Бесіда"Як готуватися до ДПА?" 21.01  
Ціннісне ставлення до природи Конкурс-гра "Звірі і птахи узимку" 28.01  
Ціннісне ставлення до культури і мистецтва День народження Павла Платоновича Чубинського 27.01  
Ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави Свято соборності України" Я громадянин України і пишаюся цим!"   22.01  
Робота з класним самоврядуванням Рейд санітарів «Зовнішній вигляд учня нашого класу». 07.01  
Індивідуальна робота Інд. бесіди з окремими учнями (за результатами тижня). протягом місяця  
Робота з батьками Консультація для батьків «Як заохотити дитину читата?" протягом місяця  

 

Лютий

місячник подорожі «Школа етикету»

розділ зміст діяльності дата примітка
Ціннісне ставлення до себе Урок здоров'я "Твоє здоров'я - твоя власна цінність" СГБесіда-нагадування про запобігання захворюванням на ГРЗ П Ббесіда-застереження " Що треба знати, коли раптом у домі зникло світло. Що краще — свічка чи ліхтарик? ПДР Бесіда «Рух пішоходів за містом. Дорога. Узбіччя. Кювет. Пішохідна доріжка. Місце переходу через колію. Шлагбаум. Залізничний переїзд без шлагбаума. Заборона ходити по коліях, по насипу, гратися біля залізниці» ЦО Види боєприпасів, методи їх розпізнавання. Небезпечні предмети (знахідки) та дії при їх виявлені.   17.02   05.02   16.02     09.02   12.02      
Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей Родинне свято "Тато, мама, я - читацька сім'я" День Св. Валентина   03.02   11.02  
Ціннісне ставлення до праці Година праці "Праця прикрашає людину" 06.02  
Ціннісне ставлення до природи Шкільний вернісаж "Малюнки зими" 26.02  
Ціннісне ставлення до культури і мистецтва До дня народження Лесі Українки Міжнародний День рідної мови 25.02 22.02  
Ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави День вшанування учасників бойових дій на теріторії нашої держави 15.02  
Робота з класним самоврядуванням Бесіда-обговорення"Я-господар у школі" 29.02  
Індивідуальна робота Інд.бесіди з обдарованими, творчими учнями з метою активизації їх здібностей у навчанні та улюблених заняттях. протягом місяця  
Робота з батьками Інд. консультації для батьків щодо навчання дітей, формування в них інтересу до знань, бажань виконувати громадські доручення протягом місяця  

 

Березень

місячник подорожі «У світі прекрасного»

 

розділ зміст діяльності дата примітка
Ціннісне ставлення до себе СГУрок здоров'я "Як зберегти очі"(бесіда лікаря, розучування вправ для очей) П Ббесіда-застереження Правила поведінки під час грози: у квартирі, в полі, у лісі. ПДР Бесіда «Громадський транспорт. Види транспортних засобів. Обов’язки пасажира» ЦО Вогнепальна зброя - не забава. Небезпечність виготовлення та випробовування вибухових пакетів, користування мисливськими речовинами.   11.03   17.03     24.03   25.03    
Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей "Від матері доні добро передати" - турнір дівчаток   07.03  
Ціннісне ставлення до праці Класна година "Громадське доручення.Для чого воно?"(аналізуємо, висловлюємося, підсумовуємо)   18.03  
Ціннісне ставлення до природи Усний журнал "Весна на порозі-сонце й тепло у дорозі" 16.03  
Ціннісне ставлення до культури і мистецтва 09.03 День народження Т.Г.Шевченка Конкурс на краще виконання віршів. 21.03 Всесвітній день поезії. Конкурс на краще виконання улюблених віршів. 09.03   21.03  
Ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави 08.03 Міжнародний жіночий день Підготовка та проведення свята 8 Березня   02.03 -04.03  
Робота з класним самоврядуванням Рейд перевірка (щоденники, зошити, приладдя)   протягом місяця  
Індивідуальна робота Корекція поведінки окремих учнів-активістів.   протягом місяця  
Робота з батьками Інд. поради для батьків щодо роботи з формування у дітей позитивних рис характеру протягом місяця  

 

Квітень

місячник подорожі «Світ природи. Екологічне виховання»

розділ зміст діяльності дата примітка
Ціннісне ставлення до себе Активна участь у святі «1 квітня – День Сміху!» СГУрок здоров'я "Роль добрих і злих слів у формуванні здоров'я людини"(До всесвітнього Дня здоров'я) П Ббесіда-застереження Як треба поводитися в довкіллі, щоб зберегти флору і фауну від вогню ПДР Бесіда «Де можна гратися, а де — ні» Безпека руху велосипедиста ЦОЗапобігання отруєнь хімічними речовинами ОБЖ Правила безпечної поведінки на воді та біля води. ОБЖ Дія води на організм людини. Як правильно купатися.   04.04   06.04     30.04     19.04     27.04 28.04 29.04      
Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей "Народна мудрість про добро, совість, ввічливість, справедливість, чесність"   15.04  
Ціннісне ставлення до праці 03.04 День геолога. Знайомство з професією геолога. 12.04 День авіації та космонавтики 04.04 12.04  
Ціннісне ставлення до природи 21.04 День довкілля. Прибирання території «Український День навколишнього середовища» Всесвітній День Землі. Акція"Збережимо природу рідного краю"   21.04   22.04      
Ціннісне ставлення до культури і мистецтва 18.04 День пам'яток історії та культури в Україні 18.04  
Ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави Великдень (01.05)   Участь у заходах присвячених «Міжнародному дню пам’яті Чорнобиля» 29.04   26.04  
Робота з класним самоврядуванням Бесіда - нагадування"Обов'язки чергових" протягом місяця  
Індивідуальна робота Корекція поведінки учнів: протягом місяця  
Робота з батьками Інд.бесідипро навчання дітей та їх підготовку до ДПА, підсумкових контрольних робіт. протягом місяця  

 

 

Травень

місячник подорожі «Бережи здоров'я змолоду»

 

розділ зміст діяльності дата примітка
Ціннісне ставлення до себе СГУрок здоров'я " Дія води на організм людини. Як правильно купатися. " П Ббесіда-застереження" Дим — страшний ворог під час пожежі. Що треба знати і вміти, щоб вберегти своє життя ПДР Бесіда «Як попередити дорожньо-транспортний травматизм. " ЦО Заходи з безпеки під час збирання металевого брухту. Правила дії під час виявлення ВНП ОБЖПідсумкова бесіда. Обережність дітей під час літніх канікул- запорука життя та здоров'я. 19.05     12.05     23.05   24.05     25.05      
Ціннісне ставлення до сім'ї, родини, людей Підготовка та участь у святі «Останнього дзвоника» Свято випускників "Прощавай, початкова школо!" 19.05  
Ціннісне ставлення до праці Підготовка навчальної літератури до здачі в бібліотеку протягом місяця  
Ціннісне ставлення до природи Вікторина "Чи бачу себе я в дзеркалі природи?" 18.05  
Ціннісне ставлення до культури і мистецтва Брейн-ринг "Правила етикету" Міжнародний день музеїв.Відвідування музею. 12.05 17.05  
Ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави Підготовка та участь у заходах до Дня перемоги   06.05  
Робота з класним самоврядуванням Проведення звіту активу класу протягом місяця  
Індивідуальна робота Беседи-поради учням із проявами інтересу до вивчення окремих предметів, занять певною справою влітку протягом місяця  
Робота з батьками Засідання батьківського комітету з підбіття підсумків співпраці за рік протягом місяця  

 





Поделиться с друзьями:


Дата добавления: 2016-11-24; Мы поможем в написании ваших работ!; просмотров: 1083 | Нарушение авторских прав


Поиск на сайте:

Лучшие изречения:

Начинать всегда стоит с того, что сеет сомнения. © Борис Стругацкий
==> читать все изречения...

833 - | 667 -


© 2015-2024 lektsii.org - Контакты - Последнее добавление

Ген: 0.01 с.